KIKA-Viktorija 33 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan [/img] ako negde vidite ovog lilanog ninju koji ide kao kornjaca to sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan e nije mi uspelo, hi hi hi moracu ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Februar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Treća - sreća ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan ajd po starom kad imageshack nece da saradjuje samnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Februar 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nevaram pod kacigom je ljepsi pol , ako nije izvinjavam se brku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nevaram pod kacigom je ljepsi pol , ako nije izvinjavam se brku ;D Pa naravno da je zenski pol Braco zar se to nevidi na slikama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Februar 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bogami gledajuci ostale ona mi je prvi kandidat za jaci pol ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRiJa od DKK 26 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene.. ;D Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 11, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ovo vfr 800 :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nije neka mana sto nemam kosicu kao ove djevojke :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 11, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ja kad vidim na nekom moto-skupu devojku/ženu obučenu u "bajkersku unoformu" , odmah pomislim da je suvozač ;D naravno, obožavam da vidim ženu-bajkerku kad vozi motor pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Februar 11, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ajde skuterasi sto pozdravljate sve zivo gdje ste sad? ;D ;D ;D sramota aaaa :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 12, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde skuterasi sto pozdravljate sve zivo gdje ste sad? ;D ;D ;D sramota aaaa :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valentina 8 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Devojke me ohrabrise da se i ja predstavim sa slikom na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan @ KIKA-Viktorija Ovo blato mi liči na probijanje do vidikovca na Mačkovom kamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 12, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ RAVEN Ma, nije li to to blato? ;D ;D ;D Cuuuuti.... Ja cutim otkako sam videla fotku.... Nadamo se lepom vremenu ove godine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 12, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ;D Jel ova prodavnica u BNS ili negde peko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Devojke me ohrabrise da se i ja predstavim sa slikom na forumu Još jedna među našim lepoticama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Devojke me ohrabrise da se i ja predstavim sa slikom na forumu Nije mi jasno zasto clanovi foruma kriju godine,sta voze i odakle su,nisam ni za to da moraju da kazu sve o sebi posto je to njihova privatnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valentina 8 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Devojke me ohrabrise da se i ja predstavim sa slikom na forumu Nije mi jasno zasto clanovi foruma kriju godine,sta voze i odakle su,nisam ni za to da moraju da kazu sve o sebi posto je to njihova privatnost. Zaista nerazumem sta si hteo da napises.....ja sam se lepo i po pravilima predstavila u rubrici u kojoj treba......generalno nisam htela da stavljam sliku ali posto vidim da ima dosta clanova zenskog pola uradila sam to..... U predstavljanju sam napisala sta vozim ili nevozim i odakle sam....... Posto si mene citirao bila bih ti zahvalna da mi protumacis sta si napisao.......tj. gde sam to pogresila u predstavljanju?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan kobra ovo je prodavnica u Grckoj.Ali jedna od bolje opremljenih u kojima sam do sad bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Devojke me ohrabrise da se i ja predstavim sa slikom na forumu Nije mi jasno zasto clanovi foruma kriju godine,sta voze i odakle su,nisam ni za to da moraju da kazu sve o sebi posto je to njihova privatnost. Zaista nerazumem sta si hteo da napises.....ja sam se lepo i po pravilima predstavila u rubrici u kojoj treba......generalno nisam htela da stavljam sliku ali posto vidim da ima dosta clanova zenskog pola uradila sam to..... U predstavljanju sam napisala sta vozim ili nevozim i odakle sam....... Posto si mene citirao bila bih ti zahvalna da mi protumacis sta si napisao.......tj. gde sam to pogresila u predstavljanju?????? Izvini,izvini,ovo se odnosilo na profil svakog od nas prilikom registracije.Stvarno nisam mislio da te uvredim,ni tebe ni bilo koga.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan @ KIKA-Viktorija Ovo blato mi liči na probijanje do vidikovca na Mačkovom kamenu. jeste, a vala bilo i kise i vetra i ........., al' cuti ne pricaj nikom ah da moram da dodam da je sutrasnji dan bio fenomenalan pa su me cak kod kuce pitali gde sam dobila tu lepu preplanulu boju kad je vreme bilo samo sam se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 12, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ KIKA Tako je, tako je.... Vreme je bilo praaavo! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...