sszgo 10 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jedna sveza slika poslednja nedelja DECEMBRA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan SSZGO, jesi manga ;D A ovo sam, je li, ja!!! Naglasak je na pozadini ;D I nas dvojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Toma / Beograd http://www.youtube.com/watch?v=hmQ4I9vyQAc [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da se uslikam, pa ko me negde prepozna slobodno neka plati kafu Placam kafu...ako pogodis ko ti pise ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 30, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Elem, bila sam resila da ne kacim svoju fotku ovde, ali se danas iznervirah kada sam u gradu videla jednog od nasih bajkera i gleda on mene, gledam ja njega- i ne javi se decko... Verovatno se pitao odakle se znamo- nije skapirao da sam to ja... Evo, sada da zna da se odavde znamo... ;D Moja malenkost- ja! Pozdrav za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 30, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Elem, bila sam resila da ne kacim svoju fotku ovde, ali se danas iznervirah kada sam u gradu videla jednog od nasih bajkera i gleda on mene, gledam ja njega- i ne javi se decko... Verovatno se pitao odakle se znamo- nije skapirao da sam to ja... Evo, sada da zna da se odavde znamo... ;D Moja malenkost- ja! Pozdrav za sve! Au, sad ce da navale BJB tvorovi sa onim "Mon cheri" i to.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, bila sam resila da ne kacim svoju fotku ovde, ali se danas iznervirah kada sam u gradu videla jednog od nasih bajkera i gleda on mene, gledam ja njega- i ne javi se decko... Verovatno se pitao odakle se znamo- nije skapirao da sam to ja... Evo, sada da zna da se odavde znamo... ;D Moja malenkost- ja! Pozdrav za sve! Au, sad ce da navale BJB tvorovi sa onim "Mon cheri" i to.... ;D Преврнуо сам се! Унапред се извињавам, али не могу да одолим, и да не поставим... [move]"Здраво мала, ја сам оличење љубавника!"[/move] http://www.youtube.com/watch?v=fRJwzoBtA90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 30, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ccc... Hvala... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da se uslikam, pa ko me negde prepozna slobodno neka plati kafu Placam kafu...ako pogodis ko ti pise ) Kako da ne znam ... pa ti si Ferty_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 31, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da podsetim, ja sam ovaj desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja poslednju...danashnju...ove godine Ja sam ovaj pozer ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja i pusta zelja ( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan a evo me i sa lepsom polovinom i nasim zekonjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Januar 4, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli komshije iz federacije MASHALA kolike su ti patike! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 5, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli komshije iz federacije MASHALA kolike su ti patike! ;D Smetaju ti da vidis sve detalje na zekonji? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Previse je mracno za detalje na zekonji To je vocic Zekonja ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli komshije iz federacije MASHALA kolike su ti patike! ;D Smetaju ti da vidis sve detalje na zekonji? ;D hahaha i nisu tako velike kao sto izgledaju skromnih 44 a zekonje ima u slikama ljubimaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Januar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I ja nosim 44 al .... sto znaci da moras preci na 1000-ke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Elem, bila sam resila da ne kacim svoju fotku ovde, ali se danas iznervirah kada sam u gradu videla jednog od nasih bajkera i gleda on mene, gledam ja njega- i ne javi se decko... Verovatno se pitao odakle se znamo- nije skapirao da sam to ja... Evo, sada da zna da se odavde znamo... ;D Moja malenkost- ja! Pozdrav za sve! ako te ja budem negde video javljam se sigurno ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja nosim 44 al .... sto znaci da moras preci na 1000-ke ;D a to mi ocigledno ne gine ;D jos da skupim par iljada evrica pa da zasednem na novog z 1000 : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 6, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ako te ja budem negde video javljam se sigurno ;) Slobooodno, slobodno... Mi smo svi BJBovci... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 7, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan I ja nosim 44 al .... sto znaci da moras preci na 1000-ke ;D Sta onda ja da kazem sa svojih 48 na 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa ti onda prelazis na 1200,znaci rs postaje gs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Elem, bila sam resila da ne kacim svoju fotku ovde, ali se danas iznervirah kada sam u gradu videla jednog od nasih bajkera i gleda on mene, gledam ja njega- i ne javi se decko... Verovatno se pitao odakle se znamo- nije skapirao da sam to ja... Evo, sada da zna da se odavde znamo... ;D Moja malenkost- ja! Pozdrav za sve! si za prodati yugica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...