RSVMillenian 228 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja! Dobra, bas dobra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 30, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislis torba, naravno extra lui viton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Malo se promenih! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja! Neverujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja! Neverujem. ni ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 1, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kakvi ste .. ni u šta ne verujete... možda je njen prst ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja! Neverujem. ovo sam ja! Neverujem. ni ja Navlakusha za naivne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam bio mlad, mlađi i još mlađi... Ova je skorija pored motora od drugara... a ova najnovija sa skupa na Tari... Kako će te noćas spavati da mi je znati!?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Hehe...stoji li mi? Ne, ne, nije moje A ovde da popunimo prazna mesta za leto ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristina Milosavljevic 2 Napisano Octobar 3, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja! Neverujem. ni ja Cemu toliko nepoverenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ja verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 3, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja! Neverujem. ni ja Cemu toliko nepoverenje? Ma verijemo ti....ovo ti je slika iz CV-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 4, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja! Stavi jos neku slicku, da uzivamo jos malo Stvarno lepo izgledas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Daj Kristina budi drug, baci jos neku sliku!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 13, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno ljudi. Vidite da se neko registrovao samo da bi se lazno predstavio i da bi zezao ljude. Ona ima veze sa motorima kao i ja sa nuklearnom fizikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja! Chak i slika ima neko tunjavo ime.... Sa neta 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene... Jao Karlovčani, pa jestel' svi sekiru u med umakali, benvam svaki put kad prođem kroz Karlovac ušinem vrat Gagice, ništa lično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan XX 0 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa igrackom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 21, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, dobra makina...baš, baš!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nas svi poznaju :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bas svi? ??? Pa posle toliko slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bas svi? ??? Pa posle toliko slika... HA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo mene ubijam se od treninga ovih dana, kazu mi samo da se ne prebildam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jao, sto licis na haskog svedoka KH47! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...