SH@NE 3 Napisano Octobar 9, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan eoo i mene 8) u malo elegantnijem stiluXD 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Octobar 9, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan nije fora da ovako stavljam sliku bez motora ali jbg..sta cu kada jos ga nemam... :(ali ne brinite se brzo ce prolece pa ce da padne neka slidza sa motorom http://www.postavi.com/images/mqb4ws8tc9y9gm4vfdv.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svarog 1 Napisano Octobar 13, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: visegrad Prijavi odgovor kao problematičan nas dvojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Moj zelenko i ja Pozdrav ti druze, i najljepse zelje i puno km sa Kavasakijem. Vidim da si odustao od Yamahe XJ 600. Nisam bio dugo na forumu, pa sam mozda propustio informaciju. Nadam se sa ce ti se ocekivanja ispuniti. Usput, ovo je moj TDM i prezadovoljan sam, ako te interesuje ovaj podatak. Veliki pozdrav i u mnogim kilometrima da se nauzivas. To ti je skoro naredba. Hvala ti za najlepse zelje. EN 500 mi se svidja i bas mi "lezi", ali ne prestajem da razmisljam kako li bi mi "lezala" XJ. Naredbe sto se tice, posle vojske, vezbi i rata (ovaj) kroz koje prodjoh odgovor je: RAZUMEM! TDM ti je bas 'mocan" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Octobar 14, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 16, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nesto malo novije,pa da se prepoznamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan dooobra majca Ma nije stvar u majci , moze svako da je nosi , ali i ne svakome ovako da stoji khm, imam i ja istu majcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna moja od skora, bez duge kose (ovaj skroz desno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mene skroz levo. Jel ovo bilo onda kad si se usikao i otisao u 00h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nelson 1 Napisano Octobar 19, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: BG Motocikl: zx10r Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nelson 1 Napisano Octobar 19, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: BG Motocikl: zx10r Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Novijeg datuma: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Octobar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li to odvalio desnu čizmu dolazeći ili je to samo senka? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano Octobar 20, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dooobra majca Ma nije stvar u majci , moze svako da je nosi , ali i ne svakome ovako da stoji khm, imam i ja istu majcu Ali ti ne stoji kao meni Zezam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan nesto malo novije,pa da se prepoznamo... Priznaj da si isao na Madonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 20, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da se naslov teme iz Kako izgledamo promeni u Kako Ana sve moze d aizgleda na jednoj te istoj slici kroz jedno pet strana! i da se prebaci u podforum AnaAndjeo! ??? *Ogradjivanje: Moj post se ne odnosi na Anu, vec na one koji pune ovu temu kroz nekoliko strana njenom istom slikom u nedogled, umesto da tema sluzi svrsi koja je navedena u naslovu, nije li to poenta foruma? Nek se niko ne uvredi ovim pls, vec samo sugerisem kako ja to vidim, Thx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 20, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna moja od skora, bez duge kose (ovaj skroz desno) Samo da vas pozdravim drugari A tebe Dimac ne mogu da zamislim sa dugom kosom ;D hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pancho 0 Napisano Octobar 20, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i Suzane .Thanks to ImageShack for Free Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pancho 0 Napisano Octobar 20, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 20, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da si isao na Madonu tako je,slika je sa "mjesta zlocina" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Octobar 23, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa masinama.K4 sam zamenio sa K6.Odzavam optimalni broj godina starosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ajde salji taj" fazer"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa... ošišali ga Ameri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Octobar 23, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Johan,prvo genge pa onda motorciklizam.osisao sam se nakon nekoliko meseci.Radio sam prljav posao a vrucina da umres.Sad sam u nekoj polu fazi.Ni kratko ni dugacko,mladalacki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo par i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...