yubilly 43 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan a ovo je moje radno mesto! Nosivost 100 tona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u prirodnom stanju, s' pivetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene,ovaj levi celavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 6, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jeste leto,ali postoji i oprema za leto ne mora kombinezon.za r1 ipak treba oprema jbg,makar i kaciga,pogotovo za tockarenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 6, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan [/img] ja i baba............... ;D deluje mladja od tebe, kako moze da ti bude baba? evo ga i ja u wireless izdanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprocketeer 4 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pasadena, California Prijavi odgovor kao problematičan <------- EVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan <------- EVO! ;D ;D ;D good sence of humor and dislocated look at the normal things... you are craaazzzyyy! ;D ;D ;D dobar smisao za humor i iščašen pogled na svet... kreativnost je ono što me oduševljava... loodo! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprocketeer 4 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pasadena, California Prijavi odgovor kao problematičan good sence of humor and dislocated look at the normal things... you are craaazzzyyy! ;D ;D ;D dobar smisao za humor i iščašen pogled na svet... kreativnost je ono što me oduševljava... loodo! ;D ;D ;D Well I always say, "Life is too short to be serious all the time" Vel, aj olvejs sej, "Lajf is tu šort tu bi sirjus ol da tajm" "Život mnogo biti kratak za uvijek ozbiljan" - žao mi je if I totally butchered your language... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 9, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Well I always say, "Life is too short to be serious all the time" Vel, aj olvejs sej, "Lajf is tu šort tu bi sirjus ol da tajm" "Život mnogo biti kratak za uvijek ozbiljan" - žao mi je if I totally butchered your language... ;D ;D ;D Srpski više neće biti isti posle ovoga! Serbian will never be the same after this! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nije obavezno da slike budu vezana za motore, pa evo malo slika mojih omiljenih aktivnosti pored motora... 1,2,3 slika - moj najveci hobi pored motora, brodovi 4 slika - padobran (vuce gliser) 5 slika - bungee 6 slika - rafting 7 slika - nocni provod, Trokadero Budva vip 8 slika - ne jasem samo motore 9 slika - moje vjencano odelo Od mene i previse, brisite ako je mnogo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 10, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas ovako!!! Ja te potpuno razumem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 10, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan <------- EVO! We wont more .....we wont more....we wont more ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan dosta vam je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 19, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan dosta vam je Aaaaa......ti si taj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laura 0 Napisano Mart 19, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Ja u retrovizoru a ispred mene moji drugovi grega na HD 1300 i Andrej na Hondi CX650c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan E... ovako izgledamo, uvek zajedno....ja,zena i motor. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 23, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja upisem... pa ako se sretnemo... idemo da pijemo 1. U uniformi sinotj 2. Na EXIT-u 3. Bugarska 4. Opet EXIT 5. Normalno stanje (jako retko =) 6. xe xe xe Brisi ako je mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kika 0 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MK Street Racers Deo zenskog dela ekipe ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 7, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima ... valjda i ovde treba da se predstavim, zajedno sa cagivom mojom ... iako sam novi član Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
harley-forever 1 Napisano April 9, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: TRST (Italy) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene! Ja sam ovaj prvi s leva,pa supruga,snajka,bata,prjatelji.. (fotografija je sa proslogodisnjeg skupa u Trstu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tvmiric 1 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Yamaha FJR 1300 ,Piaggio Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Čoveče! :-[ uvek sebi izgledam uzasno I nama ;D Drago mi je da ti se dopalo,poslacu ti na PM jedno dvestotinak fotografijaaaaahaha... LOL, ma dovoljne su one dve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alan 0 Napisano April 11, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: UMAG Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano April 12, 2008 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Cirkuzant , baraba , a i diripac po političkom ubedjenju ... Jezdi kroz vaše snove ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...