pit 237 Napisano Jun 9, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam kupio pre dva tri meseca i odamah sam pozeleo da postanem clan nekog kluba cak sam i pitao coveka koji mi ga je prodao da mi pomogne u tome a nisam ni znao u kom je klubu on.Ja recimo svakodnevno prelazim dosta kolimetara po lokalu i okolini retko sa nekim zato sto ne poznajem mnogo bajkera .Pre izvesnog vremena sam izaso na jedno brdu van Nisa ,neki praznik je bio i video sam dvadesetak bajkera koji su me pozvali da dodjem do njih .Niski ogranak Senki a od svih njih samo sam znao jednog skolskog i neke iz vidjenja ali momci su prisli pozdravili se samnom ponudili me sa cim su imali i uopste ostavili su na mene jako pozitivan utisak. To je klub za druzenje i voznju kampovanje poneku i mislim da je to sasvim ok,ko ima dovoljno vremena i volje moze da postane clan kluba nekog ali sta su mu prava i obaveze to zavisi od kluba do kluba kako rece Dexter ako sam dobro razumeo ti imas neku grupu petnaestak i druzite vozite motore vi mozete da osnojete klub a i ne morate ako vam je tako dobro sta ce vam klub . Meni licno treba jedno dva tri drugara da mi prave drustvo za neke dalje ture i ako se ne pojave poceo sam vec da nagovaram neke bliske drugare da kupe motore , pa ako ih ubedim resio sam problem.Malo sam krenuo da davim ali recimo malo bi mi bilo glupo da udjem u klub a ne znam nikog a da se naprasno pocnem druziti sa ljudima koje ne znam samo da bi me primili u klub nisam takav covek to je u neku ruku druzenje iz interesa mozda pogresno gledam na stvari ali mislim da je osnovno to sto su se u dve tri zadnje godine pojavilo prs i pleva motorista a malo je klubova pa sad svako oce da ima boje nekog kluba a vecina neznamo sta su prava a sta su obaveze pa ne bi bilo lose da neko iz starijih klubova to objasni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 9, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja nesto da prozborim kao drug neclan. Moje skromno misljenje: Ako ocekujes da ces clanstvom u klubu napraviti vise kilometara Ako ocekujes da ces clanstvom u klubu steci vise prijatelja Ako ocekujes da ces clanstvom u klubu steci neku vrstu postovanja koju prije nisi imao Ako ocekujes da ces clanstvom u klubu postati bolji bajker Onda imas pogresne motive za uclanjenje u klub. Zasto biti clan kluba? Zbog osjecaja pripadnosti? Zbog drustveno korsnog rada? Zbog ucrscavnja veza sa drugim kolegama na dumu? Zbog toga i svega ostalog sto donosi klub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Jun 9, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto o moto klubu Shadows iz Nisa,iz ugla iz kog ga ja vidim ,za sada. Pre tri meseca moj drug Keki i ja smo u neformalnom razgovoru sa clanovima kluba izrazili zelju da postnemo njihovi clanovi.Ljudi nam lepo objasnise o kakvom se klubu radi, kako funkcionise i kakve ljude primaju u svoje redove.Zakljucismo obostrano da imamo dosta zajednickih interesovanja i da bi bilo dobro pokusati dici to na jedan visi nivo.Poceli smo da ucestvujemo u akcijama kluba(organizacija 10 godisnjice postojanja,organizovanje izleta,voznji po okolini.) Sada je u toku akcija sredjivanja prostorija kluba u niskoj tvrdjavi. Sve to daje osecaj pripadnosti grupi ljudi sa istim ciljem- ucvrstiti prijateljstvo,raditi na unapredjenju kluba kao ORGANIZACIJE a ne anarhije,ujedno zadrzavajuci punu individualnost.Jer ipak smo svi mi odrasli ljudi i bilo kakvo iskoristavanje, ponizavanje tipa -"ti si prospekt,sad cemo malo da te .aramo" ne dolazi u obzir. Kada ce nas i dali ce nas primiti u klub , neznam.Voleo bih da se to desi ,ali i ako se ne desi sve je OK. I dalje cu imati svog Shadowa, i dalje ce me vuci da zajasim asfalt,da se zaputim na Jamajku da posetim Marley-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jun 10, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Eto recimo dva momka iz naseg kluba su rodjena istog dana. I sinoc su pravili zurku. I mogu reci da je bilo fenomenalnoooo! I ZATO TVRDIM!! Svi vi koji mislite da je nepotrebno biti u klubu, i da je to bezveze nemate pojma! BEZ LJUTNJE!!!!!!!!!!!!!!!! Druzenje i skupljanje prijatelja i poznanika uopste nije isto sa i bez boje na ledjima! Ja bih zeleo da svi koji su protiv bar jednom osete tu toplinu jedne zajednice. Nista nije razlog da se ljudi ne upoznaju i druze. Svako ko ima zelju i volju moze vrlo lako da se sprijatelji sa ljudima i da postane clan. Ako nekog ne poznajes ti nikad neces znati kakav je on covek. To sto ne poznajes ni 50% ljudi iz nekog kluba ne mora da znaci da ih neces upoznati i postati dobar sa njima. Ja sam veoma pozitivna licnost i uopste nemogu da shvatim odakle toliko negativnosti prema klubu. I dalje tvrdim da ne postoji ni jedan razlog zbog kog covek (ljubitelj motora i druzenja) ne bi mogao da stupi u neki klub! U Svilajncu ima jedan bajker koji je clan kluba u BG-u. Covek koji je rodjen u Svilajncu i ceo zivot je tu. On se upoznao sa ljudima iz BG-a i posle izvesnog vremena postao njihov clan. Svako ko veruje u nesto i to iskreno zeli, on ce i uspeti u tome!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 10, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan I ZATO TVRDIM!! Svi vi koji mislite da je nepotrebno biti u klubu, i da je to bezveze nemate pojma! BEZ LJUTNJE!!!!!!!!!!!!!!!! Druzenje i skupljanje prijatelja i poznanika uopste nije isto sa i bez boje na ledjima! Ja bih zeleo da svi koji su protiv bar jednom osete tu toplinu jedne zajednice. i uopste nemogu da shvatim odakle toliko negativnosti prema klubu. Nisam rekao da je nepotrebno, nego da ljudi idu iz pogrešnih razloga/pobuda tim putem! A to je 3. stavka u ''imaću i ja...'' izlaganju i slično! A to ko nema pojma je diskutabilno i individualno! Evo na primer BJB je naučni dokaz da ti nemaš pojma, jer je to zajednica od oko 1300 ljudi, u kojoj svakodnevno dolazi do novih poznanstava, sklopljena je gomila novih drugarstava i prijateljstava bez boja, članstava i bilo kakvih obaveza...toliko o nepotrebnosti. A ako stvarno misliš da prijateljstvo i poznanstvo imaju drugačije značenje sa i bez boja onda ti je sistem vrednosti zreo za veliki servis ili uopšte ne znaš šta su ta dva pojma! I da se razumemo na kraju! Uopšte nisam protiv nijednog kluba ni klubovanja, nego samo da se ne brkaju babe i žabe! Još me niko od vas nije ubedio da bi iz pravih razloga bio član nekog kluba! Likovi koji promene kompletnu životnu filozofiju i/ili kupe HD da bi prišli ovima ili onima.... SMEH!!! :D :D :D :D :D :D :D Ajde, dajte mi neku pravu priču! Mikica je blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jun 10, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 11, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledam. pa nemoj samo da gledas, iznesi i ti svoje neko misljenje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Jun 11, 2007 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Oznake, boje, zastava, amblem... Sve to predstavlja sustinu zajednice sa kojom vas toliko toga zajednickog veze. Mada mnogi hoce da nas ubede u neke druge teorije, praksa je pokazala da u stresnim situacijama (ili b/d) jedva neki % ide na patriotizam, ideale i vise ciljeve, a sve ostalo se radi zbog brace po oruzju, i pre svega, grupe (jedinice). Iz tog razloga ce na jesen biti osnivacka sednica MK "Hrabro Srce Soko", sa zeljom da okupi sve ex i sadasnje pripadnike vojnih specijalnih jedinica. Nasa "sonda" od tri clana krece na put oko sveta, da ne lajemo uzalud, vec da imamo inicijalni forsaz. Klub ce uzeti aktivna ucesca u popularizaciji bajkerskog zivota. U klubu inicijacije nece biti potrebne, svi smo ih imali. Naravno, i svi drugi ce biti dobrodosli na voznje, druzenje, krkanje i pice, ali boje su ipak nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...