Dejan88 2510 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce ti istopiti torbe. Mnogo se greje masina, pogotovo po gradu.Po meni, nikako im nije tu mesto, ni estetski, a ni zbog gore navedenog. A I sa njima zatvaras strujanje vazduha, a to mu je sve, znas I sam.Onako drugarski. E, sad tvoja je odluka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 28, 2021 (promenjeno) Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sve blizi odluci da ih batalim na kraju balade... Bar kad je o kombinaciji sa roll bar-om rec Promenio Maj 28, 2021 član Vuleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Vuleta said: I ja sam sve blizi odluci da ih batalim na kraju balade... Bar kad o kombinaciji sa roll bar-om rec Razmisljam kako bi stajale na africi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, drmilan_ je napisao: Razmisljam kako bi stajale na africi To je vec drugi padez, ti se ladis na vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vuleta said: To je vec drugi padez, ti se ladis na vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Maj 29, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Malo vezbali krivine danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Gde se vezbalo, odakle su slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Avala, imao koji sat slobodno pa iskoristio da se provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 30, 2021 (promenjeno) Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas spremio sve oko motora, ostalo je samo pakovanje stvari za put koji pocinje u cetvrtak, a zavrsava u nedelju. Ostrog-Trebinje-Dubrovnik-Neum-Sarajevo-Visegrad sa jos par usputnih stanica, uz boziju pomoc Promenio Maj 30, 2021 član Vuleta 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, srecan put! Izvestavaj nas redovno sa slikama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sretno Vuce! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jun 6, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim drugari, tura uspesno privedena kraju 1200 i kusur km, motor stucnuo nije u svim uslovima eksploatacije Evo malo i slika, inace potrosnja u proseku petica ravno, okupan pljuskom od Mostara do Sarajeva bez provlema, i bez potrosnje ulja Djurdjevica Tara Ostrog Neum Mostar 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jun 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Eh pa gde bas na najboljoj deonici da kisnete, Mostar - Sarajevo, pa moze li bolje, bas steta. Jeste isli u odlasku sa Ostroga na Bilecu ono sto smo vam savetovali gore. Poz Vule. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jun 6, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces da mi verujes, preglasan sam za taj(vas) predlog i nismo na kraju isli tim putem. Ali posto planiramo ubrzo popravni, ako se malo srede odnosi CG-BIH-CRO u vezi prelaska iz drzave u drzavu i prokletog tranzita, tada cemo uz Jadransku magistralu odvozati i tu vasu predlozenu rutu i obici izvor reke Bune i jos neke ovog puta preskocene "znamenitosti" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Jun 7, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni cudo sto nije stucnuo kad ga u sobi sa pogledom na more drzis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo da sredjujem motor posle voznje i nabasam na labavu-odvrnutu zicu zadnjeg tocka... Mislim da nije pukla, ali ne smem da tvrdim... Znate li nekog krstenog majstora za ovaj vid problematike, a da svoj rad naplacuje naspram prosecnih primanja zemlje u kojoj zivi p.s dobio sam preporuku od @drmilan_ za coveka iz Subotice, ali bi pokusao da resim u okolini Beograda ako postoji sansa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 1 Napisano Jul 13, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Xf 650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kupih skoro motor naravno sa aftermarket auspuhom i sad je problem na tehnickom jer po novom mora original. Problem je utoliko veci jer je registracija istekla... Da li moze neko od kolega freewindovaca da mi pozajmi svoj za tehnicki? Castim za uslugu i ostavljam svoj auspuh, zenu, decu i kuche kao garanciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toto1976 2 Napisano Jul 30, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Opet dosao trenutak kad sam odlucio da prodajem moj motorcic. Koga interesuje oglas moze da pogleda na polovni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Jul 30, 2021 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ih kakav je uglancan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toto1976 2 Napisano Jul 30, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, vasa.93 je napisao: Ih kakav je uglancan. Trudio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toto1976 2 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 30.7.2021. at 22:15, Toto1976 je napisao: Trudio Motor prodat, ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Avgust 11, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Vetropiri, radi li se sta?.. Vozi li se koje kude?.. Kod mene proban malo ovaj "Mad Max Style", dok se provlacila 12v uticnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan "Prvih" 5 hiljada okrenusmo, idemo dalje... Crveni se Silkolene na rado's Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 463 Napisano Octobar 29, 2021 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, da li neko ima prirucnik za freewinda-a u pdf formatu da posalje ili neki link gdje moze da se skine. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Octobar 29, 2021 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Vrteo se ovde po temi ranije, probaj sa pretragom foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...