Dejan88 2519 Napisano Octobar 2, 2020 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ja joj poslao poruku u ponedeljak, da se dogovorimo ako zeli moj motor da vidi da se bolje upozna sa freewind-om, medjutim nista nije odgovorila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Octobar 4, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan88,naleteo dobar auto i otisli parice za njega @DzoniV,nisam odustala od gledanja tvog motora,samo evo radim 2 nedelje bez slobodnog dana,nikako da se sastavim da dodjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver_junior 19 Napisano Octobar 4, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: V strom Prijavi odgovor kao problematičan Pzdrav svima. Evo da se prijavim kao ponosni vlasnik Freewinda od pre mesec dana. Sa 32 godine sam ispunio decacki san i kupio motor. Trenutno sam u procesu polaganja (testovi polozeni ) a motor kod majstora na detaljnom pregledu posto smatram da je tako naj bezbednije po mene. Istoriju mu ne znam, nije u mint stanju ali ce biti svakako. Nadam se da cemo se dugo druziti. Pravim mu vec kofere planiram da motiram rol barove, da lepim folije i farbam po mojoj meri. Pratio sam pasivno temu a sada konacno mogu i da se pridruzim 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Octobar 11, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bila @Tamy sa @mrmiki da odmere freewind-a, nadam se da ce se javiti da prenesu njihovo iskustvo, nazalost ja nisam imao vremena da odemo na neku kafu da se malo bolje upoznamo. Ali bice prilika pa i zajednickih voznji mozda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Octobar 11, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odmerila,premerila,za malo pa tamanHvala na pokazivanju motora,i na info o motoru.Nadam se da cemo nekad i kaficu popiti a i voziti se zajedno Motorcic je za moju visinu od 170cm skoro pa taman,blagim nagibom ga docekujem na celom stopalu(ako bi se iskoristila opcija "spustanja"mislim da bi bilo to vec perfektno.Nimalo nije tezak sto meni odgovara(onako umornoj kad se vracam s posla).Polozaj kormana je sasvim normalan,blago savijena ruka u laktu,ne presirok i ne uzak.Sediste ok.Nemas gde da klizis ni napred ni pozadi. Sve u svemu za mene pocetnika mislim da je skroz ok.Ovo su utisci posle 10min sedenja na njemu.Ako budem vozila ovaj motorcic bice jos komentara o njemu. A evo i kako su se druzili danas nasi motorcici...PS.trk nije moj al kad porastem jos 10cm bice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Octobar 11, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Druzenje Freewind i TRK502X @DzoniV hvala na vremenu i pokazivanju, a pice, klopa, voznja uvek Moj utisak posle TRK, mali, uzan, lagan (da ne kazem igracka ). Jos uvek smo u razmisljanju ali mislim da je 80% odluceno (Freewind) PS. Ovaj scenario sedenje na motoru 10min (pola sata ) mi je nesto poznat (tako sam ja ostao bez skutera 50cc) Da dodam, TRK je veci, samo na slici izgleda manje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Octobar 11, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Da da trk je dosta veci, moj utisak kad sam seo je dosta masivniji motor, pogotovo rezervoar koji je ogroman u odnosu na freewind-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Trk je bez sumnje veci od freewinda. Lepse radi, udobniji, ne bih se razmisljao izmedju ta dva. Da dodam, nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan i @Tamy se svidja TRK ali joj fali 10cm da dohvati zemlju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, mrmiki said: i @Tamy se svidja TRK ali joj fali 10cm da dohvati zemlju Nek nosi hoklicu sa sobom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @DzoniV Ti bese ovo trazis BMW f650 cs WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW f650 cs, 2003. godište, Naked, vozilo prešlo 70000 km, Ripanj. Cena 2.550 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Octobar 14, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na f650gs, ali je freewind dosao na njegovo mesto, a i ostace tu dok se ne izvezbam malo pa onda nesto mladje sa dva cilindra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toto1976 2 Napisano Novembar 17, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ja sam vlasnik Freewinda iz Ade, oglas sam skinuo jer sam predomislio(zao mi je prodati ) i jos cu voziti neko vreme. Inace motor je u dobrom stanju bez mane, kako predhodni vlasnici rekli. Ono sto jos treba znati da ovih dana sam menjao lanac i lancanike.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ja sam vlasnik Freewinda iz Ade, oglas sam skinuo jer sam predomislio(zao mi je prodati ) i jos cu voziti neko vreme. Inace motor je u dobrom stanju bez mane, kako predhodni vlasnici rekli. Ono sto jos treba znati da ovih dana sam menjao lanac i lancanike.... Drago mi je da te sluzi moj bivsi motor I da si zadovoljan! Mnogo kilometara u zdravlju da se vozis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Novembar 26, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Toto1976,kad odlucis da ga prodas,nadam se da ces javiti:)Imao si srece sto smo kupili auto dok je tvoj oglas bio aktivan:P Vreme je da taj motorcic pomiluje i zenska ruka a do tada pazi ga i mazi i cuvaj za mene:)puno bezbednih km ti zelim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da li je realno da nema ni jedan freewind na oglasima? Duze vreme upalim da vidim sta se nudi, al ne nudi se nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Novembar 26, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Cesto je takvo stanje na oglasima pojavi se maksimalno jedan dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 29, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jel trebaju nekom stikeri sa Freewind logoom? Imam jedan fabrički blago oštećen i jedan aftermarket koji nije najbolje izliven. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/26/2020 at 7:28 AM, drmilan_ said: Da li je realno da nema ni jedan freewind na oglasima? Duze vreme upalim da vidim sta se nudi, al ne nudi se nista? Ima sada jedan. Freewind polako ali sigurno postaje kao Afrika... @Toto1976 Javi obavezno ovde ako se predomisliš, možda bih mogao i ja da razmislim o tome da ga uparkiram opet u svoje dvorište. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vasa.93 said: Ima sada jedan. Freewind polako ali sigurno postaje kao Afrika... @Toto1976 Javi obavezno ovde ako se predomisliš, možda bih mogao i ja da razmislim o tome da ga uparkiram opet u svoje dvorište. Vala da, moj stari otisao za Bg kod kolege @Vuleta mimo oglasa. Bas su retki 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Wind, prikuplja se materijal, da se malo sredi... Milance moj domacin, sve organizovao oko kupovine Dosadjivacu ovde malo sa detaljima, taman i da tema zivne p.s da li neko mozda ima manual?.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Mart 14, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju se vozio I puno sretnih kilometara. Manual sam ja prebacio kolegi Toto1976 sto je pisao ovde u pdf formatu.Kontaktiraj njega da ti posalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...