vasa.93 2596 Napisano Mart 4, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I šta bi bila alternativa za filter ulja? Đunta mi reče da trenutno ima problema sa nabavkom Mann filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Mart 4, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hiflo HF137 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Mart 5, 2017 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Retko ko padne na poligonu i osmici samo je bitno da ne spustis nogu koliko se ja secam, kad krenes u grad tu ce krenuti da izmisljaju vec svasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je slucajeva i da spuste nogu pa da progledaju kroz prste, ali svakako uzmi taj jedan cas da malo nastrebas stabilnost i sto je moguce uzu putanju. Ali nemoj zbog drzanja linija da rizikujes pad. Rasiri malo slobodno i reci da je skuter skroz drugacijeg rasporeda mase od tvog motora pa ti to trazi dodatno privikavanje. A za grad se raspitaj u autoskoli na sta posebno gledaju, jer je grad ono primarno, poligon sluzi samo da vide da li osnovno baratas vozilom. Ja sam u gradu vozio ekstra, ali ni na jednoj raskrsnici gde nije bilo pesaka nisam stao na stop pre pesackog, vec pravo na zaustavnu liniju. I to skontam tek kad sam se vracao na poligon i rekoh sebi "konju, pade na glupost". I ovi odmah krenuse, gresio si kod, a ja ih presecem sa "znam znam :)". Pitali me tad vozis li motor? Ja kazem 16 godina . Nema sta, vidi se. Lepo vozis i lepo se snalazis u saobracaju, necemo ti ovo uzimati za zlo jer nije bilo pesaka. Polozio si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma u gradu mi nije problem, tu se odlično snalazim. Ako mi verujete, najčešća greška u vožnji gradom je bilo to što sam retko obilazio 'udarne rupe' (i za to daju negativne poene). Jebi ga, vozim 'terenca', nisam navikao da obilazim sve živo. Inače, eto sinoć sam vežbao sa Freewind-om na jednom prilazu širine otprilike dve dužine freewind-a. Ako mi verujete, pa jedno pola sata sam se vrteo u osmici bez i najmanjih problema. Svakako, zovem instruktora danas da mu kažem da mi uplanira jedan dopunski čas dan pre polaganja, da se uvežbam lepo i osiguram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja polažem za A2. Ali da, jeste čudno to. Ovde sam opisao svoje zapažanje na tu temu: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/87756-polaganje-za-a-kategoriju-po-novom-zakonu/page-25#entry1946006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 13, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, bi li neko uslikao šrafove na tegićima kormana? Pokušavam već duže da skinem ove kod sebe, kako bih ofarbao tegiće, ali nikako mi ne polazi za rukom. A i kao da su različiti šrafovi, pa deluje kao da je neki budž u pitanju. A i neki predlog kako otegnuti šraf koji se ne da bi dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 13, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Kuckanje cekicem srafcigera cesto pomogne. A mozda i neki prodiruci sprej za odvijanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Mart 14, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cukanjem da pusti korozija ili sta vec i obavezno uzmi 100% odgovarajuci alat i sto kraci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, moraću sutra da ga isčukam fino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ali kad je vec zapeklo, nadji sto zdraviji srafciger, koji sto bolje pasuje u rupu. Po mogucstvu kratki, sto rece muljaz. I prvo malo kuckaj cekicem da popusti korozija, posle bi trebalo da ide lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pokušavao već sa odličnim šrafcigerima. Pokušao i sa električnom šrafilicom na mnogo malom broju obrtaja, ali ako mi verujete, polomio sam dva ona uloška, a šraf ni da mrdne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Srafilica, koliko god spora bila, nije za odpustanje zapeklih navoja. To ipak mora manuelno, i pazljivo da ne sjebes sraf, jer ako sjebes, posle samo sekac i cekic pomazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma šrafovi nisu ni potkačeni. Odavno nisam naišao na tako čvrste šrafove. Al' čukanje rešilo stvar veoma brzo. Zatim sam ih sa sve šrafom nakačio na istu onu šrafilicu na spori broj obrtaja i ošmirglao ih za 2 minuta. Videćemo na šta će sutra da liči to kada se osuši farba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro bas skidao tegice i farbao, mnogo ubavo ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se čini da će tako da ispadne. Nego, jel menjao možda neko one gumice na držačima retrovizora? Moje baš odvratno izgledaju, ali nešto sam sumnjičav da mogu da kupim posebno to. A zamenio bih možda i one plastike na gornjem delu, jer su obe pomalo napukle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 15, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Gumice ili skini ili kupi nove retrovizore . Za plastikice isto vazi samo zamena retrovizora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jes, nije baš da mi toliko smetaju. Inače, tegići ispali odlično. Stvarno sam baš zadovoljan. Mada, kakav sam samo maler , ljusnuo sam ih odmah nakon montaže. Zakačih zid dok sam uparkiravao motor... Verovatno ću za vikend da ponovim ceo proces. Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Opusti se, nisi jedini sa takvom karmom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 22, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kume, ja položio... :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 22, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Prošao poligon bez greške, zajedno sa osmicom, a nisam uzimao dopunske časove. U gradu mi skinuli nekih 6 poena na neke sitnice, ali me nahvališe baš, kažu da odlično vozim s obzirom da sam apsolutni početnik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 23, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Opaaa djurdjoooo Sto ih nisi pitao:"jeste li vi bas sigurni da sam ja apsolutni pocetnik ". Cestitam, bas si me obradovao jutros tom vescu. Kakav je osecaj napokon biti legalan u saobracaju? I reci mi, kako sad gledas na to sto si hteo da rizikujes i malo vozikas po saobracaju bez dozvole? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Mart 29, 2017 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Zna neko od kolega koliko ulja ide u prednju viljusku ? Zagubio mi se manual za Winda negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Mart 30, 2017 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fork oil capacity 655 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...