kosooki 1317 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Od svega me najvise zanima mehanizam . Pitah li te ja gde si nabavio? Inace, uradak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mehanizam Kappa a originalni je bio baš mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li gde solo da se kupi mehanizam bez vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Hinge je sharka, pa probaj tako nesto u pretrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo link sa Kappa deflektorima... http://www.kappamoto.com/Screens--spoilers/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Nigde ne vidim ovu varijantu kao sto je tvoj, a kamoli odvojeno ponudu za mehanizam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema odvojeno mehanizma. Fabrički je bio baš mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ma mora da postoji kao rezervni deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da postavim i ovdje: Da ne zna neko majstora koji vrši lasersko ispravljanje rama, čuo sam za nekog u Gruži ali je skuuuuuup nevjerovatno?! Treba mi za Cagivu raptor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 30, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Da mi ti je sad videti ozarenu facu kad si video da je neko odgovorio na temu, a onda topljenje iste kad si skontao da nista pametno nisam imao da ti kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan E i mi smo uzeli ovaj motor koji se me kvari, samo sipaj i vozi... pratim još neke topic-e to se popravlja loodilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 11, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma i kod XF-a muka. To treba da se menja ulje, plocice, povremeno svecice, da se pere filter vazduha, duvaju gume... Pakao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 11, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan hehheeh lepa pricica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 25, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna osnova za caffe racer prepravku, ali ja nikad ne bih kvario upotrebnu vrednost ovog bajka zarad fore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Slabo se pise ovde, pa ajde da se ja malo pohvalim prinovom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne vredi, ne moze bez gume. Uistinu, ja sam sve ove godine vozio Trial Attack lubenice, sa kojima se nisam nikad nigde zaglavio, a vozilo se dosta van asfalta. Prolazilo se i kroz neke bare, pelo suvim makadamima na kojekakve cuke, islo se i po nesto sitno blata, kroz pokoji potok, ali sve je to bas na misice. Ni malo nije potpuno uzivanje u voznji kad ti sve vreme iskliznuce tocka, pad ili zaglavljivanje vise nad glavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da mu kupim...: Nešto mi se sviđa šara i baš je hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ovo guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Heidenau K60 Scout Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 12, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Au kosooki, imas tu prednju gumu, a pitas koja je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1886 Napisano Maj 12, 2016 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi baba sine Ja sam hteo da metim T63 Michelin cini mi se, ali prednja nije imala u toj dimenziji. Onda sam razmisljao da uparim sa TKC 80, ali nekako ne mogu ni na bicikli da vozim raspar. Kad sam kupio motor bile su Pireli, ali razlicite. Poludeo sam, nego bilo mi glupo da menjam posto su bile nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa dosta endurasa kombinuje dve razlicite gume i to je shodno razlicitim zahtevima od prednje i zadnje totalno legalno. Da sam kupovao nove, k60 bi bile obe, ali posto su iskocile povoljne kombinacije za polovne a prakticno nove (posebno prednja), nisam mogao mnogo da biram . Au kosooki, imas tu prednju gumu, a pitas koja je Prvo, uporedi slike, vidis koliko se razlikuju prednje, a drugo, ucinilo mi se da je neka druga guma, a po natpisu nisam nikako mogao pogoditi. A onda google kaze da je u pitanju Anakee Wild. Inace, Dadony, negde procitah da je prednja bolja obicna K60, a ne Scout. Valjda su na asfaltu jako slicne, ali je K60 nesto bolja na offu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto je dadony postavio je prednja od 21" i ona izgleda malo drugačije od ove sto je 19". A na windu sam imao obe K60 i bio više nego zadovoljan. Misim da su za taj motor (i puteve kojima je on predviđen da ide) perfektne. Послато са D2303 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa koju znam za sada mahom samo redovno odrzavanje Ovo sto je dadony postavio je prednja od 21" i ona izgleda malo drugačije od ove sto je 19".A na windu sam imao obe K60 i bio više nego zadovoljan. Misim da su za taj motor (i puteve kojima je on predviđen da ide) perfektne. Probana kombinacija pre neki dan. Kao sto si rekao, K60 ne voli bas blato, posebno ne u 100/17 formatu. Takodje i TKC nije namenjena za to, sto je i bio glavni razlog sto ju je bivsi vlasnik prodao. Ali makadam i asfalt obe odvaljuju, tako da je, sto ti kazes, za puteve gde je on predvidjen da ide, stvarno sjajno odmerena obuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan 9 mislim da ne moze da vrti, a cesto je meni blizu blokade i nista mu ne skodi. Ali mislim da mu duga voznja na punom gasu ne prija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...