Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Freewind 650

Recommended Posts

• Drug član, 1665 postova
  • Motocikl: XF650 Zrakoprc :)

Tinki vinki, ako vec nalepnica toliko kosta, ti napravi vizir, ali stari sacuvaj i teraj jos ovo malo sezone sto je ostalo, kad je vec vreme ovako sugavo, pa sledece godine montiraj nalepnicu na neko bolje mesto ili na novi vizir. Zaista mislim da je steta da seces fabricki.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

Auuu,ovo na Vukajli je bas zestoko,nisam mislio bas u tolikoj meri nekog da nagrdim! :lol:

Idealno mesto za nalepnicu

qd19.jpg

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F

Sad je gotovo, vec sam uvredjen. Sreca te se samnom moze pregovarati o odsteti :-)

Dule kako znas da je Tinki Vinki, ja se ziv pojedoh sto ne znam koji je :-) A za nalepnicu ne brini, kad nisu nikog od nas nece ni Teletabisa cimati. Bitno je da si regostrovan, ja sam 2 meseca vozio sa onom potvrdom iz sup-a i kad me zaustavio zandar nikakav problem nisam imao.

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind 650

Kad Teletabis dodje u Bg(boze ,pricam o sebi u trecem licu :-D),vodi vas kolektivno na pivo ;-) Posto je kosooki iz Cacka,njemu cu se oduziti na Guci,a ostali,zajedno sa Nemanjom,na shish u goce delcevu,ili u stepinom vajatu,birajte ;-)

pivo ne odbijam, a gucu, obzirom da je 17km daleko, ne propustam :)

samo nekako ne ide da na mom terenu ti placas pivo :D

Jedini Savke ovde tera moped, a mi samo drvimo. Vise se spominje pecenje i pivo nego sam motor :-) Ja sad spremam motor za put, bice lepa tura po BiH i CG.

A pritom koliko kontam jedini ima zenu i dete, sram nas bilo :). Ali zar pecenje i pivo nisu poenda motorisanja :D.

Zezam se, obaveze su neumoljive, bas sam se jutros sa devojkom preslisavao koliko malo vozim motor u zadnje vreme :(

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind 650

pivo ne odbijam, a gucu, obzirom da je 17km daleko, ne propustam :)

samo nekako ne ide da na mom terenu ti placas pivo :D

Nista ti ne brini,dovesce te put u moje krajeve,pa ces imati tu cast 1zvizduk.gif1oda.gif

Nemanja,ocekujemo slike,inace3tras1.gif

A sto se tice voznje motora,ne pamtim kada je jul mesec bio ovako ruzan.To je sto se tice vremena,obaveze su posebna prica,ali realno,uvek se nadje pola sata,da se isusnjari po gradu :)

Kad se vratim sa puta ocekuje me intervencija na bendixu, pa cete znati kako se to radi koliko novca staje. A i glupo je da neko to odradi pre mene :-)

Druzino jel se vozalo ovog vikenda?Ja sam napravio nekih skromnih 300km,cisto malo da napunim baterije pred odlazak na more. :moto3:

Ja samo gledam slike na fb i zavidim :-) Motor palim samo zbog akumulatora. Al zato je odlazak na more motorom punjenje baterija ;-)

Ja nazalost idem vozom na more... <_< Morao sam da iskoristim ovaj vikend za voznju jer se Suzana i ja necemo druziti vise od desetak dana...

Vozdra! :zdravo:

Jel je neko od clanova imao winda sa rollbarom?Cini mi se kao da je bio jedan crveni u oglasima(ili tripujem).Ako je postojao takav treba mi slika posto mi je sinula ideja da turim i ja rolbar :moto3:

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Pozdrav ljudi. Zainteresovao sam se za ovaj motor pa me zanima jel iko od vas vozio gpz500s ili er5 i slicno? Koliko sam iscitao potrosnja im je slicna kao i zastita od vetra i kocnice, najvise me zanima udobnost?

Aj da probam delimicno da ti odgovorim posto sam probao gpz...mislim da wind i gpz nemaju nikakvih dodirnih tacaka sto se tice voznje...wind super povlaci iz nizih obrtaja dok gpz povlaci tek tamo negde iznad 6-7000 obrtaja..i naravno krajnja brzina je dosta veca kod gpz-a...

Svi se pokupili i zapalili na more :), kriza, opao standard :D

Savke, Nemanja i Deki imaju gvozdjuriju, mozda ti oni mogu pomoci.

Hard Rock, odobnost je subjektivni dozivljaj :). Meni prija pauza nakon stotinak kilometara, Nemanja opet moze da se vozi ceo dan. Generalno, enduro kao enduro, polozaj je isti, dosta prijatan, pa samo sediste odredjuje udobnost. Sediste na windu je malo uze, tj siroko je, ali zaobljeno, svakako sire nego na KLE, tako da umara malo guz'cu i lumbalni deo ledja (govorim u svoje ime), ali sve je u vrlo podnosljivim okvirima. A opet se aftermarket sedistem situacija preporodi, Deki na svom motoru ima jedno takvo. Zastita od vetra je bolja nego na ER :), ali opet je sve to nista bez vizira.

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

@savke Znam da nemaju dodirnih tacaka zato me interesuje najvise udobnost. Gpz povlaci tek od 7k ali ja saltam pre 7 tako da mi takva voznja bas i ne odgovara. Sto se tice krajnje brzine- to mi je totalno nebitno. Ako moze 120, meni dovoljno.

@kosooki- Video sam to aftermarket sediste. Koliko sam cuo zale se ljudi na vetar ali i to je subjektivno verovatno. Ne verujem da je mnogo gore nego na gpz-u.

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Vetropir

Jel moze negde da se iskopa slika Dekijevog winda da vidim kako to sediste izgleda?

Ima na strani 14 ove teme npr. Inače mislim da je udobnost subjektivna stvar, a zavisi svakako i od konstitucije vozača. Vidim da se neko žali da je sedište na windu usko. Ja nemam taj osećaj, a drug kojem sam dao da proba motor se čak žalio da mu je široko. Meni se sa druge strane ne sviđa što se lako pomeram na sedištu napred nazad. Mislim da bi mi se više sviđalo da me sedište fiksira na jednom, idealnom položaju, a baš to može valjda da se postigne sa ovim sedištem kao dekijevim.

• Podržavam 1

Savke druze ako hoces da kopiras moj crash bar nije problem, samo sto u tom slucaju skidam akumulator da ga slucajno ne bih vozio. Zadnji put kad sam ga skidao da dam Djoletu nisam presao ni 100km i padoh majku mu :-)

Dekijev matori vozi gpz, ali na zalost Deki vise ne posecuje forum. Ja predlazem da mu svi lepo odemo na gajbu, izotimamo kljuceve i utvrdimo koji je udobniji :-D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja