djordjeb 16 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa, ako bi moglo dzabe kapiram da bi bilo najbolje E to bi bilo to kad bi moglo al nemoze. Jbg nisu svugde iste cene, mozda je neko malo njuskao pa nasao nesto jeftinije kao ulje sto ste nasli, citao sam u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sta je po tebi dobro? Zavisi za sta ti trebaju,dal malo i offa ili samo put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim jeftine a dobre gume za winda (nove)? Nove gume nemačkog proizvođača Heidenau K60 i K76 http://altes.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, oko 18 000 din., sad samo da sacekam lovu i obuvam makinu a to je za par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas sve pozdravim, od sad imam i wifi pa mogu da ucestvujem u raspravi kad sam u sobi. Deki nije lepo da tako pricas iza ledja :-) vidi da nisi nabo rupu pa imas balon na gumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih ledja kad ja to nemam sve u lice! samo uzivajte djetici,gde se stacioniraste?da ne pitam jos za Rumuniju jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 1, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan U HN smo, Rumunija je sad u drugom planu :-) Svakom bih preporucio da bar jednom dodje motorom preko Zabljaka na more, put je vrhunski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 1, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazes preko zabljaka na more?pa znas li ti koliko ima odatle do Grcke covece :D mozda preko AL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Avgust 3, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nece neko sa svojim freewindom prolaziti kroz Kac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da nece neko sa svojim freewindom prolaziti kroz Kac? Jel ti treba nesto, ja sutra idem za Srem,a idem nesto i do Panceva mogu svrnuti do Kaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Avgust 3, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Korman na motoru mi nije u vinklu i strasno mi je nezgodan za voznju. Trebao mi neko ko ima ispravan fabricki da svrati u motobike , da uporedi sa nekim od onih novih i da kaze gospodi da mi posalju na adresu. Castio bih nekako onoga ko mi pomogne oko toga. Ne komuniciram bas najbolje sa njima posto su malo drcni na podpitanja i ne verujem da bi mi zamenili za drugi ako mi ne odgovara http://shop.motobike.rs/motocikli/kormani/cat_994.html?page=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam menjao korman, uzeo u iz polo-a cena je bila 25e. Uzeo sam model koji ima poprecnu sipku u gornjem delu, deluje mi jace od fabrickog. Vozio sam sa krivim jedno mesec dana i skroz navikao na njega, posle mi je ovaj novi bio cudan :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Avgust 4, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i mislio da mi neko uporedi sa svojim. Ako uzmem pribliznop isti kontam da cu se pre navici. Ovaj moj, korman, je nekako mnogo podignut na krajevima gde se drze ruke, a u isto vreme dodje i nekako uzak. Kad ga primaknem ka sebi onda imam problem kad savijam do kraja, a kad ga odmaknem onda mi tesko ide kocnica - kvacilo. Aj ako znas gde je, baci mi link iz Louisa pa da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nisam menjao korman pa neznam nego neki gremlini mi napali motor sve bilo oke,pauza 15ak minuta,palim motor oke,i vidim ne radi mi pre bi rekao "kontrolna tabla jel " posle izvalim ne rade ni zmigavci,sirena (kojoj je skoro bilo pregoreo osigurac zbog 12v uticnice),svetla rade ok..pakao napolju sad,kad zaladi probacu prvo sa osiguracima pa ako nije to ne znam dalje sta bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polo-motorrad.de/en/endurolenker-stahl-schwarz-75-5-x-14-cm.html Nisam siguran ali mislim da je ovaj, mogu da slikam da vidis kako izgleda na motoru. Meni savrseno odgovara, verujem da bi i tebi samo je pitanje da li ti se svidja. Deki javi sta je bilo, sigurno ti je osigurac riknuo jer si mnogo zavrto gas :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Avgust 4, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aj ako ti nije tesko slikaj pa mi posalji na pp, slikaj i kad sedis ti na njemu samo da nesto snimim. Kupujem pivo za uslugu A ko donosi iz Polo-a? Znam za Louis Sekulu iz Sapca, ne znam da li radi i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio osigurac,radilo sve ok,i posle jos jedne voznje opet crkao,ovo ce da boli,predosecam... Ja znam samo da je Sekula donosio iz pola,mada ima i onaj lik sto radi sve sa neta,e-bay i tako to,pa pretpostavljam da moze i on,samo se ne secam kolika mu bila provizija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Avgust 6, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi se negde dohvataju neke zice sto ne bi trebale. Negde je oguljena instalacija ili nesto slicno. Proveri redom sve kablove koje mozes, prekontrolisi kontakte na dzekovima, prsni malo nekog kontakt spreja. Vidi prvo te gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Avgust 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aj ako ti nije tesko slikaj pa mi posalji na pp, slikaj i kad sedis ti na njemu samo da nesto snimim. Kupujem pivo za uslugu A ko donosi iz Polo-a? Znam za Louis Sekulu iz Sapca, ne znam da li radi i ovo Bera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan OK videcu sos tim prvo al pretpostavljam da je to,ako nije bice veselo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 11, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja samo da vas pozdravim iz mesta Sibiu, juce sam presao najvise u jednom danu od kada teram freewind-a. Skoro 600km predjosmo, prvi dan smo presli Transalpinu. Sad napadamo Transfagarasan, javljam vam se malo kasnije 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Avgust 12, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li neko zna ovaj motor? Neko sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da nije sa foruma,a mogu da garantujem da je presao mnogo vise kilometara nego sto stoji na kilometar satu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Avgust 12, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Savke, da, meni takodje deluje kao da nesto nije u redu, tj. da nije onako kako pise u oglasu. Da li neko sa foruma prodaje Freewind u pomenutom cenovnom rangu? Znam da je offtopic, nemojte da zamerite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Daleko je to od perfektnog motora,to je moje skromno misljenje. Mislim da clan muljaz prodaje svoju masinu,a u vezi cene ces morati s njim da porazgovaras . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...