Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 24, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Uzasan si covek, to si namerno uradio :-) Bice prilike za druzenje, mozda cak i ove nedelje. A da si mlad to je vec diskutabilno :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 24, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Pusti me bar da izgleda da sam fin i da mi je krivo. A i nema boljeg leka za pijano jutro od reke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 24, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan edited: zvucalo je previse gej anyway, da li ce biti nekog skorog okupljanja vlasnika Freewinda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2049 Napisano Jul 25, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem npr. neku nedelju i neke Divcibare. To nam je vecini na pola puta, a i ako nije sve jedno. Valja i vi Beogradjani da izadjete malo iz Zemuna. Samo da vidimo ko je ZA i koja nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan moze, ali oko polovine avgusta ako mene pitate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 25, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam slobodan kad i Dule. Lokacija je odlicna, ali sad u subotu krecem na more pa kad se vratim odmaram 1 dan i onda Karpati. Deki se nije oglasavao ali mozda i on uleti u avanturu po Rumuniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ja takodje idem na more sledece nedelje, posle toga Guca , tako da polovina avgusta je savrsena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se oglasim ja sam ZA kako god da se dogovorimo s tim sto bi i meni odgovaralo od polovine avgusta.. ps Karpati zovu mene zovu tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13001 Napisano Jul 27, 2012 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko visak zadnji blatobran, onaj iza tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan imamo manjak, ali tebi to ne vrsi posao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 27, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako vam se svidja Moj, dacu vam da izlijete pa da i vi imate isti. Mislim blatobran :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pazi samo,nekad boli kad se odvojis od NJEGA,mislim blatobrana! evo i ja sam u manjku pa ako neko naleti na par komaTa nek javlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 27, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ko jos spava vece pred put :-) Mi smo urbani vetropiri, ne trebaju nam blatobrani i te gluposti. Samo sluze za ukras :-) Javljacu vam se iz CG, imam srecu da moji idu kolima pa sam maksimalno rasterecen sto se tice prtljaga. Dule cimam te ako si slobodan i ako budem u neko dogledno vreme u Cacku da idemo na pecenjce ja castim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 28, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan nakon uspesno regulisane prasetine, putnici namernici ispraceni put zabljaka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Djubre jedno (Nemanja) garant si me zvao dok ste opstili sa svinjcem!! neka neka dobro je za put,da ne bije maler Crnogorci pustajte koju sliku za nas sto ne volimo more, i zato ne idemo na njega ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Situacija kaze:Pustim korman,on trese,nezavisno od vrste podloge,tj koliko je los asfalt,a da je los los je prednja zamenjena nema ni 1000 km,u pocetku bilo ok,balansirana naravno pri zameni,ima li neko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 28, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Da,da i ja isto, baš ne volim more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 28, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Situacija kaze:Pustim korman,on trese,nezavisno od vrste podloge,tj koliko je los asfalt,a da je los los je prednja zamenjena nema ni 1000 km,u pocetku bilo ok,balansirana naravno pri zameni,ima li neko ideju? Proveriti pritisak gume, ležaj točka, ležaj kormana. Ova zadnja dva neces moci sam, moraće mo zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 28, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Djubre jedno (Nemanja) garant si me zvao dok ste opstili sa svinjcem!! hmmm, ne ocistili smo oval pa te je zvao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Osetio sam prizvuk pecenja u propustenom pozivu inace javio se sinoc,stigli kasno al stigli...javice se Nemanja ne sumljamo,za 10-ak dana Pda pritisak mi je bio prvi mada mi ne deluje da ispustila,a ovo ostalo...kad mozes Bobane javljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 29, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li tocak baca, da nema osmicu ili jaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hvala provericu i to.videcu prvo pritisak pa dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim jeftine a dobre gume za winda (nove)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sta je po tebi jeftino? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 30, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa, ako bi moglo dzabe kapiram da bi bilo najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...