Pericamali 108 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Gagi iz balosave mi je promenio filter za vazduh na kome je bilo flora i fauna cele severne Amerike, znaci pisi 30e vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 11, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Doveo sam prijatelja iz Kanade malo da se vozi po Koloradu . Dao sam mu moju ljubav Suzuki TL1000rr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gazda JANKO 3 Napisano Jun 12, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki M 800 Z - Intruder "custom" Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Perice, druze, impresivno, svaka cast !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Posto su mi na tajtlu (saobracajci) napisali 0 km na motoru koji je presao vise od pedeset hiljada km, nisam mogao da predjem USA Kanadsku granicu sa V_Stromom. Nastavili smo putovanje sa TL1000rr naravno nabudzene opreme koje sam poskidao sa V-Stroma oji je osto u magacinu U-Haul-a Quebec city Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Slike od Kolorada do Kvibek sitija i nisu neke pa zato preskacemo. Na granici izmedju Kvibeka i Novog Bruncvika stustio se pljusak odvaljivo je i sa auto puta preslo se na uski put (jedan na jedan) a Losovi poceli da izlaze iz Suma i Mocvara na taj putic. Stao sam u prvi motel na koji sam naisao, Novi Bruncvik ima par tacaka koje su zanimljive New Brunswick Hopewell Rocks i neki najduzi pokriveni most Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan New Brunswick Hopewell Rocks Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim do kraja moga puta Finis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Princ Edvard ostrvo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 6, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo nema šta.Hvala ti na ovako lepim slikama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Cin se vratim iz Vladivostoka stavljam jos slika iz zavrsnice Kanade Baš lepo nema šta.Hvala ti na ovako lepim slikama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Moj sajt koji je u izgradnji http://obrad.powweb.com/slobodan/# Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava iz Vladivostoka. Mile pogledaj slike super su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan evo na tvoju želju sam pogledao slike i procitao tekst i nakon št je analiza gotova glasi: prvo bi u ovom putopisu trebalo promjeniti naslov teme znaci ne USA i Kanada jer USA ima 50+ država a ti si se u putopisu vrtio u cetri (Colorado, kalifornia, Arizona i Utah tj, Juta ) tj prošao si još jednu a to je Nevada kojune spominješ a i nema slike ( Nevade) na putu između Colorada i kalifornie. sve se ove savezne države drže zajedno kao bivši SFRJ i njegove tadašnje republike. tocno je da su puno vece od bivših republika ali ništa strašno.ajmo po redu makar putopis i nije po redu postavljen nego se preskakalopreko država. putopisom koji je napisan išlo se ovako: 1. Autom iz kanade u SAD- Colorado. Colorado skoro pa centar SAD.a tj centar je tromeđa Colorada, Nebraske i Kanzasa i to ne baš u kilometar ali dosta je tocno 2.Colorado Springs - San Diego 1340 km zracne linije ( naglašavam jer cesom je nešto dulje ali ne kao kod nas jer to su ceste sa i po 100 km ravnica ) 3.nacionalni park Great Sand Ddunes koji je u Coloradu kod Duranga ne baš ali blizu. još si uvjek u Coloradu!!! 4.Grand Canyon - Arizona do njega si imao 700 km ( napominjem ) zracne linije (google maps) znaci ceston nešto duže. 5. putopisom si dalje stigao doKalifornije tocnije na HWY 66 ( legendarna cesta je negdje kod Ontarija tj. Fontane kao vecih gradova koje vidim na google earthu) Kalifornija granici sa Arizonom. 6.dalje po putopisu, San Diego - San Francisko ( 744 km. napominjem zracne linije da ne ugrozim realne kilometre koji su nešto veci) znaci tu je i HWY 66 kao i sljedece opisani Yosemite Fols ( 260 km zracne linije od SF.) 7.Yosemite Fols ( kalifornia ) - San Diego - San Francisko 8.New Brunswik ( Kalifornia ) negdje kod Los Angelesa. ovo što je napisano pod USA - KANADA bi bilo isto kao putopis prošao sam Europu a bio sam realno u Bugarskoj i Mađarskoj. realno si prošao - provozao ali smanji malo sa prejerivanjem. ako cemo tako onda je velika vecina obišla svjet. zakljucak: nešto si se vrtio po 4 - 5 saveznih država SAD.a ali to je manje od 1/10 SAD.a idemo na temu Vladivostok ali u temi Vladivostok. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Divim se tobom i drago mi je majke mi. Sta da kazem nego pokuso sam da obmanem ljude, evo kajem se i necu vise 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Septembar 10, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kada analiziramo i iznosimo misljenje o necemu uvek mozemo na stvar da gledamo iz dve perspektive. Analizirajuci neki putopis u njemu mozemo da vidimo samo lepotu - lepotu predela opisanih i prikazanih na fotografijama. Ili - mozemo da se potrudimo da izvucemo neke detalje na koje bi mogli da uputimo kritiku. Isto tako i u ljudima mozemo da vidimo njihove dobre ili samo lose osobine. Treba da imamo na umu da kada iznosimo misljenje o necemu ili nekome - u svojoj analizi daleko vise kazemo o sebi nego o onome o cemu pricamo. I ono sto je najbitnije - mi sa nasim mislima i emocijama direktno kreiramo stvarnost oko nas, te bi trebali da se potrudimo da damo svoj doprinos da ovaj svet pozitivnim emocijama ucinimo lepsim nego sto jest Izvinte na off-u 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan analizu nekog sukoba ne možeš raditi sa one ljepše strane jer u nekom sukobu i nema ljepih strana. tako je to i ovdje. od pocetka je pocelo sa prepotentnim izjavama pa je još i dobro završilo. u samoj temi je izbrisano puno opstova oko kojih je sukob i nastao i širio se dalje. i ja se, kao i popaj, izvinjavam na off.u. popaj tvoje mi se izjave i misli u postu iznad sviđaju i stvarno bi nam gilo puno bolje ali u ljudskoj natavi je nešto što neki put ne dozvoljava šutnju. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Čemu analiza Amerike i Kanade i koliko država imaju? Ako čovek kaže da je obišao Kanadu i Ameriku, ja mu verujem i hvala ti Perice što si utrošio vreme i uložio truda da postaviš ove lepe slike i podeliš ih sa nama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos par slika da postavim iz Kanade pa krecem da stavljam skike Zajecar Vladivostok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Dosavsi do obale Princ Edvard ostrva i videvsi Atlancki okean mogao sam da kazem da sam zavrsio severnu Ameriku 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Malo cascavanje nije na odmet 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Posle lepog rucka krecem da uhvatim Feribot do Nove Skosije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Ferry od Princ Edvard ostrva do Nove Skosije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...