Bocko 0 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan U dilemi sam koje plocice napred da stavim na Suzuki K2. Da li neko zna gde se mogu nabaviti kod nas Lucas plocice za motocikle,bilo ih je u onom Motocentru koji je sad zatvoren ili negde preseljen. Ako neko zna da je preseljen neka kaze. P.S. Interesuju me licna iskustva sa plocicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno na motoru imam nissin sintered. I mogu da ti kazem da su fenomenalne,mozd malo cvile ali zato koce bez greske Moja topla preporuka!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno na motoru imam nissin sintered. I mogu da ti kazem da su fenomenalne,mozd malo cvile ali zato koce bez greske Moja topla preporuka!!!! Za R-ove, samo Nissin i nema greške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Shuba je prodavao Lucas kocnice, ja imam CL na mom i ok koce ali nista spektakularno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 8, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ni ja nisam nešto oduševljen sa CL. imaju u guevari neke 5+ pločice baš za rr pa se raspitaj i oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 8, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ni ja nisam nešto oduševljen sa CL. imaju u guevari neke 5+ pločice baš za rr pa se raspitaj i oko toga. Lucas na ZZR-u katastrofalno iskustvo moga kuma. CL dobro koče ali se čuju, Brembo i Nissin BEZ GREŠKE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Te Nissin plocice moraju li se grejati i gde se mogu nabaviti Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Postoje dve vrste i tri tih plocica,ako stavis trkacke onda mora da se zagreju a u seriskoj/drumskoj voznji je to tesko tako da te kocnice slabo koce dok se nezagreju.Znaci dovoljne su CL-A3+ NISSIN ima isto tako 6 vrsta plocica..Nabavljam i jedne i druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da koristimo iste plocice ??? Uzmi nissin sintered i uzivaj imas ih u KDMu i kostaju 35e po disku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 8, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Lucas na ZZR-u katastrofalno iskustvo moga kuma. CL dobro koče ali se čuju, Brembo i Nissin BEZ GREŠKE!!! ehh, ja se dogovorim sa čovekom da mi nabavi prednje nissin a zadnje CL, i on donese obrnuto - CL napred nissin pozadi, ove stare ostale na manje od milimetar, lepo vreme, frka sa slobodnim vremenom i na kraju sam uzeo tu varijantu. CL koče ali kao što rekoh nisam baš oduševljen, treba da zamenim creva i stavim teflon ovih dana pa da vidim razliku. gde imaju brembo pločice kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Jun 8, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio servis pre dva dana i po savetu Evil_Zo-a na prednjoj kocnici stavio fabricke plocice koje su bile ujedno i najskuplje(trebalo bi da garantuju najvecu bezbednost) Znaci samo ono sto fabrika(firma) preporuc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete za Ferodo sinter plocice? Ja sam stavio na yamahu i prezadovoljan sam kako koce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 8, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete za Ferodo sinter plocice? Ja sam stavio na yamahu i prezadovoljan sam kako koce. ...ne znam... da vidimo koliko će da potraju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Postoje dve vrste i tri tih plocica,ako stavis trkacke onda mora da se zagreju a u seriskoj/drumskoj voznji je to tesko tako da te kocnice slabo koce dok se nezagreju.Znaci dovoljne su CL-A3+ NISSIN ima isto tako 6 vrsta plocica..Nabavljam i jedne i druge Mene interesuju oznake tih nissin plocica posto bih trebao uskoro da ih pazarim. Znaci neka varijanta za brzu drumsku voznju jer na stazu necu a bitno mi je da koce dobro kad su hladne jer necu da pazim na to da moram da ih dovedem na odredjenu temperaturu. Naravno da budu u skladu sa performansama mog motora (145 konjskih snaga i 235 kila) koje su vrlo sportske. Preporucite, navedite sve vrste i oznake sa objasnjenjem sta je sta ako je moguce. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 9, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Stronsera za savjet,a čovjek ima šta reć,ima i i dobru ponudu pločica ( naravno i podebelo iskustvo ). Ja sam imao Nissin i bio sam zadovoljan,ali ne previše. Dobro koče,dobro "upijaju",dobro se doziraju ali nemaju potrebnu silinu za zatjevniju ( oštriju ) vožnju. Za takvu vožnju bolje su mi legle EBC HH.Sa njima bi trebalo biti pažljiv, HLADNE NE KOČE NIKAKO,ali ne možeš ih pregrijati, čak i poslije mnogo uzastopnih kočenja na jakim nizbrdicama rade bez greške. Trebalo bi pogledati i testove,neke pločice koje dobro obavljaju posao "jedu diskove",pa... "Normalnim" ljudima bih preporučio isključivo fabričke pločice.To je,najčešće, najbolji odnos dobrog kočenja i dugotrajnosti. Nisu , bez razloga, često i skuplje od nekih "navikanih" firmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jun 9, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan <a href="http://www.keepmyfile.com/download/d67d7d1650503" target="_blank">GRAFIKNISSIN.pdf</a> Da se lakse odlucis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 11, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan gde imaju brembo pločice kod nas? Brembo plocice su jako tvrde i ima da ti oderu disk. Kad sam kupio motor na njemu su bile brembove plocice, i odma sam ih promenio iako nisu bile za menjanje. Napred sam stavio Carbonare, a nazad lukas. Mislim da je cena zadnjih oko 20e, a prednjih oko 30!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2843 Napisano Jun 11, 2007 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno na motoru imam nissin sintered. I mogu da ti kazem da su fenomenalne,mozd malo cvile ali zato koce bez greske Moja topla preporuka!!!! I ja sam nedavno stavio Nissin i stvarno cvile, ne bas malo. Ali grizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1673 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan da osvezim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne gledaj raspored već gledaj bodove, sve su tu negde, pa ispade da sve valjaju. A Carbon Lorain prve, za moj ukus te koje su gore navedene kao najbolje moraju da se ozbiljno zagreju, ali predpostavljam da su ih sve testirali dobro zagrejane. Naravoučenije: NEVERUJ NEMAČKIM ČASOPISIMA, POŠTO JE TAMO BMW NAJBOLJI MOTOR, PORSCHE NAJBOLJA KOLA, A LOWENBRAU NAJBOLJE PIVO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hot91 1 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Borcha Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da cvile ali ubijaju kako koche!Bolje su kada su ugrejane ali i kad su hladne,nemam zamerku. Nissin sintered su super!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1673 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ne gledaj raspored već gledaj bodove, sve su tu negde, pa ispade da sve valjaju. A Carbon Lorain prve, za moj ukus te koje su gore navedene kao najbolje moraju da se ozbiljno zagreju, ali predpostavljam da su ih sve testirali dobro zagrejane. Naravoučenije: NEVERUJ NEMAČKIM ČASOPISIMA, POŠTO JE TAMO BMW NAJBOLJI MOTOR, PORSCHE NAJBOLJA KOLA, A LOWENBRAU NAJBOLJE PIVO. cene su u funtama ,a carbone je francuska firma ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne gledaj raspored već gledaj bodove, sve su tu negde, pa ispade da sve valjaju. A Carbon Lorain prve, za moj ukus te koje su gore navedene kao najbolje moraju da se ozbiljno zagreju, ali predpostavljam da su ih sve testirali dobro zagrejane. Naravoučenije: NEVERUJ NEMAČKIM ČASOPISIMA, POŠTO JE TAMO BMW NAJBOLJI MOTOR, PORSCHE NAJBOLJA KOLA, A LOWENBRAU NAJBOLJE PIVO. cene su u funtama ,a carbone je francuska firma ??? Ma sve je to EU ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene fabricki Nissin,tako da dileme nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...