Arakis 5747 Napisano Mart 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Velimlje2, da li treba da pišem(o) samo o BMW-u? Stvarno mi nije jasno da si toliko napaljen na jednu marku. Potpuno si me pogresno shvatio , i ja ti se zbog toga izvinjavam . Da mogu , skinuo bi taj moj prvi post , ali je kasno Sve sto sam hteo da kazem je da , ako otvaras temu trebalo bi vise da napises , mozda neki svoj komentar ili slicno Ali nema veze . Postujem , otvorio si temu o novom motoru , ja bi to mozda malo drugcije , izvini na smetnji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan OK, sada si razjasnio, ali zar ne misliš da bi me neko drugi napao zbog eventualnih komentara, da sam ih pisao? Zato i izbegavam komentare, već samo sažeto prenesem vest i to je to. Sve što bih se više raspisao, povećao bi šansu da se nekome nešto ne svidi, pa da me zbog toga lepo izblati tipa "šta ti znaš kada nisi to vozio". Naučio sam u životu da držim d.pe uza zid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 7, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK, sada si razjasnio, ali zar ne misliš da bi me neko drugi napao zbog eventualnih komentara, da sam ih pisao? Zato i izbegavam komentare, već samo sažeto prenesem vest i to je to. Sve što bih se više raspisao, povećao bi šansu da se nekome nešto ne svidi, pa da me zbog toga lepo izblati tipa "šta ti znaš kada nisi to vozio". Naučio sam u životu da držim d.pe uza zid .... dok ne izadje neka nova Yamaha. Onda se zaneses, pa se napravi red iza tebe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na jednom drugom forumu sam citao iskustva vlasnika Goldwinga i svi su jednoglasni da je vrlo lagan za voznju u sta ja i vjerujem jer ima jako nisko teziste. Nisam ga vozio ali bih volio probati. Pisu jos da bi se svi mi koji ga nismo probali iznenadili voznim karakteristikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 7, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo jaka recenica - samo Honda to naziva novim modelom, svi drugi kazu da nije... hahahahahahaaaa.... čit'o čovek, jebote... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan OK, sada si razjasnio, ali zar ne misliš da bi me neko drugi napao zbog eventualnih komentara, da sam ih pisao? Zato i izbegavam komentare, već samo sažeto prenesem vest i to je to. Sve što bih se više raspisao, povećao bi šansu da se nekome nešto ne svidi, pa da me zbog toga lepo izblati tipa "šta ti znaš kada nisi to vozio". Naučio sam u životu da držim d.pe uza zid Odgovoran covek, moze sebi da da za pravo da pise/komentarise nesto sto dobro upoznao ili bar probao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan nema bre zezanja ovo je institucija od motora , a i HONDA se ne dira kad je kvalitet u pitanju !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se toliko u stari novi model i sve, ali ovaj koji sm video... dugo ga necu zaboraviti. ZVER !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...