Jump to content

Moto Zajednica

POMOC Broj sasije Kawasaki 636 2003.god

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 636 03'

Posto sam prodao svog SV-a sada pazarim nekog R-a, i gledao sam jednu kawu 636 2003.godiste (registrovan je vec 4 godine kod nas),motor mi se manje vise svidja ali se bojim da je mozda ram prekucan i sada mi je potrebna pomoc od vlasnika 636-ica i ostalih poznavalaca ovog modela kako izgleda VIN broj na sasiji (znaci ne treba mi slika vec samo usmeno objasnjenje kako izgleda),da li su slova i brojevi svi ukucani u istoj ravni tj. pod konac :) ili je recimo ovo 636 u VIN broju nize od ostalih brojeva i slova.Na ovom modelu je ovo 636 nize za oko 1-2mm od ostalih cifara,znaci vidi se golim okom sa pola metra razdaljine.

Znaci interesuje me da li ima odstupanja u visini samih brojeva i slova kod ovog modela u pitanju je 2003 godiste

Hvala unapred na pomoci :) odgovori mogu i na PM.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

ima odstupanja...pogledaj samo da li je taj deo farban ili oteraj kod nekoga ko se vise razume da pogleda ...koje je boje motor ustvari odakle ga kupujes? Ja sam 2 komada servisirao u okolini al su oba motora bili "cisti"

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Evo ti tacno kako izgleda, kada sam ga imao bilo mi cudno pa sam slikao da bih proverio....ispostavilo se da je sve ok.....

post-207-0-30087900-1299348970_thumb.jpg

post-207-0-12539000-1299348981_thumb.jpg

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 636 03'

@mcm-racing

Crne je boje,ram je u sivoj boji,ne mogu bas da provalim da li je farban ram.Oklopi jesu posto se vidi da je nekad bio lupan pa je iz zelene boje prefarban u crno.Motor je trenutno u Veterniku,a tablice su bile KV.

@Charuga

:care: bas tako izgledaju brojevi,ukucani su ko da su se deca igrala za razliku od Suzukia gde se vidi da su u mikron svi pod konac,zato sam se i uplasio da je nesto cackano.Ali izgleda da nisu pijani samo radnici u Zastavi vec i kolege iz Japana :lol:

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

veruj da "ONI" koji kuckaju brojeve u privatnoj reziji rade to mnogo bolje nego fabrike. Na vecini auta i motora su fabricki brojevi mnogo vrljaviji nego kad ih neko istetovira. Nemoj uopste da te iznenadi kad vidis na motoru koji nije pipan da su brojevi vrljavi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja