Damir. 137 Napisano Mart 4, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Aaaagrrrr pocket i taj prdajuci zvuk, redovno pizdim po skupovima kad cujem da neko tandrce s njime, ali posle ovog posta moracu uzeti i tako nesto pa da prdim komsiluku ovaj lencugin mi se vise svidja sto je 4t i veci mada 2t je bitanga osim sto je bas malecki, za ubijanje dusu dalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 4, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan zašto ne žensko ? :zvizduk: raznezi me sada.... kontam ja da cu nakraju imati 2-3 devojcice, kakav sam baksuz.... jednostavno, previse bi voleo zensku osobu-cerku svoju, da nebi mogao da prihvatim kada udje u pubertet da ima decka i tako to.... zato musko bacis na ulicu, nauci se, bacis na motor, nauci se, bacis mu alat u ruke i nauci sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi obicno voze veliki motor sa vodenim,a mini motorice sa vazdusnim hladjenjem,a kod Strasila sve obrnuto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan takav sam ... što ću ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 4, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan E, ako si joj stavio viljuškasti 10-13 u ruku! Žene znaju da budu neočekivano talentovane za poslove i aktivnosti koje su po pravilu rezervisane za muškarce. A s obzirom na tatu i dva brata, ne sumnjam da će biti sklona za twist of the wrist. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 10 ... okasto-vlasti ... ma bit će to tatina majstorica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Mart 6, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Samo se pitam kad pitaju klilnce koga vise vole, mamu ili tatu, sta li odgovore?? Svaka ti cast!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Mart 10, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan HEHE aj' da i ja stavim sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je već konkurencija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 10, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan ...bez kacige Stavi ovo u potpis da ne pišeš u svakom postu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 10, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Treba ići i do WCa sa kacigom, pločice su opasne Extra su vam pocketi al' nije mi jasno kako se smestite na njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan odlicna masina... vidi se da ja na njoj ozbiljan cilindar... vodeno hladjenje, dvodelni izduv... kakav auspuh ima? jel rezonantni? samo neka klinci peglaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...