đunta 4198 Napisano April 1, 2011 Ne silazi, 6566 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima šta od ovog dogovora il da menjam tabor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano April 2, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja bih se prikljucio za neku jednodnevnu turu tipa Divcibare ili slicno. Jest da ne vozim transa ali sam ipak hondas pa cete me valjda primiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, jel neko zainteresovan za vikend vožnju i druženje na Tari, i to sad ovaj vikend subota i nedelja!! Plan je otprilike onaj sa prve strane: Jezero Zaovine, Predov Krst, bilješke stene, Kozija stena, kanjon Dervente, jezero Perućac, TArabići , Mokra Gora.... i još ponešto, on & off road Dva dana uživanja... Prenočište, hrana, i ostalo se dogovaramo uz put...Po meni najbolja varijanta prenoćiti u privatnom smeštaju. Ako se skupimo sledi detaljniji dogovor! Afrikanci, teneraši i ostali sa akcentom na enduro (zbog offroad deonica...)su dobro došli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Detaljna Mapa Tare, sa svim putevima( asfalt,makadam) Evo i rute *Zuta boja-makadam *Crvena-asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano April 6, 2011 Ne silazi, 6566 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi namera da miniram temu al mislim da je rano još za planiunu zbog hladnoće koja je gore još uvek prisutna naročito po podne, al ako smo svi za i ja sam a i dala mi supruga vikend of. Dakle, idemo li na zvanično otvaranje sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja bih se prikljucio za neku jednodnevnu turu tipa Divcibare ili slicno. Jest da ne vozim transa ali sam ipak hondas pa cete me valjda primiti. doooooooobro cemo razmisliti:))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano April 6, 2011 Ne silazi, 6566 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja bih se prikljucio za neku jednodnevnu turu tipa Divcibare ili slicno. Jest da ne vozim transa ali sam ipak hondas pa cete me valjda primiti. doooooooobro cemo razmisliti:))))) Naravno, svaka vožnja se podrazumeva kao sveopšta, odnosno da svako bez obzira šta vozi može da se priključi bez poziva, a samo inicijativa potiče od Talpista koji preuzimaju na sebe da isplaniraju itinerer, ja predlažem trkaći pasulj kod Kurte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja bih se prikljucio za neku jednodnevnu turu tipa Divcibare ili slicno. Jest da ne vozim transa ali sam ipak hondas pa cete me valjda primiti. doooooooobro cemo razmisliti:))))) LOL Jel i ti ides? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Zeljo, mnogo ti dobra ova karta. Gde bih ja to mogao nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Kartu sam kupio na Tari, a ovo sto vidis sam slikao fotoaparatom... jbg, nema preterano dobrih mapa Tare na netu, pa sam se nasao na ovaj nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih išao sa devojkom ali nažalost ovog vikenda počinju radovi na renoviranju kuće, pa ću biti sprečen do daljnjeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako sam malo glup, ali mi je promaklo gde se konkretno ide i kada? Tačnije ima li šta u planu za vikend 9-10.4? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, jel neko zainteresovan za vikend vožnju i druženje na Tari, i to sad ovaj vikend subota i nedelja!! Plan je otprilike onaj sa prve strane: Jezero Zaovine, Predov Krst, bilješke stene, Kozija stena, kanjon Dervente, jezero Perućac, TArabići , Mokra Gora.... i još ponešto, on & off road Dva dana uživanja... Prenočište, hrana, i ostalo se dogovaramo uz put...Po meni najbolja varijanta prenoćiti u privatnom smeštaju. Ako se skupimo sledi detaljniji dogovor! Afrikanci, teneraši i ostali sa akcentom na enduro (zbog offroad deonica...)su dobro došli Detaljna Mapa Tare, sa svim putevima( asfalt,makadam) Evo i rute *Zuta boja-makadam *Crvena-asfalt Ovo je u planu. Jos nista konkretno nije dogovoreno, ali se nadam da cemo se do sutra dogovoriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stiglo novo ulje, sutra mi stize filter, ne znam hocu stici sve zameniti do subote. Bar sam uspeo napraviti adepter za kofer i postaviti ga na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stiglo novo ulje, sutra mi stize filter, ne znam hocu stici sve zameniti do subote. Bar sam uspeo napraviti adepter za kofer i postaviti ga na motor. Ajde, ajde ne zabušavaj, nego ključ u ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, posto se voznja do Tare odlaze (zbog nedostatka interesovanja) za neki naredni vikend, Zeljko i ja hocemo da iskoristimo najavljeno lepo vreme za ovu nedelju i napravimo jedno malu jednodnevnu voznjicu ili do Tuzle i Modrackog jezera ili na Mackov kamen, Jagodnju, Gucevo. Ukoliko je neko zainteresovan da nam se pridruzi neka se javi ovde pa cemo se dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano April 8, 2011 Ne silazi, 6566 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Preliminarno smo zainteresovani Mojsa i ja za neku vožnjicu pa ako je aktuelno, da se dogovaramo noćas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano April 8, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je aktuelno Samo recite gde bi ste radije isli? Da li u ovaj severoistocni cosak Bosne gde bi uglavnom bila voznja po asfaltu ili do Mackovog kamena gde bi se mogle napraviti i 2-3 lepe off deonice? Moze i neka treca, cetvrta solucija. U principu mi smo fleksibilni, dajte neki predlog pa cemo se nesto dogovoriti. Najbitnije je da vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan ofkors, dogovor sutra..., tj danas, laku noć... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 9, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, bivšeg kolege. A kada biste išli? U subotu ili nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru idemo. Ali ovaj vetar mi ide na živce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bebop 1 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: Bmw f 800gs Ktm xcr-w 450 Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja isao bih i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan 1.Maj na Tari! Ima li zaintresovanih? Petak,subota,nedelja Detaljna Mapa Tare, sa svim putevima( asfalt,makadam) Evo i rute *Zuta boja-makadam *Crvena-asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano April 22, 2011 Ne silazi, 6566 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mene nema jer sam ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61949-uskrsnja-akcija-sremcica-i-kulina-24-i-30-april-2011/page__st__60 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...