Velimlje2 707 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli englezi : don't kill te messenger ... samo prenosim vest I meni se taj Ducati skuter ideja svida , ali Danasnji MCN prenosi kratak intervju Domenicalijem i on kaze da DEFINITIVNO nece da prave skuter ni u blizoj , a ni u daljnoj buducnosti .... Toliko , rekoh video sam temu , lep skuter , pa da vam javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13673 Napisano Mart 23, 2011 Ne silazi, 7609 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ih jebe onda, uvek mogu da kupim ''Ducati'' nalepnice i zalepim kao sto lepe ''Ferrari'' na ''Fiate'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli englezi : don't kill te messenger ... samo prenosim vest I meni se taj Ducati skuter ideja svida , ali Danasnji MCN prenosi kratak intervju Domenicalijem i on kaze da DEFINITIVNO nece da prave skuter ni u blizoj , a ni u daljnoj buducnosti .... Toliko , rekoh video sam temu , lep skuter , pa da vam javim u kom pravcu ide razvoj i prodaja skutera tesko da nece poceti da ih proizvode skoda, lada, mechka a kamoli DUCATI... sto se cene tice, svaka roba ima svoje musterije pa ce i ova nakarada naci put do istih naravno da se salim i da bi ga vrlo rado posedovao (ovaj sa prve slike)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 6, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuuuuu...kako dobro izgleda......crvena mu ko slaivena stoji, ali ni bela ni crna nisu lose...ali crvenaaaa...... meee wanna have itttttttttttttttttt.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...