boki_bg 38 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim protektorima, da li drze ove cicak trake pri padu, ne daj boze i tome slicno??? Vidim da im je cena korektna... http://www.louis.de/_40c59fd7223579e9c9fbd1647eba36a9c1/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=120&wgr=900&list_total=68&anzeige=0&page=5&artnr_gr=20019225 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1009 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da li si primetio ali ovo su protektori za laktove...barem je "elbow" bio lakat u doba kada sam ja ucio engleski Ili si toliko twigi da mozes ovo da obmotas oko noge Inace ja sam ovo uzeo za devojku kada ne nosi moto pantalone...da joj ne stradaju kolena. Nismo,hvala Bogu,isprobali pri padu ali cicak u ostalim situacijama drzi vrlo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ti u stvari tražiš ovo (kako reče Tony): http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20019224 Video sam ove protektore u Louisu, deluju kvalitetno, tako da slobodno možeš da ih pazariš i da ih nikada ne isprobaš kakvi su pri padu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan MADHEAD NE-20K CARBON ili MADHEAD NM 814 KNEE ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Pogresne sam protektore tagovao, to su ti http://www.louis.de/_10ed0ff96a12de0e2a7c1fb4cfaf642e50/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=120&wgr=900&list_total=68&anzeige=0&page=5&artnr_gr=20019224 ali dobio sam odgovor u svakoom slucaju. A ovi MADHEAD izlaze iz mojih finansijskih mogucnosti mada mi deluju ekstra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim protektorima, da li drze ove cicak trake pri padu, ne daj boze i tome slicno??? Vidim da im je cena korektna... http://www.louis.de/_40c59fd7223579e9c9fbd1647eba36a9c1/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=120&wgr=900&list_total=68&anzeige=0&page=5&artnr_gr=20019225 imam ja ove i model za ruke i noge.. uglavnom nosim leti uz kornjacu.Sto se tice ovih za noge ok su, lepo pasuju dok ove za ruke umeju malo da zuljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1434 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ovi super shield ne vidim da su nesto bolji od protektora koje je kupilo pola foruma prosle godine za dosta manje para (imam ih i ja). Uz dva za kolena dobijes i dva za laktove a cini mi se da je cena bila oko 1500din za sva 4 (nisam 100% siguran). To su oni na kojima pise ktm. Ima tema negde na forumu o njima, mrzi me sad da trazim. Ovi skuplji sa linka su vec nesto drugo i bolji su od ovih koje spominjem. Prodaje ih neki lik iz Panceva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Mart 4, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ја их имам...не делују лоше, али их на срећу нисам пробао. Мало ме зате у доњем делу, у листовима... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Super Shield не вреде ни колико коштају. Јако су лоше анатомски урађени и не уливају ни мало поверења. MadHead су за класу бољи! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...