Skemba 19 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Danas am uzeo Gileru staker, bila je na servisu sve je sredjeno i ok samo mi je predni amortizer mnoooogo krut kao da ne radi na mnogo velikim neravninama tek nesto malo ulegne ali nepravilno, osecaj je bas zeznut i nisam siguran u prednji kraj. Pomozite mi, posavetujte me sta da radim nikada nisam imao problema sa amortizerima. Stalker je stajao u mestu 2 godine doduse na stenderu ali mozda ga je bas to zeznulo. Hvala svima unapred na pomoci Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Mart 1, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Moguce vazduh u stapovima. Najbolje bi bilo rastaviti i pogledati, zameniti ulje, proveriti semeringe, pregledati stanje opruga.... Proveri pritisak u gumama, da nije mozda majstor previse naduvao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan te prednje vile nemaju ulje, nego mast u sebi... kada propadnu, nisu ni za sta... reparacija je zeznuta, bar iz iskustva drugih... pominju se neki specijalni izvlakaci... sve u svemu, to nije nista novo za te vile, vozi ih tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce vazduh u stapovima. Najbolje bi bilo rastaviti i pogledati, zameniti ulje, proveriti semeringe, pregledati stanje opruga.... Proveri pritisak u gumama, da nije mozda majstor previse naduvao... Ne mogu da verujem, pa kako si nasao ovo, ovo je bas viljuska od stalkera. Sto se tice guma ok su naduvane nije u njima problem, problem je sto uopste amortizer ne uleze ulegao je par puta pri voznji od 70 km/h i na stapovima mi se pojavila crna mast sa vertikalnim brazdama ali ne curi mnogo vec samo pristojno se zamazala viljuska. Moj majstor mi kaze da vozim dok je kao ne razradim, vremenom ce biti meksi a ako ne omeksa kao ne zna sta cemo da radimo. Verovatno je najbolje resenje kupiti nove ali nisam bas pri tolikim parama, tek sam masinu sreio i istrosio sam se prilicno. Hvala ti u svakom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan te prednje vile nemaju ulje, nego mast u sebi... kada propadnu, nisu ni za sta... reparacija je zeznuta, bar iz iskustva drugih... pominju se neki specijalni izvlakaci... sve u svemu, to nije nista novo za te vile, vozi ih tako... Pa znas li odprilike koliko kosta cela nova viljuska sa amortizerima????? Hvala unapred. Ne osecam se bezbedno kada nemam sigurnost u prednji kraj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova viljusta je skupa...250 evra... polovne a dobre se tesko nalaze, a cenu ne znam... zaista ne mogu da znam o cemu se radi na tvojoj viljusci, dok ne bih video... ali vec sam rekao da u toj viljusci nema ulja (kao u vecini ostalih) nego se u njoj nalazi mast za podmazivanje... e moguce da je ta mast propala vremenom zato sto nije motor koriscen..ili im mozda samo treba vremena da se razrade kako kaze tvoj majstor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan nova viljusta je skupa...250 evra... polovne a dobre se tesko nalaze, a cenu ne znam... zaista ne mogu da znam o cemu se radi na tvojoj viljusci, dok ne bih video... ali vec sam rekao da u toj viljusci nema ulja (kao u vecini ostalih) nego se u njoj nalazi mast za podmazivanje... e moguce da je ta mast propala vremenom zato sto nije motor koriscen..ili im mozda samo treba vremena da se razrade kako kaze tvoj majstor... Pa nista "teracu" ovako pa sta bude nadam se da ce se razraditi. Hvala ti na odg pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, juce mi je proradila viljuska, ne znam kako ali sada radi. :D:D Doduse ne uleze skroz ali koliko toliko bolje i ovako nego nikako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...