Jump to content

Moto Zajednica

7. Moto GP Catalunya

Recommended Posts

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Prvi ispod 1.43 silazi Stoner, za njim De puniet. Rossi je tek u 8. krugu spustio ispod 1.44. u 9. krugu Hopkins prelazi na trece mjesto i blizu je granice 1.42.

Evo i tabele prvih pet,u par trenutaka Warm Up-a:

hvFgs_19mindokrajawarmupjh7.jpg

TrX8k_15mindokrajawarmupli2.jpg

i1KJH_10mindokrajawarmuppn8.jpg

404.jpg

Cekam kompletu tabelu,cim izadje postavljam.

Evo ankete ko ce da dobije u Barsi,Sjecate li se kako su na anketi za proslu trku bili blizu glasovi,a vidi sad,kakvi su ljudi,strasno.

404.jpg

Evo i kompletne tabele na kraju:

404.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ja nisam mogao da gledam,jer lik kod koga gledam mi je zaboravio ostaviti kljuceve od sobe,a nisam mogao uzeti TV salu u domu je portir pogodite nije bio na radno mjestu!!! :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

A ja se sve kanim uzet TV karticu za kompjuter!!! :evil:

Pratio sam na MotoGP trku,vidio sam da je bilo Rossi-Stoner preticanja,bas momacki. A i da je vodeci trojac odvezao posebnu trku,jer je Hopkins kao cetvrtoplasirani bio skoro 7.5 sekundi iza Pedrose.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Samo da ti kazem da nemas pojma sta si propustio.

I kako covjek da gleda formulu nakon ovoga?!

ZAŠTO da gledam formulu posle ovoga....? NEĆU!!!

Ma znam,vidio sam i sam da je bilo Ludo i Brzo,ali zato sam slusao Brejkerse,pa mi je bilo malo lakse.

Evo par pogleda:

3GDSS_trka8krugez0.jpg

dQzNE_16krugtrkabarselonaoh0.jpg

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Odlicna voznja prve petorke. Uh taj Ducati... Iskreno, nadao sam se da ce rezultat biti Rossi-Pedrosa-Stoner, ali sam u stvari znao da ce biti bas ovoako. Jedino bih vise volio da je i Pedrosa umijesao prstice jos malo kada je Rossi predvodio, onda bi rezultat sigurno bio drugaciji ;D I moram priznati da je Stoner bio odlican.

Poredak u prvenstvu poslije trke sto se tice vozaca izgleda ovako:

404.jpg

A sto se tice konstruktora i timovo,ovako:

404.jpg

• Zainteresovan, 978 postova

Odlicna voznja prve petorke. Uh taj Ducati... Iskreno, nadao sam se da ce rezultat biti Rossi-Pedrosa-Stoner, ali sam u stvari znao da ce biti bas ovoako. Jedino bih vise volio da je i Pedrosa umijesao prstice jos malo kada je Rossi predvodio, onda bi rezultat sigurno bio drugaciji ;D I moram priznati da je Stoner bio odlican.

Tesko obzirom da su mu oo izgleda proporcionalna visini i tezini...

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Takve trke volim, lepa staza, lepo vreme, Stoner prvi, Mixa postavio tabele na vreme... Sta jos covek da pozeli??

• Zainteresovan, 788 postova

Bas kao u 125 klasi, do zadnje krivine bukvalno, Stoneru svaka cast, malo mi nije jasan posle trke u padocku, silazi sa masine , skida kacigu i ono, kao da je bio "kod ortaka na kafi" a ne da je za duzinu motora uzeo pobedu doctoru, ni kez da napravi  :-[ ..  Al' opet kazem svaka mu cast. De puniet je junacki odvezao do kraja na cetvrtom mestu, koliko sam uspeo da razumem komentatora sa eurosporta noge su mu plave a i pola abdomena, lik je totalno ugruvan od pada u francuskoj..

Takve trke volim, lepa staza, lepo vreme, Stoner prvi, Mixa postavio tabele na vreme... Sta jos covek da pozeli??

Pa da Hopkins bude ispred "februara",ali bice valjda drugi put.

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Trka je bila fenomenalna! Gledao sam sve tri kategorije ali je 800ccm bila!!! Nije mi samo jasan onaj Ducati na pravcu, kada je prvi cini mi se da uopste ne bezi Rosiju mnogo ali kada se nadje iza Rosija na pocetku pravca poleti kao iz topa ispaljen... Da li je to opticka varka ili mu Rosi toliko smani otpor vazduha i napravi kovitlac koji ga pogura a ovaj to iskoristi... Da li to igra toliku ulogu??? A i Pedrosa je par puta u poslednjih 5 krugova zestoko napadao Rosija... sta ti je lokalpatriotizam:)

Valentino je jos jednom pokazao da je neprikosnoveni kralj kocenja! Da je samo malo vecu prednost stekao pre onog pravca... mislim da bi mu Stoner gledao ledja do kraja trke... Da ne ispadnem negativan prema Stoneru, vozio je odlicno, bez greske... a tako vozi nekoliko trka (proslu nisam gledao), tako da ti vise nije slucajnost :)

Guest Cubric

Bas kao u 125 klasi, do zadnje krivine bukvalno, Stoneru svaka cast, malo mi nije jasan posle trke u padocku, silazi sa masine , skida kacigu i ono, kao da je bio "kod ortaka na kafi" a ne da je za duzinu motora uzeo pobedu doctoru, ni kez da napravi  :-[ ..  Al' opet kazem svaka mu cast. De puniet je junacki odvezao do kraja na cetvrtom mestu, koliko sam uspeo da razumem komentatora sa eurosporta noge su mu plave a i pola abdomena, lik je totalno ugruvan od pada u francuskoj..

Zbog toga ga ja ne podnosim, pi.ka jedna. Rossi osvojio drugo mesto, pa malo zabavlja publiku, a on nista.

Trka je bila fenomenalna! Gledao sam sve tri kategorije ali je 800ccm bila!!! Nije mi samo jasan onaj Ducati na pravcu, kada je prvi cini mi se da uopste ne bezi Rosiju mnogo ali kada se nadje iza Rosija na pocetku pravca poleti kao iz topa ispaljen... Da li je to opticka varka ili mu Rosi toliko smani otpor vazduha i napravi kovitlac koji ga pogura a ovaj to iskoristi... Da li to igra toliku ulogu??? A i Pedrosa je par puta u poslednjih 5 krugova zestoko napadao Rosija... sta ti je lokalpatriotizam:)

Valentino je jos jednom pokazao da je neprikosnoveni kralj kocenja! Da je samo malo vecu prednost stekao pre onog pravca... mislim da bi mu Stoner gledao ledja do kraja trke... Da ne ispadnem negativan prema Stoneru, vozio je odlicno, bez greske... a tako vozi nekoliko trka (proslu nisam gledao), tako da ti vise nije slucajnost

Kada Rossi koristi Stoner-ovu zavetrinu onda ovaj ne moze da mu pobegne, ali zato kad Stoner iskoristi Rossi-jevu zavetrinu onda prozuji pored njega kao da stoji.

Znaci da ta zavetrina ima TOLIKO uticaja... Nisam na to ranije obracao paznju... al sada kad razmislim i ima smisla... i biciklisti se rotiraju na celu kolone kada voze u grupi bas zbog tog opora vazduha... a kamoli pri brzinama od 300km/h...

Najzli, da se nadam nekom prosvetljujucem tekstu o tome? :) :)

P.S.

Bonzita je u igri :) :) :)

• U prolazu, 3 postova

Zbog toga ga ja ne podnosim, pi.ka jedna. Rossi osvojio drugo mesto, pa malo zabavlja publiku, a on nista, stoka jedna. 

Kada Rossi koristi Stoner-ovu zavetrinu onda ovaj ne moze da mu pobegne, ali zato kad Stoner iskoristi Rossi-jevu zavetrinu onda prozuji pored njega kao da stoji.

Pratim ovaj forum duze vreme i do sad nije bilo potrebe da se registrujem.Ali jednostavno moram da odgovorim na ovo...

Posto ne bih da krsim pravila foruma u startu,lepo cu te zamoliti da se ne pravis mnogo pametan.

To sto ga ti licno ne podnosis,ne znaci da je pi*ka.I ne vidim u cemu je fora sa zabavljanjem publike,ako si navikao da rosi zabavlja,pomiri se sa tim da su ostali vozaci drugaciji od rosija...Npr pedrosa,covek je uvek ljut i hladan ali zasto da mu bilo ko prigovara zbog toga?Oni su tamo da voze trku a ne da ''zabavljaju''.A tebi(posto si Rossijev fan ocigledno) bi bilo verovatno debilno da je Stoner npr organizovao nesto posle pobede,kao sto rossi ima obicaj da radi.

Sto se tice zavetrine...Zasto onda capirex ili baros nemaju istu tu zavetrinu,a?Samo mi jos reci da je taj pravac presudio celu trku i vise necu da citam uospte postove ovde,kad ne mozes ko covek da kazes,slazem se,decko je odlicno vozio i to je to.A ne da mu prepisujes kako je stoka i pi*ka zbog nekih tamo sporednih stvari,koje veze sa trkama nemaju.A i one cetiri pobede su zbog zavetrine,jel tako?

Mislim da nema potreba za takvom reakcijom... moze se trka komentarisati i mirnijim tonom... OK, misljenja vam se razlikuju al to nije razlog...

Rossi je poslije trke priznao da je cijelu trku vozio do limita i da od njegovih Michlinki nije preostalo da se bori sa Stonerom koji je u predzadnjem krugu odlucno krenuo na pobjedu.

"Probao sam zestoko. Veoma sam uzivao na motoru,bila su dva ili tri obilazenja izmedju mene i Stonera."

"Imao sam neke sanse za pobjedu,ali bio sam na granici da bi pokusao da preteknem u posljednjem krugu.Potrebno nam je nesto bolje,na 14 poena smo razlike,bice teske borbe.Casey je zestok."

Evo i sam Rossi priznaje da je Stoner odlicno odvezao,a i vala svaka mu cast,jer nije lako drzati na vratu nekog citavu trku,a pogotovo,ako je taj neko Dotore.

Guest Cubric

Zbog toga ga ja ne podnosim, pi.ka jedna. Rossi osvojio drugo mesto, pa malo zabavlja publiku, a on nista, stoka jedna. 

Pratim ovaj forum duze vreme i do sad nije bilo potrebe da se registrujem.Ali jednostavno moram da odgovorim na ovo...

Posto ne bih da krsim pravila foruma u startu,lepo cu te zamoliti da se ne pravis mnogo pametan.

To sto ga ti licno ne podnosis,ne znaci da je pi*ka.I ne vidim u cemu je fora sa zabavljanjem publike,ako si navikao da rosi zabavlja,pomiri se sa tim da su ostali vozaci drugaciji od rosija...Npr pedrosa,covek je uvek ljut i hladan ali zasto da mu bilo ko prigovara zbog toga?Oni su tamo da voze trku a ne da ''zabavljaju''.A tebi(posto si Rossijev fan ocigledno) bi bilo verovatno debilno da je Stoner npr organizovao nesto posle pobede,kao sto rossi ima obicaj da radi.

Sto se tice zavetrine...Zasto onda capirex ili baros nemaju istu tu zavetrinu,a?Samo mi jos reci da je taj pravac presudio celu trku i vise necu da citam uospte postove ovde,kad ne mozes ko covek da kazes,slazem se,decko je odlicno vozio i to je to.A ne da mu prepisujes kako je stoka i pi*ka zbog nekih tamo sporednih stvari,koje veze sa trkama nemaju.A i one cetiri pobede su zbog zavetrine,jel tako?

E bas steta, pa nisi trebao. Ja se ne pravim pametam, jednostavno ne volim takve vozace. Oni su tu ipak da zabavljaju. Da nema gledalaca nebi bilo ni sponzora, a da nema sponzora nebi bilo ni para, a samim tim ni tih trka. A ne bi mi uopste smetalo da je na kraju nesto izveo za publiku (a i njemu ne bi spala kruna sa glave). Ja jedva cekam da Jorge Lorenzo predje u najjacu klasu, onda ce tek da bude zanimljivo gledati trke.  8)

A sto se tice zavetrine, da nema uticaja ne bi je ni koristili, ali ne mogu je koristiti na kilometar, nego svega par metara iza motora.

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Zašto zbog nečijeg komentara da ne čitaš postove??? Čitaj, tu smo da komentarišemo,navijamo,a navijači ...ko navijači.

Moj komentar: Mislim da je dosta bilo priča, unaprijed, o Dukatijevoj superiornosti na pravcu. Pa vidite li da je nema više,

bar nije tolika koliko neki hoće da opravdaju Rosija.Stoner je vozio IZVANREDNO i nije obilazio samo na pravcima.

Sad...kako se ko raduje ili ne,kako ko stiče simpatije...Stoner je ,jednostavno ,prerano odrastao,rano se oženio,kao klinac je sa

roditeljima živio u Španiji,u kamp prikolici,učio....možda misli da je rano za radoavanje jer još nije odradio sav posao....

...a mislim da će se radovati...NA KRAJU.

A ono Pi**ka??? Da se malo našalim,neko je rekao :"Pi**ka je polni organ,a p*zda karakterna osobina." Možda si ti mislio da mu prišiješ ovo drugo.

Mada on ne zaslužuje ništa od toga.Možeš da ga voliš ili ne...on zaslužuje samo naše poštovanje...

kao i svi oni momci koji se lome i cijelom svijetu prave divnu predstavu.

Ali junak danasnje trke je po meni luuudiii Randy De Puniet koji je postigao najbolji rezultat svoje karijere i to u ne bas zavidnom zdavstvenom stanju.

dvadesetsestogodisnji Francuz oteknutog koljena od udesa proslog vikenda u Italiji,oteknutog do te granice da je kombinezon na tom dijelu bilo redizajniran(povecan).

"Cak i sada mi je tesko da dodjem do daha.Veoma sam srecan sa ovim sto sam ucinio danas." Rekao je De Puniet i dodao:"Ne samo zato sto je ovo moj najbolji rezultat u karijeri,vec sto sam to ucinio bez obzira ma moje psihicko stanje"

A njegov sef tima Michael Bartholemy je rekao:"Ovo sto je Randy danas uradio se moze opisati samo jednom rijecju IMPRESIVNO.Bol se vidjeo na njegovom licu svaki put kad bi skinuo kacigu.Bez obzira na povredu njegov ritam je bio fenomenalan cijelog vikenda."

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Ali junak danasnje trke je po meni luuudiii Randy De Puniet...

Tako je, fenomenalna voznja i srce kao u lava!

Guest Cubric

Ali junak danasnje trke je po meni luuudiii Randy De Puniet koji je postigao najbolji rezultat svoje karijere i to u ne bas zavidnom zdavstvenom stanju.

dvadesetsestogodisnji Francuz oteknutog koljena od udesa proslog vikenda u Italiji,oteknutog do te granice da je kombinezon na tom dijelu bilo redizajniran(povecan).

"Cak i sada mi je tesko da dodjem do daha.Veoma sam srecan sa ovim sto sam ucinio danas." Rekao je De Puniet i dodao:"Ne samo zato sto je ovo moj najbolji rezultat u karijeri,vec sto sam to ucinio bez obzira ma moje psihicko stanje"

A njegov sef tima Michael Bartholemy je rekao:"Ovo sto je Randy danas uradio se moze opisati samo jednom rijecju IMPRESIVNO.Bol se vidjeo na njegovom licu svaki put kad bi skinuo kacigu.Bez obzira na povredu njegov ritam je bio fenomenalan cijelog vikenda."

Svaka mu cast. Jos kad ga zakaci onaj sa leve strane... Da je ponovo pao zlo bi bilo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja