acim 765 Napisano Februar 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Honda ST1300 Pan-European 2002 i noviji Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: Honda ST1300A PANEUROPEAN, 2005 2. Vreme provedeno na motociklu: Kupio sam ga 2009 u sptembru i vozio do 2011 februar. Prevozio oko 40000 prekrasnih km. 3. Šta mi se dopada: Motor je vrlo kvalitetno izrađen, udoban, V4 sa puuuuuuuuno snage a potrošnja samo 5,1lit/100km pod punim opterečenjem. 4. Šta je moglo biti bolje: Nema rikverca a kod težine cca 350kg probaj ti u rikverc izgurati takvu težinu uzbrdo pa makar i minimalno. 5. Moj utisak: Boljih turera u toj klasi jednostavno ne poznajem. Motor je za lovce na duge staze i ne na "semafor trkače" i pozere. Vrlo kvalitetno-japansko urađen motor, agregat djeluje bez problema u nižim i višim okretajima iako ponekad na autocesti tražiš šestu brzinu kad dobijaš osječaj da peta nije dosta. Legendarni Hondin V4 agregat koji je svoju kvalitetu pokazao več kod starijeg brata ST1100 ima smješno nisku potrošnju. Motor u krivinama polažeš do nogare bez problema malo radi vrlo nisko postavljenih nogara a više radi izuzetno dobre ciklistike motora. ABS u kombinaciji sa CBS zaustavlja tu masu bez greške i kod večih brzina. Bez obzira na to da sam novopečeni vlasnik Bavarca GS moram potpuno iskreno reči, da bi se i danas isto odlučio kad bi kupovao Turera. Kad bi mogao birati između recimo BMW RT, Yamahe FJR, Kawasakija GTR i Honde Paneuropean moj izbor bi opet bila "PANKA". Svima koji traže turera a nemogu se odlučiti preporučujem ST1300A 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nakevsaso 0 Napisano Jun 2 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 3. 2011. at 8:59, ghibli je napisao: 1. Godište motocikla koji ste vozili: Honda ST1300A PANEUROPEAN, 2005 2. Vreme provedeno na motociklu: Kupio sam ga 2009 u sptembru i vozio do 2011 februar. Prevozio oko 40000 prekrasnih km. 3. Šta mi se dopada: Motor je vrlo kvalitetno izrađen, udoban, V4 sa puuuuuuuuno snage a potrošnja samo 5,1lit/100km pod punim opterečenjem. 4. Šta je moglo biti bolje: Nema rikverca a kod težine cca 350kg probaj ti u rikverc izgurati takvu težinu uzbrdo pa makar i minimalno. 5. Moj utisak: Boljih turera u toj klasi jednostavno ne poznajem. Motor je za lovce na duge staze i ne na "semafor trkače" i pozere. Vrlo kvalitetno-japansko urađen motor, agregat djeluje bez problema u nižim i višim okretajima iako ponekad na autocesti tražiš šestu brzinu kad dobijaš osječaj da peta nije dosta. Legendarni Hondin V4 agregat koji je svoju kvalitetu pokazao več kod starijeg brata ST1100 ima smješno nisku potrošnju. Motor u krivinama polažeš do nogare bez problema malo radi vrlo nisko postavljenih nogara a više radi izuzetno dobre ciklistike motora. ABS u kombinaciji sa CBS zaustavlja tu masu bez greške i kod večih brzina. Bez obzira na to da sam novopečeni vlasnik Bavarca GS moram potpuno iskreno reči, da bi se i danas isto odlučio kad bi kupovao Turera. Kad bi mogao birati između recimo BMW RT, Yamahe FJR, Kawasakija GTR i Honde Paneuropean moj izbor bi opet bila "PANKA". Svima koji traže turera a nemogu se odlučiti preporučujem ST1300A Zdravo, da li je tacno i ako je, od koje brzine ovaj motorcikl postaje nestabilan na putu. Dopada mi se, ali ovaj podatak o nestabilnosti me muci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Jul 2 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je imao i vozio i nikakvu nestabilnost a ni lelujanje nisam osetio. A terao sam je do 200kmh na sat sa sva tri kofera Išao i na more sa njom, po krivinama leži kao pegla Vrhunski motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1303 Napisano Jul 3 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam citao dosta davno nesto o tome i cini mi se ako nisam pobrkao da su je u Engleskoj koristili kao policijski motorcikl i bas iz tog razloga sto se javlja nestabilnost pri vecim brzinam je na kraju izbačena iz upotrebe i zamenjena sa bmw rt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ti ako hoces da budeš miran gledaj od 2004. To je bio jedinstven slucaj, ali je Honda napravila dosta sitnih izmena vec 2003. Tada je i bio fabricki opoziv za taj problem, tako da mirno spavaj sto se tice toga. I preko 200 je mirna i lezi kao pegla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...