Vejac 40 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svima, interesuje me da li neko zna da li su zamenjive instrument table (interesuje me samo ona crna plastika) sa Vstroma1000 2002-03 sa onom na Vstromu 650, 2005.? Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Februar 26, 2011 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato jedina razlika između DL 650 i 1000 sto se tiče instrument table je u tome sto "hiljadarka" ima sjajni okvir oko satova a ova plastika sto te interesuje bi trebalo da je identična. Ipak jos provjeri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan OK, druze, hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Mart 1, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na Stromu 1000 K2 i K3, razlikuje se tabla od narednih modela. mislim da ne moze na 650 jer u donjem delu ima jednu sivu plocicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam uporedio od 1000-rke (2002.) i na mom DL650 2005...i iste su. Nisam ih skidao ali nisam video nikakvu plocicu. Jedina razlika je ona sto je i Tuono napomenuo...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Mart 17, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika kako to izgleda na 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan To je sa novije 1000-rke...ja sam uporedjivao sa onom 2002. godiste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Mart 19, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije sa novije, ovo je sa K2 i K3. Moj Strom je K2 i ovako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan U apsolutnom nastupu zbunjenosti odneo sam staru plastiku da se popravi jer mi se ne narucuje nesto sto nisam siguran da ce pasovati...hvala doktore na interesovanju u temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...