panta_kg 687 Napisano Februar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan zna li ko kako da ugradim termodavac i skalu za pokazivanje temperature motoora na bevu 200ccm,jer imam samo sijalicu u slucaju pregrevanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan to je urezena u glavi motora tesko da mozes sam to da uradis mogu da ti pokazem sliku gde to stoji na mom skuteru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan i on na beverliju ima urezano na glavi, i tu je termodavac, samo sto nema skalu, nego samo lampicu koja zasvetli kada dodje do kriticne temperature... po meni je nepotrebno to ulaganja, jer bi trebalo da beverli ima ventilator na hladnjaku, tako da cim se temperatura digne malo vise nego obicno, ventilator se pali... a ako bas zelis da ima stalni uvid u temperaturu mozes da kupis ovako nesto... na e-shopovima u inostarnsvu kosta oko 50 evra... ako zelis da kupis, javi se na PM, da te uputim, jer nije dozvoljeno reklamiranje na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Mart 9, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bev ima ventilator br 15 Termostat br 16, termodavac br 17 A da li moze Panto, najbolje je staviti kao sto je clan Duxy predlozio digitalni merac, najjeftinija i najtacnija solucija. Ili stavi neki traktorski merac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan a termo prekidac koji ukljucuje ventilator br.3 na prvoj slici... znam ja da sve to ima, jer imam istu masinu, ali nisam znao da bev nema skalu da temperaturu, vec samo lampicu... moj ruuner ima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ma da ,tako sam i mslio nervira me lampica pa reko dal se neko zaludjivao sa tim.u svakom slucaju hvala na odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...