Nadalina 883 Napisano Februar 24, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Elem, drugari, ovako... Kako ja konstantno kukam da mi treba motor, a nikako da ustedim neku kintu(zensko k`o zensko, samo trosi i sve joj treba...), resila sam da pocnem da drzim privatne casove engleskog jezika... Sta da vam kazem o sebi, sto vi vec ne znate... Nada, student zavrsne godine Filoloskog fakulteta, engleski jezik. Komunikativna i strpljiva, spremna da po milion puta objasnjavam nekome nesto- dok ne bude shvaceno. Kako sam polozila i metodike i psihologije, znam podosta i o radu sa decom- tako da ni to nije problem... Casove drzim osnovcima i srednjoskolcima, po skolskim udzbenicima ili po udzbenicima po izboru... Takodje, spremam i za prijemni ispit na visim skolama gde se polaze engleski... Za vise informacija, posaljite mi pp ili slobodno pitajte ovde... p.s. Uh uh... Trema, pa ni sama ne znam sta da napisem... 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Draga strpljiva Nado,mene zanima ako mi neko recimo kaze :hau du ju du, jer ja onda kazem veri du ju du ili...? E sad, ako mi odgovoris placam kafu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 24, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moj Sinke... Prvo, ne kazes jer nego je l` (a, da... uz engleski, ispravljam i greskice u srpskom na koje naletim kod svojih ucenika...)... Zatim, ako imas pitanje, onda ne mozes da odgovoris pitanjem.... i tako redom... Ali, sve cu ti to objasniti uz tu kafu... p.s. Ne spamuj, bre... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Nado.. ja da imam decu.. sigurno bi ih tebi poverio.. jos kad stavis cvikere verujem da mozes biti stroga..ako zatreba Videcu kod prijatelja trebali nekom.. pozdravljam zelju za posedovanjem svog motocikla.. Nadam se da ce i drugari forumasi pomoci koliko je moguce.. i da ces vrlo brzo sa nama u voznje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jos kad stavis cvikere verujem da mozes biti stroga..ako zatreba sram da te bidne!!!! jos da te ne znamo,pa da poverujemo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Daj uozbilji se.. vidi ti negde preko nekog lepog dominatora ili TA.. casovi tebi otpadaju.. mnogo si daleko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 24, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe... Hvala na lepim recima! I, ma koliko ja bila neozbiljna ovde na forumu, kada su casovi u pitanju- ja sam drugi covek... Kad se radi- radi se. A, kad zavrsimo cas, onda se i ispricamo i smejemo i prepricavamo dogodovstine od prosle nedelje... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kome treba dominator ili TA ?? imam hondu nes i apriliu leonardo oba 125ccm,nikada potrefiti sta kome treba!! c c c c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, i ja sam daleko, a upravo planiram kurs engleskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda preko skajpa? kad moze sex online.. sto ne bi i casovi p.s. Svetac, Nadalina bi TA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan E ovako... dodjem ja jedan dan u "Ole" na kafu i vristim "Nadoooooo sutra imam ispit iz engleskog a nista ne znam,evo ti knjiga i sveska" kaze Nada "sedi ovamo!" posle 15-20min zatvorimo sveske i knjige i uredno nastavimo sa pricom o nekim drugim stvarima... I sutradan ja dobijem 9 na ispitu,da DEVET!!! Da li je jos nesto potrebno reci?????????? HVALA TI NADOOOOOOOOOOOOO!!! <3 <3 <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 26, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Mandarinice, nema na cemu, i drugi put! Ma, fora je u tome sto jednostavno neki ljudi, iako imaju znanje, ne umeju da ga prenesu drugima... Ja sam zahvalna na tome sto ja to, ipak, umem... I onda, naizgled bauke od nekih gramatickih pojmova i tako nekih stvari ucinim pristupacnijim i shvatljivijim ocas posla... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 27, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Oću ja te časove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Februar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan DA daješ ili da primaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 27, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Da, Skubicu, tebi su baaaaas potrebni casovi engleskog jezika.... :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Ha, to se mora proveriti... Pre nego sto te angazujem, imam tekst za tebe. U zavisnosti od toga, placam unapred 10 casova, al' u naturi. Moze... ? Evo ovako.... ! Well I’m standing by a river But the water doesn’t flow It boils with every poison you can think of And I’m underneath the streetlight But the light of joy I know Scared beyond belief way down in the shadows And the perverted fear of violence Chokes the smile on every face And common sense is ringing out the bellc This ain’t no technological breakdown Oh no, this is the road to hell ... Paa, kreni .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 27, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Chris Rea- The Road To Hell A, od te nature ja nemam nista.... Mislim, to mi nece doneti parice za motor.... A, tekst pesme je odlican! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan A, od te nature ja nemam nista.... Onda dajem pola grosha... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 1, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Elem, da unesem neke izmene u svoj oglas. Motor sam kupila, i to od casova - tako da, kad se nesto dovoljno zeli, to se i postigne. Dalje, evo vec vise od godinu dana drzim casove klincima i skroz sam zadovoljna poslom a, da ne budem lazno skromna, imam i uspeha u tome. Klinci su mi popravili prosek, svakim danom sve vise napreduju i sada ne mrze skolu u onoj meru s kojom sam se susrela na pocetku! Zanimljivo je to sto sam drzeci casove engleskog pocela i da pomazem osnovcima u ucenju, tako da sad drzim i matematiku i srpski i fiziku i pomazem oko hemije... Kako je to materija kojom odlicno baratam, odvazila sam se i na taj korak i nije mi zao. Doduse, uhvatim sebe kako obnavljam razne teoreme iz matematike ili kako razmisljam o nekim zadacima iz fizike - ali, meni lepo. (A i roditeljima - lakse im je da se deca ne privikavaju na nekoliko profesora, a klincima je 'taaaaako kul' sto im nastavnica vozi motor. ) P.S. Nemam jos nameru da menjam motor, beeeeez brige! :D Jednostavno, pronasla sam sebe, bar za sada, u ovoj struci i ovakvom nacinu rada i nemam nameru da menjam dok ne pozavrsavam sve skole koje sam naumila! 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ...kad se nesto dovoljno zeli, to se i postigne. Super je kad ovo mlad ukapiraš! Bravo, i samo guraj napred! :**** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 1, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, draga, hocu!!! Vreme se prolepsalo, kad budes zujala po gradu, zovi! :*** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 3, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nadalince, motor ti jeste bombonica, ali, s bzirom koliko vredi, ne naplacujes dovoljno skupo te tvoje casove ! :zdravo: PS: drzim ti palceve, a ako ovaj moj omladinac ne bude zadovoljan sa sadasnjom nastavnicom, zovem te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 3, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Em sto ne naplacujem skupo em sto trosim i sa strane (prokleto zensko)! Hvala, hvaaaala! Ma, bitno samo da omladinac `oce da uci - sa bilo kim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 3, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da hoce, ne bi mu dodatni casovi ni trebali ! :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...