rogec 112 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Juče u saobraćajnoj nesreći na putu Ivanjica-Arilje u mestu Bogojevići smrtno je nastradao Radoslav Savić - Sajo (43) iz Ivanjice. Sajo je sa bratom od strica Goranom pošao u Užičku bolnicu da preuzmu telo preminulog im brata Dejana Savića (37), takođe iz Ivanjice, koji je prethodni dan preminuo na putu ka bolnici, od posledica infarkta. I Radoslav i Dejan su naše kolege motoristi, a na dva točka su preko dvadeset godina. Iza sebe su ostavili po dvoje male dece. Sve ostale informacije nisu bitne, kada njih više nema. Neka im je večna slava i hvala i Bog da im duše prosti! Sahrana preminulog Dejana je obavljena danas, a Sajo će put večne kuće poći sutra 23.02.2011. Sajo na moto skupu 2007 Ovde možete pročitati detaljnije o saobraćajnoj nesreći: http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/151891/Po%C5%A1li+po+telo+brata,+stradali+u+sudaru!.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan uzas ...saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Juce su mi moji javili. Dejana nisam poznavao, sa Sajom sam se znao. Ceo dan mi pred ocima bila slika nasmejanog coveka koji me pozdravlja u prolazu. Neka su im siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda750 0 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Februar 24, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nek im je laka zemlja Ne znam sta bih drugo rekao. Poznavao sam odlicno i jednog i drugog. Bili su ljudine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan neka im je laka zemlja! a neki dan mi je poginula poznanica na ibarskoj u reno kliu! strasno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan strasno,nemam drugi reci.. nek im je laka zemlja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan strasno...iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Februar 25, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan tragedija... naijskrenije saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano April 19, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodicama ovo je bas stravicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...