acim 765 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno koliko brzo voziš, bitno je koliko brzo može da ide Lako ćeš ti da ga poteraš ako on može, ali teško ako ne može. Vozio sam i ja prošle godine (kao drugi) penzionerski motor, XT660R, bicikla. Već na 130 se osećaš kao da polećeš, sve se trese, nestabilno je, užas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, samo da se javim, nisam kući pa ćete morati da sačekate sledeću nedelju, nadam se da nije tolika žurba. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Mart 9, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, samo da se javim, nisam kući pa ćete morati da sačekate sledeću nedelju, nadam se da nije tolika žurba. Pozdrav. Samo polako, na tenane. Što bi rekli, nije greda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno koliko brzo voziš, bitno je koliko brzo može da ide Lako ćeš ti da ga poteraš ako on može, ali teško ako ne može. Vozio sam i ja prošle godine (kao drugi) penzionerski motor, XT660R, bicikla. Već na 130 se osećaš kao da polećeš, sve se trese, nestabilno je, užas. ali je zato mogao da skace po Pozarevackim trotoarima k'o jarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 12, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To je tačno Probao sam ga i po manje pristupačnom terenu i uspeo i da padnem, odnosno samo sam se naslonio. Nisam imao prave gume za teren, nego one polu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan nego da se mi vratimo na nasu "ROSTILJ" temu ja sam Yasminu vec prinovio za ovu sezonu, svim i svacim ,samo jos da "aktiviram" osiguranje i sledece nedelje u prve pohode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan nego da se mi vratimo na nasu "ROSTILJ" temu ja sam Yasminu vec prinovio za ovu sezonu, svim i svacim ,samo jos da "aktiviram" osiguranje i sledece nedelje u prve pohode Bas da vidim hoce li put (konacno) da te odvede u moje krajeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan nego da se mi vratimo na nasu "ROSTILJ" temu ja sam Yasminu vec prinovio za ovu sezonu, svim i svacim ,samo jos da "aktiviram" osiguranje i sledece nedelje u prve pohode Bas da vidim hoce li put (konacno) da te odvede u moje krajeve hoce hoce ,i to uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ dimac ima li kakvih novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Dimac nije trenutno u mogucnosti da se javi, inace "rostilj" ce ubrzo biti gotov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Moramo se negde skupiti, da podmažemo te grilove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja samo da pitam .....reko' da me niste zaboravili?????mislim,ono,vi vase YASMINE vec nagrillovali a ja jos da cekam...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Samo da se javim, da ne bude da sam vas zaboravio. Nisam bio kuci skoro 20 dana, moram da pratim predavanja jbga. Stvarno se izvinjavam i obecavam da ce biti uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Mart 25, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Samo da se javim, da ne bude da sam vas zaboravio. Nisam bio kuci skoro 20 dana, moram da pratim predavanja jbga. Stvarno se izvinjavam i obecavam da ce biti uskoro. Ta nemoj se izvinjavati. Motor sasvim lepo radi i bez grila. Samo polako. Kad god završiš, dobro je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma nema frke-kad bude bice !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Pratim (nadam se da ce biti nekih slicica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačnog izgleda, ako treba još nešto da se izmeni recite, sutra sečem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačnog izgleda, ako treba još nešto da se izmeni recite, sutra sečem. Kume, naš viski je bolji od originala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim, da ne bude da sam vas zaboravio. Secenje ce verovatno biti gotovo sutra, sledece nedelje dolazim kuci, ispresavijam, sredim i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 9, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao grill, jos samo da se ispresavija i da se eloksira. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Majstore ovo obecava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano April 9, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Dimac druze moze i za mog fazera jedno poklopce hladnjaka.Dolazim (relativno ) cesto u Mladenovac,Komsa i Brka su mi dobri drugari pa mogu i da ti se javim posalji mi neki kontakt tel na PP pozz Lukac Obicno idem sa PRELEPIM (citaj Fazer),pa mogu odmah da zasrafim robu i ubijem neku musicu do Bataje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano April 9, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5455 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao grill, jos samo da se ispresavija i da se eloksira. Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao grill, jos samo da se ispresavija i da se eloksira. Bravo Hvala Braco, kad jedan tako dobar majstor-umetnik kaze da je dobro, onda... @Lukac Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano April 10, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda prelepo. Da organizujemo sledeći vikend čoporativnu vožnju do tebe, da zalijemo te grilove i možda i bacimo štogod na grill? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...