nntom 1540 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je nedelja rezervisana za voznju i setnju na nekoj od planina Srbije, provozah se neustrasivo do Avale po mom omiljenom vremenu - gustoj magli. Resio sam da dodatno isprljam motor jer , kako mi kaze, nista mu ne smeta i najbolje se oseca kad se vozi Gore je bila gusta ko testo i prizori su bozanstveni i sve pomalo misticno, kao u nekom hororu. Fotke , standardno prosecne, ali posto nema tema sa voznji, reko, da ja postavim ovu mini voznjicu koja se opet odlikovala hladnocom, vlagom, maglom i vec po difoltu nemanjem drustva. Nece sa dedom na skuteru niko da se vozi, a i neki moji drugovi su lickali motore u garazama jer im je napadala prasina i nisu hteli da mi se pridruze da ih ne bi drasticno uprljali (imena poznata redakciji) Ajd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 21, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Mocni xenon Koliko kelvina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, oko 5,6 k...Vise nisu kratko i dugo iste boje. kratko radi non stop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Februar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je duh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 21, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Tomiću, baš si omatoreo. Pa zar ne vidiš da se sada samo devojčice voze po Avali. One plus obiđu par kafića i završe u Balanseru. Duboko si me razočarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Tomiću, baš si omatoreo. Pa zar ne vidiš da se sada samo devojčice voze po Avali. One plus obiđu par kafića i završe u Balanseru. Duboko si me razočarao. Demode sam, priznajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...