Darkman 65 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prošao popust, cena 1300 evropskih moneta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mi odgovorio na moju ponudu ali ok... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mi odgovorio na moju ponudu ali ok... Mislio sam da se šališ... Cena je 1300, u svakom slučaju hvala ti na ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bih se salio...? Tvoja ponuda je bila 1100e ja ti nudim 900e sto znaci lako bi se nasli na 1000e ) pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Mart 23, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u prolazu, pa svratio : motor super izgleda, pali ko metak, lepo radi - preporuka za one koje vole takav tip motora Još kad bi ga oprao! Pozdrav Darkmanu i srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bih se salio...? Tvoja ponuda je bila 1100e ja ti nudim 900e sto znaci lako bi se nasli na 1000e ) pozz Kakavi si ti trgovac samo... Imao sam sreće što nisi došao da vidiš motor... Otišao bi motor za 500 evrića i još bih bio dužan ručak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan e, i ja kad sam ga video bio je prljav pozdrav drugar i srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio kada prodajes motor da je bitno da nije lupan, da masina lepo radi... Ako vam fali sminke, evo lepog vremena, ima da ga ulickam da sija kao decija guza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zavrsio sa lickanjem, ja bih dosao da ga vidim. Ako nisi zavrsio, da mi spustis cenu za 50e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, motor je prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...