Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem Hondu Transalp ili Afriku!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm

Iso danas da gledam jedan TA, i naravno razocarenje. Kad nezapadne za oko odmah badava sve. Bar mi je mirna dusa da ne zalim kada se proda.0namigivanje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 707 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125

:stabre:

a zasto ne kupis nesto preko grane pa polako skupis novce,ocarinis,registrujes.....?

kao ideja uopste nije losa.....

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Drugar ima jednog Transalpa,prva serija sa dobosom pozadi,ali je u dobrom stanju nije farban i slicno,ima dobe gume i kofer

Evo ti njegov broj pa ga pozovi ako si zainteresovan 063/553339 Alexa

Pozdrav

Znam javio mi je glavno da je on zadovoljan ja sam ipak za TA. Potraga se nastavlja u sredu opek sneg dok se on otopi ja cu valjda da nadjem nesto.

• U prolazu, 11 postova

Ja imam ponudu da pazarim Hondu transalp 95 god. sa predjenih 33000 km za 1900 evra,

dali je to ok cena ili dosta jaka?

kako sam do sada vozio samo Vespu nadam se Vasoj pomoci, mada mi je prava zelja Honda Deauville

Ima li neka Honda Transalp ili Africa, hoce li neko da se odvoji od svog ljubimca? Moze i na ime. Uspava 1zzz.gif se oglasi se ne menjaju od Januara meseca sve isti motori.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Ja imam ponudu da pazarim Hondu transalp 95 god. sa predjenih 33000 km za 1900 evra,

dali je to ok cena ili dosta jaka?

kako sam do sada vozio samo Vespu nadam se Vasoj pomoci, mada mi je prava zelja Honda Deauville

korektna cena, sad zavisi da li je iz uvoza, da li ima šta od opreme, koliko ulaganja od potrošnog materijala i sl...

ps. ukoliko odustaneš od tog motora baci mi link, tražim nešto tako slično za drugaricu ;)

• Ne silazi, 6561 postova
  • Motocikl: đački pešački

Mirko iz NS-a je prodao za 1.900 istog godišta sa 3 kofera na domaće table.

A garancije tipa, ja garantujem..pusti. Čime i kako neko može da ti garantuje. Jesi čitao moj post o korespodfenciji sa tim istim bugarskim prodavcem.

• Podržavam 1

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

Mirko iz NS-a je prodao za 1.900 istog godišta sa 3 kofera na domaće table.

A garancije tipa, ja garantujem..pusti. Čime i kako neko može da ti garantuje. Jesi čitao moj post o korespodfenciji sa tim istim bugarskim prodavcem.

Ja koliko znam mirko je taj motor prodavao zbog odlaska za inostranstvo pa je zato bila ta cena... inace ako mislimo na isti motor, ja koliko se secam bio je u extra stanju i prethodni vlasnik je bio sa ovog foruma, dal aca_pn nisam siguran...

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

1800e za Afriku 750 je u svakom slučaju PREDOBRA cena. Do prošle godine nije bilo teorije da Afriku u tom stanju nađeš za manje od 2500.

A šta smeta što je "bugarski motor"?? Odeš, pogledaš i ako ti je to "TO", kupuješ. Može od mene biti i iz Bangladeša, ako je OK....

• Ne silazi, 6561 postova
  • Motocikl: đački pešački

Ne bitan je razlog prodaje, dugo je Mirko prodavao, poznat rodoslov motora. Ima dug oglas na forumu.

Jager, nije Bugarska i Dupnica očas posla da bi se išlo tek tako. Ja sam od njima postavio nekoliko neormalnih pitanja i između ostalog kakve i čije papire imaju za dva konkretna primerka. Dobio sam uopšteni odgovor, sve je dobro, prodavali smo i u Bugarskoj i Srbiji, nema problema. Ja ponovo ista pitanja, oni mi nude neke druge primerke i kad sam rekao da hoću egzaktne odgovore a ne onako uopštene, ne javiše se više, videli da ne prolaze. Takođe, jedan TA je trebao naš čovek da mi uzme dole, navodno ekstra, al kad je otišao da ga preuzme, nije valjao. Po meni, bolje je kupiti ovde jer za nekoliko stotki ne vredi rizikovati.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja