đunta 4192 Napisano Februar 27, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je pod nikom ts.marko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Jovicu iz Uba ako ces rd03 za tu lovu.Mislim da ima jednu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 27, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan koju kepo bre? ja ga zvao prosle nedelje rece mi da je prodao(i ta dan pre nego sto sam ga ja pozvao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan imao je rd03, sto ne znaci da je jos ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 27, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan idi bre kepo traumiras me ovde bez razloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Iso danas da gledam jedan TA, i naravno razocarenje. Kad nezapadne za oko odmah badava sve. Bar mi je mirna dusa da ne zalim kada se proda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan a zasto ne kupis nesto preko grane pa polako skupis novce,ocarinis,registrujes.....? kao ideja uopste nije losa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok je ideja ako mislis ja da buvam preko, tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima jednog Transalpa,prva serija sa dobosom pozadi,ali je u dobrom stanju nije farban i slicno,ima dobe gume i kofer Evo ti njegov broj pa ga pozovi ako si zainteresovan 063/553339 Alexa Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Koje je to godiste 198....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee, jbg, druže. Ode Giletova ST. Nije trebalo toliko razmišljati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znam javio mi je glavno da je on zadovoljan ja sam ipak za TA. Potraga se nastavlja u sredu opek sneg dok se on otopi ja cu valjda da nadjem nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan idi bre kepo traumiras me ovde bez razloga mislim da ipak i dalje jednu rd03 zovi ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekv 3 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ponudu da pazarim Hondu transalp 95 god. sa predjenih 33000 km za 1900 evra, dali je to ok cena ili dosta jaka? kako sam do sada vozio samo Vespu nadam se Vasoj pomoci, mada mi je prava zelja Honda Deauville Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cena je dobra samo u kakvom je stanju odakle je prodavac ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka Honda Transalp ili Africa, hoce li neko da se odvoji od svog ljubimca? Moze i na ime. Uspava se oglasi se ne menjaju od Januara meseca sve isti motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ponudu da pazarim Hondu transalp 95 god. sa predjenih 33000 km za 1900 evra, dali je to ok cena ili dosta jaka? kako sam do sada vozio samo Vespu nadam se Vasoj pomoci, mada mi je prava zelja Honda Deauville korektna cena, sad zavisi da li je iz uvoza, da li ima šta od opreme, koliko ulaganja od potrošnog materijala i sl... ps. ukoliko odustaneš od tog motora baci mi link, tražim nešto tako slično za drugaricu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovome cena oko 1800 e. ,godiste 1990 na ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Mart 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovome cena oko 1800 e. ,godiste 1990 na ime. Bugarski motor, vodi računa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znam ali iam neke garancije , interesuje me cena da li je to mnogo za to godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mirko iz NS-a je prodao za 1.900 istog godišta sa 3 kofera na domaće table. A garancije tipa, ja garantujem..pusti. Čime i kako neko može da ti garantuje. Jesi čitao moj post o korespodfenciji sa tim istim bugarskim prodavcem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 7, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mirko iz NS-a je prodao za 1.900 istog godišta sa 3 kofera na domaće table. A garancije tipa, ja garantujem..pusti. Čime i kako neko može da ti garantuje. Jesi čitao moj post o korespodfenciji sa tim istim bugarskim prodavcem. Ja koliko znam mirko je taj motor prodavao zbog odlaska za inostranstvo pa je zato bila ta cena... inace ako mislimo na isti motor, ja koliko se secam bio je u extra stanju i prethodni vlasnik je bio sa ovog foruma, dal aca_pn nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1800e za Afriku 750 je u svakom slučaju PREDOBRA cena. Do prošle godine nije bilo teorije da Afriku u tom stanju nađeš za manje od 2500. A šta smeta što je "bugarski motor"?? Odeš, pogledaš i ako ti je to "TO", kupuješ. Može od mene biti i iz Bangladeša, ako je OK.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Mart 8, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne bitan je razlog prodaje, dugo je Mirko prodavao, poznat rodoslov motora. Ima dug oglas na forumu. Jager, nije Bugarska i Dupnica očas posla da bi se išlo tek tako. Ja sam od njima postavio nekoliko neormalnih pitanja i između ostalog kakve i čije papire imaju za dva konkretna primerka. Dobio sam uopšteni odgovor, sve je dobro, prodavali smo i u Bugarskoj i Srbiji, nema problema. Ja ponovo ista pitanja, oni mi nude neke druge primerke i kad sam rekao da hoću egzaktne odgovore a ne onako uopštene, ne javiše se više, videli da ne prolaze. Takođe, jedan TA je trebao naš čovek da mi uzme dole, navodno ekstra, al kad je otišao da ga preuzme, nije valjao. Po meni, bolje je kupiti ovde jer za nekoliko stotki ne vredi rizikovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...