stari vujadin 12 Napisano Jun 1, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o njima? Ima li neko iskustva sa nitro kacigama? Trazim kacigu za moju chontaru, probao sam ponesto i mogu da kazem da NE pase u: Caberg, AGV, HJC a pase u Nolan :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 1, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o njima? Ima li neko iskustva sa nitro kacigama? Trazim kacigu za moju chontaru' date=' probao sam ponesto i mogu da kazem da NE pase u: Caberg, AGV, HJC a pase u NolanImam NITRO 311 crno plava XXL nova 120e. :shock:[/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 1, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su nitro neki zesci kinezi... Sto a priori ne mora da znaci da su losi. Probao sam i IXS. Za sad mi se Nolan cini kao No.1, ali je skup. Rajo, idemo na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jun 1, 2007 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemaš novaca za Nitro potraži Takachi koje su èista kopija Nitro modela, samo skoro duplo jeftinije. Imam TK110X i zadovoljan sam s udobnošæu, neke nedostatke sam ispravio (fiæukanje zraka oko onih rupa na vrhu kacige i puhanje ispod brade), a loše dihtanje vizira nisam uspio riješiti. Ono što mi je jako bitno kdo kacige je udobnost i tu sam 100% zadovoljan, èak i nakon 10 sati provedenih pod njom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Jun 1, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su nitro neki zesci kinezi... Sto a priori ne mora da znaci da su losi. Probao sam i IXS. Za sad mi se Nolan cini kao No.1' date=' ali je skup. Rajo, idemo na pp.[/quote'] Varas se. NITRO je Britanska firma i ima veoma kvalitetne kacige. Ja nosim NITRO N1200VS i mora da kazem da nisam jos nikada nosio kacigu da se tako fantasticno ponasa u voznji. Kaciga ima samo 1250g, a posto ima spojler u voznji se glava ne pomera kao sto je to uobicajno kod vecine kaciga.Ova kaciga je mene kostala 280-Eura, ali prvi put da nisam zazalio. NITRO kacigu mozes i da kupis za 90-Eura, ali kolko para tolko muzike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Jun 1, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas veliku i hmm, dugacku glavu, bices zadovoljan sa nitro kacigom. Dosta su duboke i lepo pokravaju bradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 2, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala malo sam izlupao za Kineze, zbunilo me ovo: http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/nitro-helmets/ Znaci, rec je o britanskoj kompaniji koja proizvodi u Kini. Smanjenje troskova ovo ono... Nitro tj. VSJ nude visoku tehnologiju po cenama znacajno nizim od konkurencije (nesto kao HJC). Pablo je dizao novi sajt, forum nije radio, a ja u medjuvremenu kupih kacigu! Vasi komentari su me ohrablrili, kao i http://www.svijetskutera.com/index.php?f=37&a=547 te kupih N1400-VX. Chuchi stvarno dobro, spustena brada kao sto rece Lalajko te zaklanja i dobar deo vrata. Sportsko vezivanje, mali spojler, ventilacija radi odlicno! Treba to jos malo testirati ali za sad mi se cini dobrim izborom da taj novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jun 4, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam probao Nitro i mogu da kazem da sam se odusevio, znaci kaciga mi "knap" na tintari AGV mi je recimo 1-2 prsta iznad brade !!! XL velicina samo su im velicine malo drugacije od ostalih pa je ipak treba probati. Cekam cetvrtak da dobiju jos modela u novo otvorenoj HONDA prodavnici u NIS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nitro su odlicne kacige! To je kalup koji meni najbolje odgovara od svih proizvodjaca koje sam probao. Napomena: Nitro kacige imaju ovalan kalup, a ne okrugao (kao Nolan i AGV)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jun 4, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan e da ja sam bas najebo trazeci kacigu AGV mi je bila bas "plitka" cak i najveci broj dok mi Nitro ekstra dobro pase. Doduse slabo je ima u Srbiji i slabo se pisaolo o njoj. Cekam FILP UP modele pa cu onda nesto vise reci za sad kolko sam nosao Nitro zaista mi super odgovara , mora jos da nadjem Caberg Ryhino da probam jer mi ona bila pick no.1 za filp up samo nigde je nema u Nisu tj ima al samo po narudzbini... (+10% naravno ) Ako bi neko od iskusnijih reko nesto vise o njima mislim da bi svima koristilo, milsim da su po kvalitetu i ceni u rangu AGV-a ali da ih ipak HJC sije sa cenama sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Jun 4, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo!Juce sam bio u balosavi u 3T racingu i kupio sam nitro kacigu !ima modela sda usi otpadnu!cene od 7700 do 18600(odlican model).Britanske kacige,homologirane i testirane u F1!suma nema na vecim brzinama,jednom recju savrsene!Cizam tekodje!10000 din,na nozi leze kao salivene!mislim da su dobar izbor!pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Jun 4, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Model, cena, foto? Gledao sam 311V, ali mi se ne kupuje bas najjevtiniji model, bar stepenik iznad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj taj model je stariji i ne proizvodi se vise a inace je od polikarbonata mislim cak od novijih modela te klase mada nisam siguran. Ovi "malo" jaci su minimum Fiberglass ( staklo plastike kako bi rekli Hrvati ) konstrukcije te mislim da su bolji izbor. ma baci pogled na : http://www.nitro-helmets.com pa vidi da narucis preko njih ako ti neka bas odgovara - posto sajt ovih iz 3T je uzasno neazuran i za kacige i za jakne pa bolje pozovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pričao sam sa jednim drugarom koji je kupio JAG kacigu. On tvrdi da je JAG isto što i Nitro? Malo sam guglao i našao ovo: http://www.greatuniversal.com/rf/gus/navigation/product.do?categoryId=7244263&productPos=2& To je kaciga koju je kupio za 7200 din! Njegova je crveno crna. Da li je moguće da je toliko jeftinije kod nas?! Ovu JAG je kupio u NS u radnji koja tek počinje da radi. Zaboravio sam ime ali znam da je u Janka Veselinovića na ćošku i da su mu rekli da uvoze iz Engleske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio NITRO n 750 i zadovoljan sam samo ima problem kod hladnog vremena, hoće malo da magli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...