sashac 8204 Napisano Februar 18, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Eto pod stare dane resih ponovo da sednem na dvotockasa.Zadnji mi je bio kavasaki zzr 1100,ali nakon teskog pada,napravljena je pauza od 15 god.Onda dodjose decica,obaveze...aaali na jzad ostvarih san i ponovo sedoh na motorcikl.sad sam se odlucio za kinesku varijantu endure xingyue gy 400cc.na to me je naterala njegova cena,ali i izgled,i udobnost.Ali sad me pomalo plasi jer vidim da nema nijednog servisa za njega.Nisam do sada vozio kineze,ali se nadam da ce me posluziti.ako neko zna za neki ovlasceni servis (zlu ne trebalo,jer je nov)neka mi javi.Puno pozdrava iz Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiborg 2 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: Sprint grizzy 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim sprint grizzy,a evo i link servisa za njih( http://www.motoprogram.com/index.html).video sam kod njih da prodaju takav motor pa reko da ti pomognem ako mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 18, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kiborg,puno ti hvala,a i blizu mi je.Sad mi je lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiborg 2 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: Sprint grizzy 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy#16 35 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd-vracar † Motocikl: suzuki rg 80 Prijavi odgovor kao problematičan pozzdrav nije los kinez l sam siguran da ces se sa njim lepo voziti...............koja je bila cena za njega mislim da si mogo da kupi nesto bolje za te pare {ako si ga uzo novog} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 19, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan E,uzeo sam ka skroz slucajno,po nabavnoj ceni na rate...(1600 evrica)tako da nije strasno.Jos letos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao matori, imas zanimljiv motorcic i mogao bi ako ti nije tesko da stavis jos neku sliku. Naravno i da napises utiske sa voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pardon na pauzi.Pa vozio sam ga oko 1200 km,i mogu da ga pohvalim da je veoma startan,i zivahan.Udoban,za duzu voznju,bez vecih vibracija.Menjac kratak i precizan,kvacilo hvata bez problema.Brze prebacivke kao da obozava.Ima duha,ranije sam sedeo na 1100 ccm,ali za kubikazu odlicno cima.Mene i suprugu(ukupno 150 kg)uzbrdo bez vecih problema i gusenja.Potrosnja 2.5-3 litre na moje opste zadovoljstvo.Za sad hvala bogu pali na pola kljuca.Iako stoji u garazi,a palim ga na nedelju dana,nije bilo problema.Lezi u krivini solidno,ali nije bas za vece egzibicije,vec za kulturiska voznju.i tako,vazno da se uziva u vetru(bez obzira sto imam kacigu i pri tome sam celav)hehehe...slicice kad ga isteram iz garaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sto si napisao izgleda da je dobra kupovina, jedino ne znam kolika mu je bila cena. Inace kineski motori svakom novom serijom postaju sve bolji, tako da mislim da ces i ti da se sa ovim cudom slatko navozis. Pripazi samo na gume, one su im obicno slaba strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 1, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ko vozi motor i voli zene pa i pivo NIJE star Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 1, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ma de mator,4 banke tek zapoceo-najlepse godine...to se ja malo salim...a da volim sve pomenuto,volim i upraznjavam...hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Napred brate jel ima neka iza da sedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 2, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ima brate vec 21-nu godinu staza sedenja iza mene...hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 2, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan gospodja od pozadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 2, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ....... untitled.bmp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam nemoj da je menjas ove nove lako otpadnu sa motora . Moja 39 god. nije otpala jos se dobro drzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od jednog staro-novog motoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickos 40 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! I slušajmo Dane Dedu. Čovek ima iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ko vozi motor i voli zene pa i pivo NIJE star sve to radim i star sam ali me boli ona stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 13, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan danas malo Avalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano April 1, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Brate sve je dobro, i motor i na motoru NISTA ne menjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...