Jump to content

Moto Zajednica

Matorac

Recommended Posts

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Eto pod stare dane resih ponovo da sednem na dvotockasa.Zadnji mi je bio kavasaki zzr 1100,ali nakon teskog pada,napravljena je pauza od 15 god.Onda dodjose decica,obaveze...aaali na jzad ostvarih san i ponovo sedoh na motorcikl.sad sam se odlucio za kinesku varijantu endure xingyue gy 400cc.na to me je naterala njegova cena,ali i izgled,i udobnost.Ali sad me pomalo plasi jer vidim da nema nijednog servisa za njega.Nisam do sada vozio kineze,ali se nadam da ce me posluziti.ako neko zna za neki ovlasceni servis (zlu ne trebalo,jer je nov)neka mi javi.Puno pozdrava iz Beograda.

post-13797-0-36023800-1298059837_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: suzuki rg 80

pozzdrav nije los kinez l sam siguran da ces se sa njim lepo voziti...............koja je bila cena za njega mislim da si mogo da kupi nesto bolje za te pare {ako si ga uzo novog}

• Cool tip, 2146 postova

Pardon na pauzi.Pa vozio sam ga oko 1200 km,i mogu da ga pohvalim da je veoma startan,i zivahan.Udoban,za duzu voznju,bez vecih vibracija.Menjac kratak i precizan,kvacilo hvata bez problema.Brze prebacivke kao da obozava.Ima duha,ranije sam sedeo na 1100 ccm,ali za kubikazu odlicno cima.Mene i suprugu(ukupno 150 kg)uzbrdo bez vecih problema i gusenja.Potrosnja 2.5-3 litre na moje opste zadovoljstvo.Za sad hvala bogu pali na pola kljuca.Iako stoji u garazi,a palim ga na nedelju dana,nije bilo problema.Lezi u krivini solidno,ali nije bas za vece egzibicije,vec za kulturiska voznju.i tako,vazno da se uziva u vetru(bez obzira sto imam kacigu i pri tome sam celav)hehehe...slicice kad ga isteram iz garaze...

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: Keeway Speed

Po svemu sto si napisao izgleda da je dobra kupovina, jedino ne znam kolika mu je bila cena. Inace kineski motori svakom novom serijom postaju sve bolji, tako da mislim da ces i ti da se sa ovim cudom slatko navozis. Pripazi samo na gume, one su im obicno slaba strana.

• Cool tip, 2146 postova

ma de mator,4 banke tek zapoceo-najlepse godine...to se ja malo salim...a da volim sve pomenuto,volim i upraznjavam...hehehe

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja