tc motoshop 16 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Jer do sada nismo mogli odgovarati na pitranaj v vezi sa prodavaonicama, se Vam predstavljamo u želji, da vam nudimo pomoć i odgovore na postavljena paitanja. Možete nas kontaktirati telefonom 00386 59 228 404 ili mailom info@tc-motoshop.si Unapred se vam izvinjavamo, jer naši odgovori neće biti na pravilnom Srbskom jeziku, ali potrudićemo se. Puno pozdrava iz Slovenije, Ekipa TC Motoshop 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6787 Napisano Februar 18, 2011 MotoDJIR.com, 1377 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad!!! Dobrodosli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOSLI!!! Dobro je sto ste se pridruzili ima nas dosta ovde koji bi kupovali kod vas vidi mo se na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Februar 18, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli! Nadam se i ubuduce saradnji na obostrano zadovoljstvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i dobro dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @tc_motoshop Dobrodošli na forum Do kada vam traje sniženje cena (rasprodaja)? Da li ćete gostovati na predstojećem auto-moto sajmu u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Za pohvalu je sto ste odlucili da se aktivirate ovde. Dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Februar 18, 2011 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Uuu pa bit ce tu pazarenja... Vidim ja.... Dobrodosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 21, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 21, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli ! Vidimo se na proleće ! Da li i tada imate sniženja i pogodnosti za nas? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li autor teme prati jos uvek, ali zanima me da li u radnji imate uvek Sand 3 u hm... vecim brojevima? Dalje, ima li dobrovoljaca da odemo autom do Ljubljane u kupovinu i isti dan nazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan У принципу, јаако волим да путујем, али не волим да возим. Радо бих ишао, треба ми комплет оделце за омањег вола... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa imam ja jos jednog zainteresovanog, mozda bi mogli da se dogovorimo. Druga polovina januara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da vozim, ali moj Santa Fe zbog potrosnje mozda nije najbolje resenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Одговара ми датум, још само да украдемо нечији службени са картицом за гориво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, meni bi prosek na tom putu bio oko 7.5 a posto nas je trojica, to nije neki trosak... Videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam... Revit Sand 3 je kod njih sad manje od 500e za set. Plus popust, plus povracaj poreza, mislim da ce me izaci ispod 400e. Za te pare nema nigde, a da li je ostalo skupo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 27, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ah nisam racunao povracaje 0oreza. Ne snalazim se sa time nikakoKad imaš para pa te ne interesuju te sitnice, 10-20% gore-dole, sića! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Decembar 27, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, lalajko said: Ne znam... Revit Sand 3 je kod njih sad manje od 500e za set. Plus popust, plus povracaj poreza, mislim da ce me izaci ispod 400e. Za te pare nema nigde, a da li je ostalo skupo... Ja sam pre 15ak dana bio kod njih, uzeo bas Sand 3 i jos neke sitnice. I iz prve ruke ti mogu reci sledece: snizene cene koje vidis na sajtu NE VAZE, radnik u prodavnici mi je reko da mogu dobiti max 20% popusta na punu cenu (+ naravno povracaj PDV-a). Tako da, mene je Sand 3 sa popustom kostao 590e i 80e povracaj poreza, znaci total 510e. Obavezno ih pozovi pre odlaska i pitaj koje velicine imaju na stanju. Kad sam ja bio imali su mali izbor manjih brojeva (M, L), ja sam jedva naso (uspeo sam da se uvucem u S pantalone ). Sto se tice povracaja poreza, ako imas mogucnosti, uradi to obavezno u SLO, ovi kod nas stvarno deru. Pored standardne provizije koju naplacuje Global Blue, Rajfajzen uzima dodatnih 5% od iznosa + isplata je moguca iskljucivo u dinarima i to po nekom ludackom kursu od 115. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2625 Napisano Decembar 27, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2666 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem ovo za Global, nužno zlo ako nemaš bolje rešenje a to je naplata u Sloveniji. Ja sam u aprilu radio povrat iz Italije, Hrvat mi lagano lupio pečat, nije ni gledao da li je sve na broju i naplatio kod nas u Rajf. banci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Decembar 27, 2018 (promenjeno) Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Otišao sam danas u TC Motoshop, da se raspitam u vezi popusta. Evo iz prve ruke: standardan popust je 20%, obračuna se na blagajni, plaćanje kešom ili karticom u januaru može biti odobren čak i nešto veči popust na robu koja je u akciji, važe veći popusti (npr: Reevit čak do 40%) povrat PDV-a moguč je u Srbiji, ali kako čitam ranije postove, to je prilično nepovoljno Promenio Decembar 27, 2018 član nemo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...