Jump to content

Moto Zajednica

kupujem slomljen gornji trougao!!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

Kupujem slomljeni gornji trougao od bilo kog motora mora imati samo NOSACE za ravan volan-oni mi trebaju da ih isecem sa trougla ostalo mi ne treba ;)...ako neko ima obavezno neka postavi sliku!Prepravljam u street fighta pa da ne pravim druge lakse mi je da isecem, doradim i da ih montiram na moje trouglove jbg...

ili ako neko ima vec napravljene te nosace,moze slika i cena..hvala svima 064/266-93-76

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

ok kolega...ma i ja imao pa pobacao sve,a sada kada mi treba svi imaju dobre jbg....javi ak onadjes nesto..mrzi me da pravim ali koliko vidim moracu ;)

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Imas u Louisu da kupis te nastavke za SF volan koje montiras na tvoj postojeci troguao. ;)

Imas u Louisu da kupis te nastavke za SF volan koje montiras na tvoj postojeci troguao. ;)

nismam gledao u katalogu,hajde pogledacu danas...ako neko ima nesto neka ponudi ...mrzi me dapravim ali koliko vidim moracu ;)

:) :) e to trazim samo od nekog jaceg motora kolega ;) ti su mi slabi necu da rizikujem jbg...hvala na pomoci tako nesto sto vece trazim i malo jaceg kvaliteta...

pa i nisu bas isti jbg...ja trazim vece-duze malo od ovih jbg...a ako bi ove stavljao onda bih 4kom ;):)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja