Jump to content

Moto Zajednica

Roll bar štitnici za BMW F 650 ST?

Recommended Posts

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Ima li neku ideju gde se mogu napraviti ili nabaviti u NS? A da nije kod Raduloviæa... skupo mi, dobija se sa štitnikom za agregat koji veæ imam, a mora i da se èeka dugo...

Još kad bi mi neko dao i procenu cene! Oj Ha! ;)

PS Postavio sam temu i u moto opremu, ali mislim da zaslužuje da bude i u garaži...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Tema je stara nekoliko mjeseci ali cu odgovoriti jer to nekom moze pomoci.U Sarajevu se rade crash barovi vjerovatno bolji od originala i luisovih kopija.Covjek je pravi umjetnik i ima ogromno iskustvo. Kome je stalo do takvih stvari SA. nije daleko. Cijene su od 50 do 150 eura. Rade se od celika ili inoksa. Kontakt telefon  mozete dobiti od mene .  GS

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: BMW F650

Ja mogu da se pohvalim da su mi stigli roll barovi za moju masinu i da preporucim svima da slobodno pokucaju kod Radulovica, mene je sa putarinom izaslo 15400, ceo set..

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Ja mogu da se pohvalim da su mi stigli roll barovi za moju masinu i da preporucim svima da slobodno pokucaju kod Radulovica, mene je sa putarinom izaslo 15400, ceo set..

Слике...

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

hajduk kaci slike mojne da lupamo minuseve :) slike i kad su nakaceni i kad nisu... ajde mojne te mrzi...

jel si uzeo onaj mali prcvoljak od bara ili onaj normalni veci ?

ps. sto nisi isao preko delte ? jel rece neko da kao bla bla radulovic ne sme vise da uvozi nego mora preko delte ? verovatno je lozevina...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

dobro je što ste povampirili temu staru 4 godine :lol: , a ti Mato bolje okači slike svojih roll barova urađenih kod Scube ;)

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

pa nismo mi ko vi stenerasi i kongotwinovi da nam stalno nesto fali ili mora da se budzi :)

ps. stvarno sad sam video od kad je tema... a bre hajduk kaci te slike nije ovo forum za hvaljenje ... stiglo i meni dugotrajno mleko iz disa po 60 kinti bez onih zatvaraca pa mora da se popije cim se otvori da se ne ukiseli pa se ne hvalim :)

• Svrati ponekad, 169 postova
  • Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC

Ali bata Popsy, mislim da slikice mojih barova imaju na forumu ,mislim laboratorije,..bem li ga, ali ću ih nakačiti ovih dana a možda nakačim i prvobitni crtež, kako su zamišljeni.

A iskreno sam se nadao da će dečak da nakači koju slikicu, ipak je sve podložno prepravkama :moto3: :moto3: ko zna , možda neko ima bolju ideju kako da budu što funkcionalniji i lepši...

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Kymco Agility 50(80)cc, BMW F650ST

dobro je što ste povampirili temu staru 4 godine :lol: , a ti Mato bolje okači slike svojih roll barova urađenih kod Scube ;)

Da, baš je dobro da je tema "povampirena", mene je upravo naterala da iz dugogodišnjeg čitača pređem u pisača :D .

Elem počinje nova sezona i odlučio sam da definitivno montiram roll barove ove godine. Moje pitanje je da li je neko i gde pravio-montirao roll barove a da nisu iz original BMW ili Louis-a. Pa nije valjda da mora da je Sarajevo najbliže mesto za nabavku? :stabre:

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Ne vredi, pošto je Mata neozbiljan naterao me je da kopam po mojoj arhivi i iskopam njegove crash barove (koji su mene oduševili)

postavljanje

hounO_maledsc03044.jpg

testiranje :)

cEc7R_maledsc03043.jpg

finalni rezultat

4qMst_maledsc03045.jpg

fIaH2_maledsc03046.jpg

7KRGv_maledsc03047.jpg

WlnMW_maledsc03048.jpg

• Podržavam 2

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Kymco Agility 50(80)cc, BMW F650ST

Super, hvala za slike, sigurno ću svratiti do laboratorije da vidim šta mogu da učine za mene. :takoje:

• Svrati ponekad, 169 postova
  • Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC

au bre popsy pa ja nemaamm ove slikice, ustvari .nemam ni jednu, planirao sam da ih uslikam zada za vikendd, aliii.. :Mina: :Mina:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja