shandor 0 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali je neko slucajno farbao ram na gsxr-u k1-2-3 ako jeste interesuje me samo dali je potrebno staviti podlogu na ram ili samo presmirglati i staviti boju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan presmirglati i prefarbati sa poliuretanskom bojom jer je mnogo tvrdja od od akrilnih imas u kameleon-mix drzae LECHLER-ov program boja i imaju mat poliuretanske ja ih koristim za felne i ostale delove za motor .................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 16, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da je poliuretan tvrđi od akrila. Podloga uvek ide, tj boja nikad ne ide na go metal. U zavisnosti šta si mu radio, nanosiš i ostale korake. Ukoliko nećeš da šmirglaš i sl. dovoljno je staviti neki prajmer (predlažem epoksidni koji je najbolja zaštita od korozije) pa preko njega može boja. Takođe, preko prajmera može da se gituje, pa da se fileriše i tek onda da se farba. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan znaci obavezno podlogaa...ok a sada ako vam nije tesko ukratko korak po korak da mi objasnite ako vam nije tesko.. HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 16, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa naveo sam korake u prethodnom postu. Mada... Predlažem ti da ti to ipak uradi profesionalac, da je to lako svi bi bili farbari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...