aca-pn 6296 Napisano Mart 3, 2011 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan previse lici na maksi skuter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3226 Napisano Mart 5, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno sta tebe Aco podseca na skuter na ovom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni vise ovo lici na skuter: http://www.wallpaperpimper.com/wallpaper/Bikes/BMW/BMW-K1200S-2-LEW8M7BV5C-1280x1024.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, skoro kao Piaggio Free (evo ovde da ubacim sliku koju si zakačio, gore) Evo još jednog skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Acime, mislio sam da ako Futura lici na skuter onda taj BMW lici vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan OK onda, pogrešno sam te razumeo Nisam video Futuru uživo, ali mi na slici deluje sasvim OK. Jeste da liči na malog VFR-a i jeste možda tačno da oba imaju previše plastike na sebi, ali ujedno ta plastika pruža zaštitu od vetra, kao i na skuterima, a to je sasvim u redu, obzirom da se radi o (sport) touring motorima. Aci na skuter liči sve što nije enduro/supermoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od najčudnijih serijskih motora: Honda DN-01 Ali ne bih imao ništa protiv ni njega da imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 6, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Acime, molim vas da ne offujete i da slike ovih BMW skutera postavite u Skuter pofrorum. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Mart 6, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Lalajko miči Aćime ove bavarske autobuse iz teme o motorciklima :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj DN01 uvzivo, 2-3 minuta me cekalo drustvo dok sa ga izpregledao. Cisto da znate polozaj sedenje je jako nisko maltene ko na coperu. A i motor mi je delovao mali tj nizak ali je dugacak. Stvarno egzotika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je najzanimljivije na DN01 jeste da je automatik (HFT Transmission) Fully-automatic HFT transmission offers several modes. You can put it in "D" and it functions like a stepless automatic. "S" is the sport mode for more spirited riding. And "M" lets you "shift" between five preset ratios—only there's no clutch to worry about. The HFT has to be the most user-friendly transmission ever developed. It gives you all the convenience of an automatic, yet much of the control of a manual, should you choose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj DN01 uvzivo, 2-3 minuta me cekalo drustvo dok sa ga izpregledao. Cisto da znate polozaj sedenje je jako nisko maltene ko na coperu. A i motor mi je delovao mali tj nizak ali je dugacak. Stvarno egzotika Gledao si "motor" mog drugara. Ustvari to i nije motor vec skuter. Samo sto se on strasno nervira kad mu to neko kaze...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nickey 1 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Srbija,Subotica Motocikl: KTM EXC 520 Prijavi odgovor kao problematičan Gile mislim da je Bandit 1200 S pravi motor za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Debela uljara, čelični ram i hromirane lule pravi muški motor još da je N verzije pošto mi poluoklop oduvek delovao nedovršeno i suvišno, kao dan je padom odvaljen ostatak. Samo se po potrebi stavi vizir za dalja putovanje, crash bar za svaki dan i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Noviji model nije uljara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1250 da, ali koliko sam primetio i ne traži nov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawasaki Peca 25 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: KAWASAKI Z1000SX 2011 Prijavi odgovor kao problematičan a ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawasaki Peca 25 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: KAWASAKI Z1000SX 2011 Prijavi odgovor kao problematičan moje mišljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti kaže, koliko sam ja stekao utisak, Gile bi da kupi nov motor za 2000 i da mu daju gratis gorivo bar za ovu sezonu Udavi nas čovek u 16 tema, ni sam ne zna šta hoće. Takav je i moj burazer, tako da mi to nije strano. Gile majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan a sad gile sve da nas vodis u kafanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Mart 26, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti kaže, koliko sam ja stekao utisak, Gile bi da kupi nov motor za 2000 i da mu daju gratis gorivo bar za ovu sezonu Udavi nas čovek u 16 tema, ni sam ne zna šta hoće. Takav je i moj burazer, tako da mi to nije strano. Gile majstore! I sam vidis koliko sam skroman i probirljiv. a sad gile sve da nas vodis u kafanu Polako druze Nesicu jos nije vreme za veselje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alokin 23 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJR 1300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Versys je najbolji izbor. Savrsen za grad i odlican za put. Ima pristojnu potrosnju i kvalitetne izrade je sa novim agregatom od samo 2,3l ulja. Ima dosta snage u nizim i srednjim rezimima rada tako da prestizanje obavlja sa lakocom. Udoban je sa odmornim stavom tela. Prešao sam 45.000km sa istim od kojih 15.000km samo u putu i video servis nisam a kao sto vidim i drugi nemaju probleme. Pokisao sam sto puta i vozio ga cele godine po najvecim minusima. Inace, ako si ljubitelj i brze voznje po krivinama te nece razocarati cak, tesko ga je i pratiti ako znas sta radis. Sada vozim Yamahu FJR 1300 a planiram da ga ponovo kupim kao drugi motor. Pozdrav i srecno sa kupovinom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...