vladabajker 75 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na neke nove, ne na te bajate mu.. -) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo je tema stara ko isusov magarac ... samo se uvijek netko sjeti nešto napisati, pa iskrsne gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da tema valja..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 17, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na neke nove, ne na te bajate mu.. -) Ok...Sorry. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Sve cool... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Tema je odlicna pratim temu mjenjao vise puta pa zar je do slabog materijala tj gumica ili zamjenske ne tvornicke kad jednom zamjenis stalno ces mjenjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 18, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan zar ne misliš da je 85K km sasvim OK da gumice izdrže.. ... kao i fazni lanac i klizači ... pa onda opet nakon 80K ... i tako ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 18, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan zar ne misliš da je 85K km sasvim OK da gumice izdrže.. ... kao i fazni lanac i klizači ... pa onda opet nakon 80K ... i tako ... Pa meni nekako i ne zvuci bas toliko OK. Logicnije bi mi bilo na svakih 200K ili tako nesto... ako bas mora i tad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 18, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najlogicnije da promenim motor. Mada nikad nisam stigao do te faze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Lakse skinuti glavu i odraqditi nego drugi motor jeftinije izadje hahhaha pa da strasna kilometraza i ne cudim se sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma moraš i glavu i cilindre... zbog klizača... ali na 750 kanti to nije problem kad sve ide dole bez skidanja mašine... na 1100 je već problem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Pa da pogotovo ako ga radis za sebe to jest motor neznam sad na 1100 na 750 znam msm i da 600f nije problem nije to sve uraditi da je isto kao i kod 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 20, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan daj ubaci neku točku i zarez ... pojma nemam jesi nešto pitao ili samo napisao .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Bice!sorry! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 2, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi jeli ipak tacan podatak o zucenju na suzukiju uljari? i jel to vazi i za moga suzukija 600f ?posto cu uskoro da rasklapam masinu radi mjenjanja brtvi sto cu da stavim i slike radova, ali me interesuje tacno zupcenje bregastih nadjo ovaj podatak! i jel tacno da prvi i cetvrti klip treba da bude u GMT, a treci i drugi u DMT ,I da bregasta ostaje na prvom klipu porisnuta? msm da poriskuje ventile a malo samo na vetvrtom klipu pa me int ako skidam skida se tako ?jel sam pokusao da okrecem za puni krug za dva kruga poklopi mi se sa T ali ne i na bregastim zatim jos jedam puni krug i dobijem ovo kao sa slike sto postavih i ove moje slike poklapanja,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 2, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan radilica se okreće točno 2x brže od bregastih ... .. ili ti ga dok radilica napravi dva puna kruga, bregaste naprave po jedan puni krug .. tako da kad okreneš radilicu za jedan krug, sasvim je normalno da ti se oznake neće poklopiti .. a slika sa manuala je potpuno točna... iako ja gledam samo ove oznake na krajevima bregastih, ali već po iskustvu znam kad i na kojem motoru moram ići jedan zub u plus ili minus da bih dobio točno kad zategnem polutke .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 2, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Znaci to bi bilo,da je sad tacno uzubljen kako bi trebalo biti?a jel normalno da ventili na prvom i na cetvrtom klipu trebaju biti potisnuti bregovima na prvom vise na cetvrtom manje i to je to?tako se i skidaju bregaste pod tim opterecenjem ventila s prvog klipa i cetvrtoga ako se razumijemo na sto mislim a ovo da radilica okrene da dva kruga u odnosu na jedan to se podrazumjeva!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 2, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa brojanjem karika na lancu je ustvari napravljeno radi lakšeg stavljanja u fazu kad rade ljudi sa manje prakse jer na taj način nema šanse da fulaš nešto ... način na koji ja radim je rizičniji i zna se desiti da moraš ponoviti postupak ... na 4T rednom 4cil motoru je nemoguće da ti nijedan ventil nije stisnut kad su bregaste na mjestu ... što je i sasvim logično .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 2, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ali lanac ko svaki lanac smo se okrece tj kruzi nema nikakvih oznaka,osim sto bregaste moraju biti u fazi s radilicom i da se strelice poklapaju i ostalo i da je breg bregaste usisa prema usisu a izduva prema izduvu!?? hvala strasilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 8, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Zna li itko silu stezanja glave motora i bregastih na suzuki 600f 90gp posto nmgu da nadjem u manualu tacan podatak ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Decembar 26, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/23/2011 at 8:49 PM, herman said: ala ti cufte strasilo hajde pozuri sa tim fotkama On 2/23/2011 at 9:06 PM, strasilo said: čeka se povoljna prognoza.. neću ga slikati kad je magla.. I da li se malo razisla magla nakon 7 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 26, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tko još čita više ovu temu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 27, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja.Do duse prvi put.Treba ti dodeliti nagradu za zivotno delo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 27, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan auuuu, nemam pojma.... ja sam mislio da je tu negdje ... možda sam i novu temu stavio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 27, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan da, ali ne na mom motoru .... Došao frendov frend i "zapljenio" ... i na njegovom se motoru vozilo ... gdje je poslije završilo nemam pojma ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...