strasilo 3893 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan za ruke ništa... a ostalo sam se snalazio na razne načine... i snalazim se još uvijek .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Decembar 18, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan e tako se to radi... svaka cast! sad , drugi put ce ici brze i lakse... ponovo dokumentuj - nemoj nam uskratiti zadovoljstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Decembar 19, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o tome da se klizne povrsine relativno mekog(neokaljenog)serijskog materijala SACS Bregastih osovina ojacavaju poliranjem povrsinki odnosno dubinski u materijalu osovina za 1-1,5 Mikron. WTF? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za strasila i ostale naleteo sam na suzuki gsx 750 iz 94 motorcic izgleda relativno dobro,jedini problem je agregat stoji u mestu vec tri godine,"strucni" majstori su rasturili agregat,a ne znaju zasto,ne secaju se imao sam prilike da malo proverim delove,ovi lezajevi koji drze radilicu su skroz otisli,sad da li to znaci da je i radilica za otpad (da li se mogla uvrnuti i kako to da proverim) ili je radilica ok,i sta ti mislis da bi tu jos moglo da ode hvala na odgovoru,ako kupim ovo ima da te smaram puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan @ Milos_ca, Nemoj da kupis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan @ Milos_ca, Nemoj da kupis... zasto,da mi par razloga koji ce me odgovoriti posto sam poprilicno u zaletu da ga kupim izadje me 350 dolarica stvarno ne znam sta da radim,gledam projekat strasila pa sam zeljan da nesto slicno odradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 28, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A imas li sve one dzidzamidze kao strasilo (pneumatski ventiloshlajfer, "ludog" tatu, jos ludjeg dedu i tako to)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan kolega ne zaleci se... kako ces za delove npr?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Decembar 29, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan @Milos_ca, Ne znam u kakvom si stanju sto se tice finansija, po tome kako si ga opisao, daces vise para za delove, delice, i zafrkancije, nego sto te je motor kostao. Ako imas uslova za rad kao i covek strasilo, vremena, ljubavi, samo napred... Al ja se jos ne bih zezao sa tim stvarima P.S. Ne zelim da te odgovorim, daleko od toga, ako vec imas neki motor svoj, uzmi pa njega rastavi i cackaj, igraj se i na kraju sastavi, vece je zadovoljstvo... Al da sljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice finansija hvala bogu nemam problema,a ni delovi nisu toliko skupi,samo ih je vrlo vrlo vrlo tesko nabaviti,sve se mora iz san diega,NPR. nova radilica me izadje 80 dolara,sto je oko 50€ nego sta ti je kada si blesave srece dolazim danas sa posla kuci,kad me zove mali mexikanac kaze zaboravio si neke delove motora,rekoh ajde doteraj da vidi sta fali jer sam bio prilicno siguran da sam sve pokupio i eto dolazi mali mex i donosi mi ceo novi motor, sve u delovima,radilica kao nova u kutiji i lezajevi novi u kutiji neraspakovani,menjac malo locikav ali neva veze ima drugi , klipovi,klipnjace nove meni kez do usiju ima da prepakujem iz dve u jednu,i ako ostane visak delova nema da se ceskam po glavi odakle su videcu da malo islikam,ako negde zakoci zovem u pomoc,jel moze sto se tice alata nije problem,radim ovde u yamahi tako da se ima alata,sto se tice iskustva ima se malo i toga,rasklorio sam do sada par masina,vecinom kawasaki (i naravno sklopio) nego me mrzi da slikam,kada krenem da radim ne mogu da se odvojim da slikam nego ovo mi je prvi put da radim sa suzukijem,pa nije na odmet pitati,uvek se nesto moze nauciti sto se tice djeda i cala nemam ih ovde ali ima se majstora koji se time profesionalno bave,ovde ti se trkaju po ulici i ima dosta klubova koji rade masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za strasila i ostale naleteo sam na suzuki gsx 750 iz 94 motorcic izgleda relativno dobro,jedini problem je agregat stoji u mestu vec tri godine,"strucni" majstori su rasturili agregat,a ne znaju zasto,ne secaju se imao sam prilike da malo proverim delove,ovi lezajevi koji drze radilicu su skroz otisli,sad da li to znaci da je i radilica za otpad (da li se mogla uvrnuti i kako to da proverim) ili je radilica ok,i sta ti mislis da bi tu jos moglo da ode hvala na odgovoru,ako kupim ovo ima da te smaram puno neznam u kakvim su međusobnim odnosima mexico i USA, ali ako nema nekih problema sa carinom i to .... u USA imaš tih motora ko "govana" ... a dijelova u svakoj šupi ... ako se imalo razumijep u mehaniku, kupuj to i ne razmišljaj previše... ja znam da ja bih .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan e jebiga, sad vidim da si već napisao .... svaka čast na kupovini ... a za pomoć slobodno pitaj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 30, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prekrstite sad temu u "reinkarnacija druge kante" Pa da pratimo iz pocetka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan aaa ne ne .... neka si otvara svoju temu ... moja još nije gotova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan aaa ne ne .... neka si otvara svoju temu ... moja još nije gotova.. ni ja ne bih hteo da remetim red tako da ce pasti nova tema uskoro,ne moze se trenutno zbog nove godine i ostalih razloga :beer: :pivo: valjda ce izaci sve na dobro,sad se razmisljam i gledam kombinacije,da li da idem na street varijantu ili vracanje u orginalno stanje posto se strasilo uradio jednu temu u orginal,mozda ce ova vise da bude u street u svakom slucaju Srecna Vama Nova Godina,sve najbolje u novoj 2012 puno zdravlja,srece i dobre voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 2, 2013 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam jedan PP vezan za ovu temu, pa evo moram priznati da sam i sam sad prelistao sve ispočetka i malo se prisjetio svega..... sad kad čitam ponovo sve pohvale i komentare, moram jednostavno priznati da mi je nekako toplo oko srca... eto toliko ... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1256 Napisano April 2, 2013 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan E svaka čast proitah odjednom sve šta reći,ko zna zna,ko ne zna dva!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano April 2, 2013 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 2, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan U jednom dahu sam procitao temu i imam samo reci hvale. Jedna od najboljih tema koje sam procitao na forumu. Dao si mi inspiraciju da i ja pocnem nesto slicno.Jos jednom svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 2, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ide li kanta? jel radjeno jos nesto? baci neku noviju slikicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 3, 2013 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma ide kanta... ide ... ali trenutno nema tablicu ... treba platiti .. :lol: morat ću uskoro mijenjati gumice ventila .... počeo malo dimiti na auspuh .... kilometri ga dotukli ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisi mjenjao vec nove nove gumice ventilasvaka cast za temu odicno odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan mijenjao sam ih ne samo jednom ... jebiga, kilometri ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan A fotke radova.?! Znas da uzivamo u tvojim majstorijama i opisu istih..! Ide zima-postavljaj..-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 17, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @vladabajker Pokusaj pratiti Temu od prve stranice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...