Savan 8689 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ima razloga zašto neće?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Avgust 28, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ima razloga zašto neće?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Proima.. Ne trebaju im pare i profinili su se... Šta ima da neće.. Ja za pare radim sve i trudim se da su zadovoljni i oni i ja... Ako će da se kvari pato je bolje po njega... Imaće više para... Šta sad ti si ginekolog i nećeš da pregledaš pičić od ciganke ili crnkinje ili neke možda kineskinje? ili pregledaš pičić ili ne... To ti je posao... nebitno koja je marka pičića... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad da pričam napamet, ali..:Kad dođje da se plati dobiješ komentar ‘naplaćujes ko da si radio japanca a ne kineza’. Možda su delovi lošeg kvaliteta pa kad nešto napraviš ono crkne samo od sebe ubrzo a mušterija te psuje kako si dundjer i dođje na reklamaciju. Možda i nema delova svih. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Avgust 28, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad da pričam napamet, ali..:Kad dođje da se plati dobiješ komentar ‘naplaćujes ko da si radio japanca a ne kineza’. Možda su delovi lošeg kvaliteta pa kad nešto napraviš ono crkne samo od sebe ubrzo a mušterija te psuje kako si dundjer i dođje na reklamaciju. Možda i nema delova svih. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Prone znam kako može da nema kad je GY6/1P39QMBIovako te uvek neko pljuje ili hvali... Iskustva su različita.... Ako ima neki dobar servis u ns da ljudi rade skutere kineze neka mi neko preporuči... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...