Surb 66 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kojim programom da ostampam na laseru u boji A4 sliku motora u prirodnoj velicini. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan zar nije lakshe da ti odshtampaju u digitalnoj shtampi 8-10e na banner platnu , 6-7e na foliji , na papiru josh jeftinije , cena po kvadratu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 20, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan zar nije lakshe da ti odshtampaju u digitalnoj shtampi 8-10e na banner platnu , 6-7e na foliji , na papiru josh jeftinije , cena po kvadratu .... daj mi javi broj tih koje pominjes za stampanje molim te trebaju ni neki provereni hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 21, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe 'ocu i ja kontakt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Javite se DraMan ! Ima čovek firmu za te stvari! Mislim da je najveća u nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...