sergio 2328 Napisano Maj 31, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan skroz se slazem .. ja imam budzet za motocikl 4100e od kojih cu 3100-3200 da dam za motor, a ostatak .. kaciga, jakna, pantalone (zastitne) i cizme... e tek onda sedam na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Octobar 5, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kaže: Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 120 dana. Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme. A baš zato hoću da je reaktiviram! Zbog novih ljudi na forumu i zbog toga što sam pristalica nošenja opreme u svakoj prilici, a sve se češće čuju komentari tipa: Volim slobodu bez kacige i osećaj vetra u kosi... Oni iz NS koji zagledaju motore koji se voze i vozače, prepoznaće me po tome da ne skidam kacigu sa glave i pojas sa bubrega, kako je zahladnelo ni zaštitnu jaknu. Isto tako, kako je hladnije, obavezno ne krećem bez bikerskih dubokih cipela i rukavica. U kuferu su mi štitnici za kolena koje koristim ako me uhvati neka kiša ili ako mi dune da krenem van grada. Isto tako, u kuferu mi je i potkapa jer ujutro zna da bude prilično sveže. Sada će neko da pita: Kakve ima veze potkapa sa zaštitom? Ogromne! Krenite negde van grada bez nje na ispod 15 oC pa ćete shvatiti. Bikerske pantalone su mi obavezne čim planiram vangradsku vožnju. Dajte vaše viđenje i iskustva sa opremom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Octobar 7, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Desava se to svima,nekima zato sto ih mrzi da navlace opremu,nekima zato sto su sigurni u sebe da im se nece nista desiti na tom kratkom putu do prodavnice,druga,devojke... ili se covek zaboravi zbog necega,kao sto sam recimo ja kad mi je lalajko doveo jos 7 drugara u posetu,i onako malo pricali pored moje kuce,pitali da ih odvedem do restorana Panorama,i ja ni 5 ni 6 nego odmah hop na motor i bez opreme pravac restoran dobrih 3km od moje kuce,ziv me sram pojeo kad sam se popeo na brdo i shvatio da nesto mnogo"duva"i onda uz prizor iz retrovizora shvatio da svi iza mene imaju opremu a ja vajni vodic posao bez icega od silnog uzbunjenja da vam sve pokazem,zato sam posle malo bio ko usr... golub u restoranu,bilo me blam kako sam se zeznuo tako,a sto je najgore na tom istom putu pre 7 godina umalo nisam poginuo pri padu!! I sad me blam i sledeci put kad je drustvo dolazilo do mene (ustvari kad je trebalo da bude okupljanje u Resavskom kraju ali zbog slabog odziva dosli dok mene i u restoran na klopu) ipak sam se potrudio da se ne izblamiram opet pred ljudima i da ne bi rizikovao opet zivot na tom zloglasnom putu,ma koliko on kratak bio,pogotovo sto je vreme bilo malo kisovito i put klizav,zato zaj... estetiku i modu,OPREMA (RULES) UVEK!!!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Opremu treba nositi uvek, cak i kad secete drva motornom testerom! Slike necu da kacim na forum, ipak ovo nije rotten.com.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Makar kupite duboke ili poluduboke patike (converse npr) koje imaju kozu preko skocnog zgloba. Mnogo bolje od carape ili gole koze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Opremu treba nositi uvek, cak i kad secete drva motornom testerom! Slike necu da kacim na forum, ipak ovo nije rotten.com.... Auuu sstrujo... to mora da je bio prizor... Cim sam video ono "rotten.com" sve mi je jasno kako je to izgledalo! EDIT: I naravno uvek sam za opremu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan skroz se slazem .. ja imam budzet za motocikl 4100e od kojih cu 3100-3200 da dam za motor, a ostatak .. kaciga, jakna, pantalone (zastitne) i cizme... e tek onda sedam na motor Shta bi,crni sine,od ovoga.. ??? Ah da...bla,bla,bla,i ja sam uvek ,bla,bla,za opremu,bla,bla,bla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Makar kupite duboke ili poluduboke patike (converse npr) koje imaju kozu preko skocnog zgloba. Mnogo bolje od carape ili gole koze. Meni jedanput motocikl pao na skocni zglob, al' cizme su bile na nogama, pa prema tome bla bla bla bla, nekome nazalost djabe sada ispisati i dvadeset stranica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 10, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan prepoznaće me po tome da ne skidam kacigu sa glave i pojas sa bubrega, kako je zahladnelo ni zaštitnu jaknu. Isto tako, kako je hladnije, obavezno ne krećem bez bikerskih dubokih cipela i rukavica. U kuferu su mi štitnici za kolena koje koristim ako me uhvati neka kiša ili ako mi dune da krenem van grada. Isto tako, u kuferu mi je i potkapa jer ujutro zna da bude prilično sveže. Sve slično, ali, baš svako jutro, ritual je sledeći: Palim motor, stavljam pojas, grejače kolena, podkapa, kaciga, rukavice. Na nogama duboke (cipele) patike, kao i obučen kožnjak. Ako pada kiša, odmah se oblači i kombinezon. Dok ovo sve odradim, potraje dovoljno da se motor ugreje, pa pravac posao. obzirom da radim od 7-19, jutra i večeri su prilično hladni. U toku dana, ako skoknem na doručak, kaciga, pojas i rukavice uz neizbežnu jaknu su obavezni. Ne vidim ništa loše u tome, što sam sebe pokušavam da koliko-toliko sačuvam. Ko voli FILA papuče, majicu na bratele, bosoglav i kratkih pantalona, samo neka tera. Njegov problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaki 0 Napisano Octobar 10, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu cete recimo jako retko naci coveka u ful opremi.. mislim da je to u ovom gradu postala prevazidjena stvar.. Do one mere da ljudi posle dve godine i dalje ne znaju ko vozi taj 'ducati' jer 'sisa' nikad ne skida kacigu ! neka,bolje je i tako nego da se rastanem od zivota u 21 -oj godini zar ne.. ! Bolje da pricaju da sam 'riba' nego da pricaju kako sam mogao da pozivim josh ,jer sam previse mlad otisao pod zemlju (pu pu,daleko bilo ) ! Svima bih savetovao da stalno nose opremu,jer,voleo bih da niko ne sazna na tezi nacin da ipak znamo o cemu govorimo ovde 'Uvek oprema ali uvek!!!! ' Svako dobro bajkeri ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...