nensy 1263 Napisano Februar 9, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazila sam sve moguce oglase za prodaju delova za skutere ali bez uspeha,da li neko zna gde bih mogla da nadjem DESNI retrovizor za kymco agillity i plastiku za patos za isti model? Po mogucstvu iz bg-a ili neko ko je pouzdan i salje postom. Unapred hvala 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Guevari retrovizor, sad sam proverio samo pogledaj da li je to taj posto nisi bila precizna koji Agility katalog imas na Guevara d.o.o. sifra je E-519D a odgovara za sledece motore Agility 50 4T R16 (08=>), Agility 125 R16 (08=>), Agility 150 R16 (08=>) nadam se da sam pomogao Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 9, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Guevari retrovizor, sad sam proverio samo pogledaj da li je to taj posto nisi bila precizna koji Agility katalog imas na Guevara d.o.o. sifra je E-519D a odgovara za sledece motore Agility 50 4T R16 (08=>), Agility 125 R16 (08=>), Agility 150 R16 (08=>) nadam se da sam pomogao Pozdrav Hvala...ali bas i nisam planirala da jedan retrovizor platim 20e ... ja sam pre za neku polovnu varijantu ako moze da se nadje... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Februar 9, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan imam ja polovan za 5 eura samo je slomljen i nema ogledalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan par novih u kutiji,ali su ovalnog oblika,nisu okrugli kao originalni.Navoj sigurno odgovara,tako da je moguce montirati na tvoj motor.Sutra ti mogu poslati sliku.Cena je 1500 din. Za patos mogu sutra proveriti,moguce da imam i njega,samo moras napisati koja je god. proizvodnje jer ima dva modela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa sta ti je 20evra za retrovizor,jel znas da je kymco skuplji od yamahe npr???mislim da su satevi za kymca oko 50 evra pa i skuplje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Februar 11, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mislim da trebas da uzmes taj retrovizor za 20 eura. bices tehnicki ispravna, sigurnija u voznji, lepse ce izgledati i najbitnije dupliraces vrednost skutera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 12, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima...ali izleteli su mi neki iznenadni troskovi i sad nemam kesa... tacnije presrecna sam zbog te dve stvari tako da ce ovo da priceka malo...kupila sam jaknu za motor a i uplacujem A kategoriju u toku sledece nedelje tako da....skuter ce malo da priceka svoje sredjivanje tema se zakljucava do daljnjeg...pozz 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...