Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha - Super Tenere 750, 1989god, 61.000km, kupljena preprosle god sa 54.000km. uvezena iz Italije, prva registracija 2009god. Od opreme ima, kofer, tan torbu sa bissagama, maglenke, acerbis stitnike. letos je stavljen NOV regler, a uz motor se dobija nov neotpakovan akumulator. Potrosnja goriva se krece izmedju 5.5 - 7L. Prodaja radi kupovine veceg motora. Cena za kes 1.500e Hitno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 8, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan izvini za off, ali morao sam! Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 9, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci cena za kes nije fixna, Hitno mi je za pare. Moguca i zamena za jeftinije motor ili skuter uz doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel te zanima zamena za kineza kinroad xt250-16 i doplata ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje mozda moj skuter uz neku doplatu? Skuter je kod mene vec 3 godine, ja sam vlasnik, tek je registrovan, redovno odrzavan, odlicno stanje, fabricki kofer, poviseni vizir (+ mali fabricki), nov akumulator, uradjene rolnice, nove obe gume, tek uradjen redovan servis... bukvalno bez ulaganja http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59487-malaguti-medison-150/page__p__1006967#entry1006967 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci cena za kes nije fixna, Hitno mi je za pare. Moguca i zamena za jeftinije motor ili skuter uz doplatu. a sta bi sa onim tdm-om? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci cena za kes nije fixna, Hitno mi je za pare. Moguca i zamena za jeftinije motor ili skuter uz doplatu. a sta bi sa onim tdm-om? mozda coveku zaskripalo sa kintom kao i meni , u svakom slucaju lep motor i srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan au brate ,nikako da se domognem nekog endura...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam crko dok nisam kupio TDM i bas sad dosla legalizacija kuce. Ali bice samo polako, nemoj se sekiras Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Iako mi se motor na slikama ne svidja uopste uzivo izgleda ODLICNO. Tako da ako se neko necka zbog izgleda savetujem da pogleda uzivo. Svilajnac nije na kraju sveta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam bas ljubitelj narandzaste boje al je dobro uklopljena sa plavom! Vidi se da je sredjen detaljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno, stize drugi bajk treba kinta ljudi, dajte nesto i neku doplatu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 18, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si kupio? Izvinjavam se na offu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji zimski talas kad dodje sunce cena rastee... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno zakljucavaj.. uzima je moj drugar sigurno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda............ Gile izgleda dodjes Vlajku klopu i pice :P :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Polako Ćuti! Ćuti bra Ćirko nemo da nas ureknes, saću da prebajem teneru protiv uroci.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa igrom slicaja ima jos jedan lik koji voli bulove.. jedino sto cu ja da nagrabusim ako nesto ne bude valjalo.. Cena je zimska i korektna.. ovih dana zavrsavamo transakcije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Eh konačno! Drago mi je za obojicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Eh konačno! Drago mi je za obojicu. +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ajde gile sad lepo u Sabac pa da kupis falca,pa da opet vodis pod kesten na klopu,secas kad si uzeo teneru :Bokilic: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na prodaji ali i na kupovini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...