Jump to content

Moto Zajednica

kawasaki kle i tubeless gume i manja prednja felna

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07

Drage kolege motordzije,

imam jedan zahvat koji bih zeleo da nacinim na mom kle-u pa bi mi trebalo par saveta i misljenja od vas iskusnijih po tom pitanje.. Naime, sta bih zeleo da uradim. Zeleo bih na moj kle da stavim tubeless gume napred i pozadi po mogucstvu ako je to moguce na zicanu felnu ( lepse mi izgleda). Negde sam vec na forumu citao ( nisam sig da li ovde ili negde drugde) da je to lako izvodljivo i da u principu svaka guma moze na svaku felnu uz sitnu modifikaciju. Znam mnogi ce reci da je ova na njemu sto je, mnogo bolja, pogotovo ako se vozi off road a ja to definitivno ne cinim vec mi motor sluzi samo za grad. Dakle to je jedan zahvat koji bih zeleo da izvrsim a drugi je da napred stavim felnu istog obima kao zadnju jer bi definitivno izgledao smesno sa takvim gumama i napred tockom od 21 inch ( nisam sig i da postoji tubeless tih dimenzija :) ).. Moje pitanje koliko je to izvodljivo i da li moguce? otprilike koliko bi to zadovoljstvo kostalo? i gde mogu uraditi tako nesto ako je moguce? gde mogu naci felnu? ispod cu postaviti par slika da vidite na sta mislim. nije isklucena ni ova opcija sa alu felnama osim ako ne kostaju kao sv. Petra kajgana.. :D radujem se vasem odgovoru..unapred zahvalan... xixixixix :DD poenta mi je da postignem znaci neki supermoto izgled..ne znam koje felne pasu sve na kle-a... ;)

P.S. akcenat je na prve dve slike..al kazem ni ove druge nisu iskljucene...

post-8918-0-05862700-1297192737_thumb.jpg

post-8918-0-25069700-1297192748_thumb.jpg

post-8918-0-33131300-1297192759_thumb.jpg

post-8918-0-93917900-1297192770_thumb.jpg

post-8918-0-22797600-1297192781_thumb.jpg

post-8918-0-06091700-1297192794_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja