vladalesje 3 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Paracin - Lesje Motocikl: Suzuki DR350SHC Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate nekog ko moze da uradi kvalitetno nalepnice za motor, ali da na nalepnci bude vise boja, ne da lepi nalepnicu preko nalepnice?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 8, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji sliku sta treba uraditi ploter-cuter je resenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladalesje 3 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Paracin - Lesje Motocikl: Suzuki DR350SHC Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnica 350 ispod sedista, i nalepnica 350 na prednjoj masci, iz tri boje je sa prelazima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 8, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan moze da lici ista da bude ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Copy planet u Carice Milice sa leve strane prvi cosak od Brankove.Moze da bude identicna fabrickoj i nesto smesno kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 9, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan AKO BUDE ISTA JA JE PLATIM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude, ja tebi platim pivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Februar 10, 2011 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze da se uradi da budu identicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su tamo trazili oko 1500 za piratsku lobanju i 2 koske u beloj foliji na kateru i to sam ceko pola sata da devojka razmisli kolko moze da kosta... (50mm x 50mm) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 12, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bar plastike pre farbanja da imash sa nalepnicama. Jedino tako mogu da se urade da budu skoro iste, ako ne i bolje ( plastificirane). Samo da ce smeshno da koshta neverujem. Bar sat dva crtanja i skidanja mustre.. Shto rece farbach, zidar ima vishe na sat od nas graficara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Trebalo bar plastike pre farbanja da imash sa nalepnicama. Jedino tako mogu da se urade da budu skoro iste, ako ne i bolje ( plastificirane). Samo da ce smeshno da koshta neverujem. Bar sat dva crtanja i skidanja mustre.. Shto rece farbach, zidar ima vishe na sat od nas graficara.. a neko mi reče da imaš kolorne šeme za ST u vektorima :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ima lik sa Palica radi na ploteru , vrhunski ih radi , meni je uradio nalepnice , cena smesna , 100din po komadu ! ako imas uzorak nalepnice , ako mozes da je skines sa oklopa , posaljes mu i on napravi identicnu.... nemam broj ali imam mail pa ga tako kontaktiraj ako ti nesto znaci ar-auto@nadlanu.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 12, 2011 (promenjeno) drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan imam skice, drpio sam sa nekog foruma, samo nemam razmeru al to kad dojdem u gerilu. ja ću ko Boško Buha da stažiram....hehhe inace Vlado, kad ti rade ,trazi da se laminiraju..bice bolje od standardnih, nelaminirane se lakshe izgrebu od pranja, peska, blata... npr laminirane u koloru Promenio Februar 12, 2011 član Gvozden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko radi nalepnice u Bgd. Jednobojna samo dimenzija mora da bude tačna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredevil 1 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beočin Motocikl: Kawasaki ZXR750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko radi nalepnice u Bgd. Jednobojna samo dimenzija mora da bude tačna? Svako ko ima cuter može ti napraviti jednostavne jednobojne nalepnice . Skine logo sa neta ti mu daš dimenzije i od ORACLE folije ne izađe ni 300 dindžosa po komadu. Može se uraditi, zbog lakšeg lepljenja u transparentnoj podlozi koja se nakon peglanja nelepnice uklanja. Obično likovi šalju brzom poštom na neviđeno i bude O.K. Ako hoćeš nešto extra onda extra i platiš. Savet : ako ih lepiš sam najbolje je da ne peglaš nalepnicu direktno nego je prekri sa nečim da ne bi došlo do rastezanja pa ti se posle vidi lepak kad se nalepnica skupi. ZATO UZMI NA TRANSPARENTU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...