draza 548 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem gumice ventila za Hondu xl 600 r 1985-o godiste . Akos neko ima ili zna gde mogu da nadjem neka javi . Trenutno koje sam narucio nemaju u Nemackoj i ne znaju kada ce da dobiju . Ne isplati mi se cekanje mesec dva pa da ne bude nista . Sutra cu da izmerim debljinu ventila pa cu da stavim jer mozda se uhvate od neceg . 063 410 258 , ovde ili pp HITNO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da nemaju ja sam narucivao i za starije motore pa je imalo.Ako nema orginal ima kopija i obrnuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma druze . Narucio sam originale ali nemaju . Bicu primoran i kopiju da stavim ali mi se ne ceka iz nedelje u nedelju da dobijem odgovor MOZDA . Gde si narucivao da probam mozda je malo brze ili sigurnije ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Februar 7, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Lasla 063520249 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala probacu na sve strane . Ako neko ima jos neku informaciju neka javlja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke nove,rupa za ventil 6mm i za vodicu 12mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Bas te prijatelju . Od kojeg su motora , original ili kopija i posto kosta . E da imas li i za dekompresor tj mali ventil 5-ti ili ne . Doduse on je dobar ali zamenio bi ako imas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Februar 7, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo vodi racuna da budu bas za vazdusno hladjene motore, da se ne predjes kao ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan pa zar su vec crkle to je skoro radeno kolk0o se secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa crkle su druze nego kako . Stavljene su od vodeno hladjenog motora a ne od vazdusare . Ajmo ljudi hitno !!! Sigurno ima neko da mu stoji negde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...