qwerty12345 64 Napisano Avgust 19, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje u viljuškama. Totalno drugi motor. Nisam mogao da verujem koliko ulje u viljuškama ima uticaj na stabilnost motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5512 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Metnuo uticnicu, sa sve punjacem za tel, voltmetrom i temperaturom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš kalendar sa golim ženama il neke takve slike po garaži,ajde boga ti sredi to maloUozbilji se. 3 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 20, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ima i slika s ususkanom Hondicom u svom novom gnezduA gde je garaža za Teneru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Došle na red i kočnice da se srede... Stanje pre: Stanje posle: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12814 Napisano Avgust 21, 2020 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod tih klješta čišćenje jednom godišnje obavezno. Jel si menjao gumice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Došle na red i kočnice da se srede... Stanje pre: Stanje posle: Cime cistis kociona klesta i klipove, brake cleaner ili nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Borkosan Akra K2 sredstvo za pranje motora. Naprskam akrom i četkicom za zube trljam dok se sve ne skine. Onda uzmem punomat i ispuškarim čeljusti da se spere sve, a diskove posle prebrišem krpom i brake cleaner-om (moze i nitro razređivač). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Kod tih klješta čišćenje jednom godišnje obavezno. Jel si menjao gumice? Nisam za sad. Klipovi ravnomerno izlaze i lepo se vraćaju rukom tako da neću to dirati još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Avgust 21, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad završio nosače i montirao vizir a onda smo morali da probamo jel sve na svom mestu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4268 Napisano Avgust 21, 2020 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam registrovao Bembaru. Danas vratio nosače kofera,vizir. Što se mene tiče, sezona može da počne. Ovo leto mi baš nije išlo na ruku. Prvo mi crkao aku, pa korona i policijski čas. Pa se onda okisalo,pa onda ja dobio koronu. Na kraju balade istekla mi rega. Sad sam u top formi, mogu da otvorim.sezonu da bar malo nadoknadimo propusteno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17093 Napisano Avgust 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao ulje (motor na stenderu) i obrisao prasinu, spreman za voznju veceras, kad malo zahladni... Skoro 5000km na 300V, bez grama dolivanja, nivo i dalje na vrhu prozorcica i jos se zeleni, menjac i dalje tih i precizan, agregat se veselo vrti...Ja prezadovoljan, jos hiljadarku da ubijem pa ide novo ulje i filter, KN naravno, hteo sam da sipam Motul 7100 10/50 ali verovatno i dalje ostajem na 300V 15/50, ko kaze da to nije Heavy Duty ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam mu uradio ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Bojan82 je napisao: Danas sam mu uradio ovo Odmah ga operi kad dodješ kući. Nemoj dopustiti da se to blato zapeče na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljaš ti njemu sol na ranu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Avgust 22, 2020 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kako bez vode, jedino da ga ubaci u prelivnu!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima valjda neka praonica usput...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Stigla je voda ako sam dobro upućen?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.8.2020. at 23:29, branko_stefanovic je napisao: Nije bas uradjeno na motoru, ali je uradjeno za motor. Izgletovana i okrecena garaza, izbaceno dosta nekog krsa i napravljeno doooosta mesta u odnosu na ranije. Takodje, uradjen Hondin logo kao mural preko zida. U procesu sredjivanja, @DMzone u kadru kao glavni pomocnik. Nakon zavrsenog rada, i skidanja krep trake, sve je cisto i spremno za ususkavanje motora! I naravno, mora jedna slika s umetnicom koja je pomogla da se realizuje ovaj rad Ima i slika s ususkanom Hondicom u svom novom gnezdu, ali slike su kod @DMzone, pa bih ga zamolio da ih isporuci ovde. P.S. Stigla slika kako sve na kraju izgleda Šta bi Nune rekao da vidi ovo, Gde su boce za varenje sa karbidom.Pozdrav za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad si vec sve sredio i ovako lepo raspremio garazu onda uzmi par kvadrata plocica i sredi pod da bude cakum pakum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan E još bolje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Promjenili sajlu kvacila. Sajla je od Honde f 420. Pa da ova ne pukne 60km od kuce!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ispustao vazduh iz kocnica. Nisam ga vozio 10-tak dana, i prednja kocnica bila dosta meka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Avgust 28, 2020 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Detaljno očišćen lanac i stavljen nov komplet Dunlopa sportsmart 2 max. Druga priča i osećaj na motoru Dosta sam čitao mešovitih komentara vezano za Dunlop gume, videćemo za vikend kako drže po putu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam sam radio već sam bio kod čoveka kojeg sam upoznao preko VFR foruma. Nema tehničkog obrazovanja, ni trunke, radi kao negovatelj u staračkom domu ali mu je hobi šrafljenje i podešavanje svega na motorima. Vozio je VFR750, Afriku a sada mu u garaži stoje KTM1050 i V-Strom 650. Pokazao mi je kako da podesim oslanjanje. I napred i nazad. Usput sam i naduvao gume na propisani pritisak i na putu kući sam se pitao vozim li isti motor! Čim se malo sredim i setim kako smo sve radili, pisaću. Možda bude od koristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...